Give away: Vind stjernetegns plakat fra Happycolour.dk

Akryl negle fra Exclusive Nails


Jeg var forbi salon Exclusive Nails igår, for at få lavet negle. Jeg har kun fået lavet kunstige negle en gang før, og det er mange år siden, og slet ikke noget der er værd at snakke positivt om. Jeg blev mødt af negleteknikeren, Jeanette, som allerede fra jeg åbnede døren, var sød og imødekommende. Det var rigtig hyggeligt i den tid jeg var der og vi snakkede om en masse forskelligt, og jeg endte med de negle jeg havde tænkt mig til. Jeg ønskede mandelformede negle i naturfarve, så jeg selv kan lakere dem, blandt andet til når jeg laver swatches og designs her til bloggen.

Jeg er rigtig tilfreds med dem, og jeg har ikke haft problemer med at gøre og lave nogen ting, som jeg lidt frygtede. Heldigvis for det. Så jeg vil stærkt anbefale jer, hvis I bor her på Nordsjælland, at suse forbi den lille hyggelige salon og forkæle jer selv. Der er en facebook side tilknyttet salonen, den kan I se lige her. Hvad synes I om dem? Hvornår har I sidst forkælet jer selv?

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give away: Vind stjernetegns plakat fra Happycolour.dk