FÆLLES FREDAG

Fælles Fredag #15: Påske


Jeg har været fraværende fra Fælles Fredag et par gange nu, og det skær i mit hjerte, men nu er jeg tilbage med intet mindre end en omgang Påske tema. Jeg endte ud i at lave en gradient med prikker, som skal forestille påskeæg. Jeg er rigtig tilfreds med resultatet. Jeg har brugt følgende lakker fra OPI:

Alphine Snow
You’re such a budapest
That’s Hula-rious
Pink Friday

Basen er den pastel grønne That’s hula-rious duppet med den lilla You’re such a budapest og lyserøde Pink Friday. Prikkerne er lavet med den hvide Alphine snow. Så fint og forårs agtigt. Husk og tjekke hvad de andre piger har fundet på af påskeløjer! Hvad synes I?

Relaterede indlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  Satina Wandel
  28. marts 2015 den

  De er super fine! 😀 <3http://satinawandel.dk

 • Svar
  Kathrine Johansen
  28. marts 2015 den

  De er så super fede! Vil du lave dem på mig!? haha <3Knus og god lørdag smukke!

 • Svar
  Sara
  30. marts 2015 den

  Hvor er det bare nogle søde negle! Så bliver det vist ikke mere påske :D- Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

 • Skriv kommentar