Fælles Fredag #11: Blobbicure

Swatches: Depend forår 2015

Forleden fik jeg de nye forårs lakker fra Depend ind af døren. Så igår stod den på swatch af alle 12 lakker. Det er en god blandet landhandel af creme lakker, perlemor, jelly og metallic finish.

427 – Pink jelly farve med shimmer. Denne farve er rigtig fin, men overraskede mig en smule med den jelly konsistens. Den krævede to lag for at opnå denne dækkeevne. 


428 – Mørkeblå jelly farve. Igen blev jeg lidt overrasket over konsistensen på denne lak. Den har noget mystisk midnats blå farve over sig. Den krævede to lag for at opnå denne dækkeevne. 

429 – Grøn metallisk farve. En super fin chrome lak. Det gode ved disse typer finish er at de dækker ved første lag, men jeg gav den alligevel to for at udjævne på bedst mulig vis. 

430 Guld/brun metallisk farve. Denne lak er ikke hel guld, men har et snert af brun i sig, så den giver en super lækker farve. Igen har jeg givet den to lag for at udjævne på bedst mulig vis. 

431 Muldvarpe grå/brun farve. Denne lak indeholder en masse små shimmer, som bedst ses helt tæt på. Den er rigtig fin. Den krævede to lag for at opnå denne dækkeevne. 

432 – Råhvid perlemors farve. En farve der overraskede mig positivt. Plejer ikke at være så vild med disse farver og de plejer at være lidt trælse at lægge ordentligt. Men denne gjorde det sørme godt. Krævede to lag for at udjævne bedst muligt. 

433 – Orange perlemors farve. Normalt er orange ikke lige mig og passer ikke så godt til mine fingre. Men denne kan jeg godt lide og så var den nem at lægge. Krævede to lag for at opnå denne dækkeevne.  

434 – Orange creme farve. Denne kan jeg allerede forestille mig på et par solbrune hænder. Orange er bare lig med sommer. Er det bare mig? Nem at arbejde med. Krævede to lag for at opnå denne dækkeevne. 

435 – Mint blå farve. En super flot mint-ish farve. Pasteller er bare smukke og jeg glæder mig til foråret rigtig kommer og pastellerne indtager neglene konstant. Nem at arbejde med. Krævede to lag for at opnå denne dækkeevne. 

436 – Gul creme farve. Gul er som orange, noget der sjældent ses på mine fingre. Men denne er jeg faldet for. Jeg kan rigtig godt lide at den har en dæmpet, sart gul farve, og ikke er prangende. Igen en lækker pastel. Krævede to lag for at opnå denne dækkeevne. 

437 – Støvet rosa farve. Enough said? Jeg elskerelskerelsker sart rosa, det kommer vidst ikke som nogen overraskelse overhovedet. Jeg kan ikke få nok af farven. Nem at arbejde med og krævede to lag for at opnå denne dækkeevne. 

438 – Lyserød creme lak. En super fin pastel lyserød farve, med et snert af laksefarve over sig. Nok også en farve man vil betegne som baby lyserød. Krævede to lag for at opnå denne dækkeevne.

En rigtig lækker kollektion med lidt af hvert. De kan købes fra næste uge i Matas og Magasin. De koster 25 kroner pr stk. Hvad synes I? Hvilke farver er jeres favoritter? 


Lakkerne er modtaget til test

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag #11: Blobbicure