Depend Garden Dreams 2015

Fælles Fredag #13: Multifarvet stamping

Dagens Fælles Fredag tema er Multifarvet stamping. Nu er jeg jo kommet så godt ind i det stamping gøjl, så jeg havde da glædet mig til at give det et forsøg. Basen er OPI – My very first knockwurst, stampet på en af mine Moyou plader med to holografiske lakker fra Color Club. Den lyserøde hedder Miss Bliss og den lilla hedder Eternal Beauty. Super smukke lakker som sammen er fantastiske. Jeg blev rigtig godt tilfreds med resultatet, og næste gang vil jeg helt sikkert våge mig ud i noget mere avanceret/detaljeret. Husk og tjek de andre søde pigers resultat for dagens tema. Hvad synes I om resultatet? 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend Garden Dreams 2015