BOLIG & INDRETNING

Tip: Moderne indretning fra Netto

22. februar 2015

Jeg fik i forgårs øje på at Netto i denne uge har tilbud på de sofa borde som er meget moderne lige for tiden. De minder lidt om dem som kan købes i Søstrene Grene, som dog altid bliver revet væk så man ikke når at få nogen af dem. Jeg satsede dog ikke på at der var nogen da jeg kom i Netto, men heldigvis var der en god sjat tilbage. Jeg købte både et stort og et lille bord i hvid, til henholdsvis 159,- og 129,- kroner. De er så fine, I kan se mine på øverste billede. Dog skal man lige vaske bordbenene efter med en klud, da de har været tapet til pladen i pakken, så de ikke lå og raslede rundt. 

På min jagt efter bordene spottede jeg et lækkert marmor skærebræt, som jeg før har set, dog til dyrere pris, som jeg ikke ville give. Denne gang var det så sat ned til sølle 20 kroner, så det røg med i kurven. Så jeg fik tre rigtig fine ting til indretningen. Skærebrættet skal bruges til at stille mine krydderier på, i køkkenet. Jeg har netop fået krydderier hjem i de flotteste flakoner fra Nicolas Vahé. Hvad synes I? Hvad er jeres seneste bolig køb?
 • Svar
  Camilla
  22. februar 2015 den

  De er så fine! Har også set at de har fået dem i Bilka (:

 • Svar
  Katrine Guldbæk
  22. februar 2015 den

  Det ser vildt fint ud 🙂

 • Svar
  Krummes Krummelurer / Christina
  22. februar 2015 den

  De er så lækre. Det ville bare ikke du herhjemme – 5 min. og hunden havde væltet det.. 😉

 • Svar
  Sanne
  22. februar 2015 den

  Jeg vil så gerne selv have fingrene i det skærebræt! :-)www.sannenoerbjerg.dk

 • Svar
  Kathrine Johansen
  22. februar 2015 den

  Åh, vil så gerne eje de borde, har virkelig været på udkig længe, og også fundet dem, men hvergang har min penge pung hold igen :(. øv!

 • Svar
  Stine
  23. februar 2015 den

  Hvor ser det bare godt ud 🙂

 • Svar
  Sara
  2. marts 2015 den

  Jeg synes generelt, at Netto er begyndt at have virkelig mange fede boligting – nogle gange minder de hel om Søstrene Grene :D- Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

 • Svar
  The Beautiful Mess
  14. marts 2015 den

  Netto har rigtig mange lækre bolig ting. Selv har jeg har rigtig mange ting fra Netto, elsker alle deres ting. http://thebeautifullmess.blogspot.dk/

Skriv svar