FÆLLES FREDAG

Fælles Fredag #13: Multifarvet stamping

Dagens Fælles Fredag tema er Multifarvet stamping. Nu er jeg jo kommet så godt ind i det stamping gøjl, så jeg havde da glædet mig til at give det et forsøg. Basen er OPI – My very first knockwurst, stampet på en af mine Moyou plader med to holografiske lakker fra Color Club. Den lyserøde hedder Miss Bliss og den lilla hedder Eternal Beauty. Super smukke lakker som sammen er fantastiske. Jeg blev rigtig godt tilfreds med resultatet, og næste gang vil jeg helt sikkert våge mig ud i noget mere avanceret/detaljeret. Husk og tjek de andre søde pigers resultat for dagens tema. Hvad synes I om resultatet? 

Relaterede indlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  Satina Wandel
  21. februar 2015 den

  De er så smukke!http://satinawandel.dk

 • Svar
  Kathrine Johansen
  22. februar 2015 den

  Er helt vilde med dine negle og alt det du laver til fælls fredage, det er så inspirerende smukke!

 • Svar
  Maria Olesen
  22. februar 2015 den

  De ser vild fedt ud 😀

 • Skriv kommentar