Depend 7day forårs nyheder 2015

Tip: Moderne indretning fra Netto

Jeg fik i forgårs øje på at Netto i denne uge har tilbud på de sofa borde som er meget moderne lige for tiden. De minder lidt om dem som kan købes i Søstrene Grene, som dog altid bliver revet væk så man ikke når at få nogen af dem. Jeg satsede dog ikke på at der var nogen da jeg kom i Netto, men heldigvis var der en god sjat tilbage. Jeg købte både et stort og et lille bord i hvid, til henholdsvis 159,- og 129,- kroner. De er så fine, I kan se mine på øverste billede. Dog skal man lige vaske bordbenene efter med en klud, da de har været tapet til pladen i pakken, så de ikke lå og raslede rundt. 

På min jagt efter bordene spottede jeg et lækkert marmor skærebræt, som jeg før har set, dog til dyrere pris, som jeg ikke ville give. Denne gang var det så sat ned til sølle 20 kroner, så det røg med i kurven. Så jeg fik tre rigtig fine ting til indretningen. Skærebrættet skal bruges til at stille mine krydderier på, i køkkenet. Jeg har netop fået krydderier hjem i de flotteste flakoner fra Nicolas Vahé. Hvad synes I? Hvad er jeres seneste bolig køb?

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend 7day forårs nyheder 2015