Swatches: Depend forår 2015

Ny samlermani: Royal Copenhagen

Før jul viste jeg jer min ønskeliste der bestod af en del Royal Copenhagen blå mega. Jeg fik lidt, som I også har set, og ligeledes ønskede jeg mig noget til min fødselsdag den 1 februar. Der fik jeg også noget, som I får af se en af dagene, nu hvor jeg endelig har tid OG vinterferie.

Efterfølgende er jeg blevet rigtig glad for mærket, og samler nu rigtigt på det. Jeg samler mest på blå mega, men er også ret pjattet med nogle ting fra mega mussel. Blandt andet har jeg været faldet helt på røven for 20×20 firkantet tallerkener fra mega mussel, som nærmest er umulige at opstøve, da de er specielle og kun kommer i outletten nogen gange, og det vides aldrig hvor mange de får. Men forleden blev jeg tippet via en facebook gruppe om at de nu var i outletten igen. Så afsted med mig, og endelig fik jeg 4 stk. Jeg synes de er så fantastisk smukke. De skal anvendes til mindre måltider, som salater, rugbrødsmadder, dessert og lignende. De kan også anvendes som fad. Fx pålægs fad, frugt fad og hvad fantasien ellers tillader.

Til de af jer der ikke ved hvad det er for en outlet, er det altså Royal Copenhagen outlet på Søndre Fasanvej 9 på Frederiksberg jeg taler om. De fører 2. sorterings service til gode priser. Og en gang imellem har de yderligere rabatter på deres ting. Hvad synes I? Samler I på noget mærke? 

8 kommentarer

 • Gabriel

  Tak for dine blogindlæg ❤️ Hvad hedder gruppen som du er medlem af på Facebook ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Fine tallerkener og et flot stel du samler på :-)Selv er jeg mere til Sort Mega.Men de har mange flotte ting i de forskellige stel.HilsenBente K.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha, det er en dyr, men meget pæn, samlemani 😀 Selv er jeg ret glad for Kähler og ejede gerne alt derfra – de bløde former og sarte farver er lige mig :)- Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg samler ikke rigtigt på noget endnu faktisk <3Knuswww.kathrinejohansaen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh de er altså bare fine de tallerkner der 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er virkelig også glad for Royal Copenhagen og har efterhånden en fin samling af det blå mega mussel stel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • RC har de lækreste stel – tør dog ikke begynde på en samling nu mens jeg er studerende – det er alt for dyrt, og man bliver jo afhængig ;-)www.sannenoerbjerg.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Swatches: Depend forår 2015