Fælles Fredag #14: Astronomi

Inspiration: Indretnings detaljer med Royal Copenhagen og eBayLigesom neglelak, er Royal Copenhagen blevet min svaghed. Jeg er begyndt og samle på det, og ser det egentlig bare som en fin investering. Der er en masse muligheder, med hvordan man skal bruge tingene og jeg er bare vild med designet. I denne måned har jeg købt to nye ting. Jeg har købt musselmalet termokopper. Dem købte jeg igennem en forhandler på instagram, og så har jeg købt to souffleskåle i Kop & Kande, i Hellerup. De er normalt ikke til at opstøve, men der var en der havde tippet om at hun havde købt derfra, og at der var flere, så jeg kørte derhen og fik også fingrene i to, endda de sidste.

Sugerørene er fra eBay. Det er tykke papirs sugerør, med hvide og sorte striber. Jeg synes de er så fine, og de er også moderne lige for tiden, så vidt jeg kan se rundt omkring. De kostede 7,90 kroner lige her, for 25 stk. Der er også andre farver som, gul, grøn, rød, pink, blå, osv. Følg i øvrigt gerne med på min instagram hvor jeg (næsten) dagligt smider billeder op: @frkmiaa. Hvad er jeres seneste køb? 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag #14: Astronomi