NEGLELAK & LIR

OPI Hawaii Spring 2015 swatches

Der er kommet en ny kollektion fra OPI. Den hedder Hawaii Spring 2015, og indeholder en masse lækre farver. Jeg bestilte selv 5 lakker fra kollektionen hjem, og det er dem jeg vil vise jer her. 
Suzi Shops & Island Hops: Sart baby lyserød farve. Den er tynd i konsistens og derfor rigtig nem og god at arbejde med. Den kræver to lag for at opnå dækkeevne.

That’s Hula-rious!: Mint grøn farve. Igen en tynd og lækker konsistens der gør at den er nem at arbejde med. Krævede to lag for at opnå denne dækkeevne.

Lost My Bikini In Molokini: Betagende lilla farve. Tynd konsistens der er som en drøm at arbejde med. Krævede to lag for at opnå denne dækkeevne.

Hello Hawaii Ya?: Støvet lilla farve. Jeg elsker støvede farver og denne er ingen undtagelse. Igen en god konsistens og to lag for at opnå denne dækkeevne.

Just Lanai-ing Around: Støvet rosa med shimmer. Umiddelbart kan man ikke se at der er shimmer i lakken, når man ser flasken. Men det er der, og den er så smuk. Dejlig nem at arbejde med og krævede to lag for at opnå denne dækkeevne.

En kollektion sprængfyldt med lækre farver. Jeg er virkelig imponeret over hvor nemme de er at arbejde med og jeg fortryder ikke en eneste af dem. Den mint grønne kan dog godt minde utrolig meget om den mint grønne jeg før har vist jer fra Flamingo kollektionen. De kan købes lige her på eBay, Hvad synes I om farverne? Hvilken en er jeres favorit? 

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Stine
  15. februar 2015 den

  Uh den mint grønne er super flot 🙂

 • Svar
  Cathrine "tiiner" Autzen
  15. februar 2015 den

  De er da godt nok fine 😀

 • Svar
  Frederikke S
  15. februar 2015 den

  Sikke nogen smukke farver!www.frederikkes.com

 • Svar
  Fanny
  18. februar 2015 den

  Er ret vild med den lyserøde! http://theblackmile.bloggersdelight.dk/

 • Skriv kommentar