Goodiebox #29 // Februar

Depend Garden Dreams 2015

Så er der nyheder fra Depend. Forårs nyheder – det kan vi lide! Denne gang er det en kollektion bestående af 12 lakker der tørrer op i en silke mat finish. Kollektionen hedder Garden Dreams. Lad os kigge lidt nærmere på farverne. 

4052 Daisy Petals – Hvid perlemors farve. Nem at arbejde med og krævede to tynde lag for at opnå denne dækkeevne. 

4053 Sunshine Kisses – Sart gul farve. God at arbejde med og krævede to lag for at opnå denne dækkeevne. 

4054 Blooming Roses – Lyserød laksefarve. Super lækker, sart farve som var nem at arbejde med og krævede to lag for at dække.

4055 Backyard Peonies – Lyserød farve. En rigtig sød lyserød som hverken er for lidt eller for meget. Nem at arbejde med. Krævede to lag for at dække.

4056 Butterfly Dreams – Lyserød/lilla farve. En sjov blanding af to nuancer. Meget fin. To lag krævede den for at dække. 

4057 Lovely Wildflowers – Lilla/Violet farve. Igen en sjov blanding af to nuancer i en stille, sart farve. Nem at arbejde med og krævede to lag for at dække. 

4058 Sweet Blooms – Lys farve med snert af lilla. En mærkelig farve at beskrive da der er nogen farver “gemt” i lakken. Krævede to lag for at dække.

4059 Morning Sky – Himmelblå farve. En smuk blå farve som minder mig om farven på en skyfri himmel. Krævede to lag for at dække og var nem at arbejde med.

4060 Spring Romance – Støvet blå. Den er ikke helt støvet, men alligevel ikke prangende blå som ovenstående. Rigtig fin og nem at arbejde med. Krævede to lag for at dække. 

4061 Garden Tea Party – Lys mint blå farve. Denne fine mint blå bliver fin til et par sommerbrune hænder. Nem at arbejde med og krævede to lag for at dække.

4062 Apple Pie – Mint grøn farve. Denne er blandt mine favoritter. Jeg elsker mint grønne farver og denne er ingen undtagelse. En skøn forårs farve! Nem at arbejde med og krævede to lag for at dække.

4063 Secret Garden –
Blad grøn farve. Denne farve kalder jeg blad grøn af den grund, at den er så frisk og lækker at se på, som friske, grønne blade der netop er sprunget ud. Den er ikke helt pastel/mint, men en god blanding imellem. Jeg synes den er super smuk. Den var nem at arbejde med og krævede to lag for at dække.

Alt i alt en lækker kollektion, med smukke farver som egner sig virkelig godt til foråret og også sommeren. Lakkerne føles som silke, når de tørrer, hvilket også udspiller sig i i det silkematte skær de giver. De udkommer i cirka uge 10-11. De kommer til at koste 25 kroner og vil være tilgængelige i Matas. Hvilke(n) en lak(ker) er din favorit? 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox #29 // Februar