Akryl negle fra Exclusive Nails

Fælles Fredag #15: Påske


Jeg har været fraværende fra Fælles Fredag et par gange nu, og det skær i mit hjerte, men nu er jeg tilbage med intet mindre end en omgang Påske tema. Jeg endte ud i at lave en gradient med prikker, som skal forestille påskeæg. Jeg er rigtig tilfreds med resultatet. Jeg har brugt følgende lakker fra OPI:

Alphine Snow
You’re such a budapest
That’s Hula-rious
Pink Friday

Basen er den pastel grønne That’s hula-rious duppet med den lilla You’re such a budapest og lyserøde Pink Friday. Prikkerne er lavet med den hvide Alphine snow. Så fint og forårs agtigt. Husk og tjekke hvad de andre piger har fundet på af påskeløjer! Hvad synes I?

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Akryl negle fra Exclusive Nails