Inspiration: Indretnings detaljer med Royal Copenhagen og eBay

Give away: Vind stjernetegns plakat fra Happycolour.dk

Rikke Boisen, der har hjemmesiden Happycolours står bag disse smukke plakater. Det er stjernetegns plakater som både findes i farver, men også i sort/hvid. Plakaterne er trykt på baggrund af Rikkes originale tegninger. Plakaterne er A3 størrelse uden ramme. Rikke skriver selv på sin hjemmeside, at hun elsker humor, farver, detaljer og figurer i hendes værker, og netop det er noget jeg er helt vild med, specielt ved disse plakater. Jeg har været så heldig at få lov til at udlodde en stjernetegns plakat til en heldig vinder. Så man har nu muligheden for at vinde et til sig selv, søn, datter, mand, veninde, ven, eller hvem man nu har lyst til at vinde det til. Hvis I ikke kan vente med at se om I vinder, kan de købes inde på hjemmesiden på tilbud lige nu til 159,- (normalpris 259,- kr).

REGLER:

  • Følg Happycolours på facebook HER
  • Følg bloggen på facebook HER
  • Skriv en kommentar (husk rigtigt navn – ikke kælenavn og lign. – ellers ved jeg ikke hvem du er!!) med hvilket stjernetegn du gerne vil vinde, til hvem, og om det skal være i farve eller sort/hvid. Find udvalget på hjemmesiden

Konkurrencen gælder for danske adresser.
Slutter 24 marts kl. 20:00
Held og lykke til alle!

Konkurrencen er venligst sponsoreret af Rikke
Billederne er lånt ved tilladelse 

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration: Indretnings detaljer med Royal Copenhagen og eBay