Fælles Fredag #13: Multifarvet stamping

Depend 7day forårs nyheder 2015

Udover Depends nye forårs kollektion med mini lakker, udkommer der også snart nye forårs lakker fra 7day serien. Hybrid lakken der skal kunne holde op til 7 dage, og som jeg tidligere har vist jer, at den kan holde sig godt i de 7 dage. Se mit tidligere indlæg her. Lad os se nærmere på de nye farver:

7040 Always Daydreaming – Støvet lyserød med shimmer. Denne farve er så sød og fin. Den er støvet og lyserød med blå undertoner. Den var nem at arbejde med og jeg har givet den to lag her. 
7041 Just Divine – Lyseblå cremefarve. Igen en lækker farve. Jeg er vild med denne form for blå. Den er lyseblå men alligevel med en lille anelse af støvet over sig. Jeg har givet den to lag her. 

7043 Cotton Dreams – Lys lyserød farve med shimmer. Dette er en meget lys og svag farve. Ikke en af favoritterne, men god til de lidt mere “stille dage” på neglene, eller hvis man vil begive sig ud i noget fransk manicure. Jeg har lagt to lag her.

7045 Mrs Mint – Blå mint farve. En super fin og frisk mint farve, som både vil være god til forår men bestemt også sommeren. Jeg har givet den to lag her. 
7046 Valentine Flirt – Mørk koral farve. En frisk og lækker koral farve som er lidt mørkere end ellers. Normalt er jeg slet ikke til koral, men denne kan hurtigt gå hen og blive en favorit. Jeg har lagt to lag her. 

7047 Pink Mania – Bubblegum lyserød. Her smeltede mit hjerte. Der findes så mange lyserøde farver, I know, men denne, den har stjålet mit hjerte. Jeg synes at lige præcis den lyserøde nuance den har, den er bare super lækker. Den var nem at arbejde med og jeg har givet den to lag her. 

7048 In Harmony – Petroleums blå farve. En intens petroleums farve, der igen er virkelig flot. Jeg kan rigtig godt lide farven og den vil både stå godt til vinterblege hænder, såvel som sommerbrune hænder. Jeg har givet den to lag her.  
Jeg er helt pjattet med disse nye forårs farver, og alle går rent ind med undtagelse af en. 7day lakkerne koster 49,- og forhandles i Matas og Magasin. Startsæt med basecoat, topcoat og cleanser koster 100,- kroner. Disse forårs lakker kommer i butikkerne cirka uge 14. Hvilken farve er jeres favorit? Har I prøvet 7day lakkerne? 

Lakkerne er tilsendt til test

2 kommentarer

  • 7043 er virkelig flot! Den ville jeg gerne have på til foråret :-)www.sannenoerbjerg.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • 7048 In Harmony er virkelig flot! Jeg har stadig ikke fået prøvet dem. <3http://satinawandel.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag #13: Multifarvet stamping