NEGLELAK & LIR

Akryl negle fra Exclusive Nails


Jeg var forbi salon Exclusive Nails igår, for at få lavet negle. Jeg har kun fået lavet kunstige negle en gang før, og det er mange år siden, og slet ikke noget der er værd at snakke positivt om. Jeg blev mødt af negleteknikeren, Jeanette, som allerede fra jeg åbnede døren, var sød og imødekommende. Det var rigtig hyggeligt i den tid jeg var der og vi snakkede om en masse forskelligt, og jeg endte med de negle jeg havde tænkt mig til. Jeg ønskede mandelformede negle i naturfarve, så jeg selv kan lakere dem, blandt andet til når jeg laver swatches og designs her til bloggen.

Jeg er rigtig tilfreds med dem, og jeg har ikke haft problemer med at gøre og lave nogen ting, som jeg lidt frygtede. Heldigvis for det. Så jeg vil stærkt anbefale jer, hvis I bor her på Nordsjælland, at suse forbi den lille hyggelige salon og forkæle jer selv. Der er en facebook side tilknyttet salonen, den kan I se lige her. Hvad synes I om dem? Hvornår har I sidst forkælet jer selv?

Relaterede indlæg

12 Kommentarer

 • Svar
  Satina Wandel
  15. marts 2015 den

  Ih, de er fine!Jeg overvejer også selv stærkt at få lavet negle <3http://satinawandel.dk

 • Svar
  The Beautiful Mess
  15. marts 2015 den

  De er seriøst så flotte!! <3 <3 http://thebeautifullmess.blogspot.dk/

 • Svar
  Julie Blondin
  15. marts 2015 den

  Ej de er virkelig flotte 🙂 Jeg er normalt ikke til kunstige negle (synes tit de ser meget kunstige ud), men jeg er helt vild med dem her. De ser lækre sunde ud 😀

 • Svar
  Julie Blondin
  15. marts 2015 den

  Ej de er virkelig flotte, ser rigtig sunde og naturlige ud 😀

 • Svar
  Stine
  15. marts 2015 den

  De er så flotte <3

 • Svar
  Cecilie Krog
  15. marts 2015 den

  Hold op hvor er de bare flotte !! Det er lige sådan nogle negle jeg går og drømmer om.Var de dyre at få lavet??/Cecilie

 • Svar
  Kathrine Johansen
  24. marts 2015 den

  De er godt nok super flotte, og elsker farven på dem! <3Knuswww.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

 • Skriv kommentar