Give away: Embryolisse Lait-Créme Edition Gold

Fælles Fredag #11: Blobbicure

Dagene går jo hurtigere end man kan følge med. Det er igen tid til en omgang Fælles Fredag. Denne gang er temaet Blobbicure. Et tema som jeg lige blev nødt til at undersøge nærmere, da jeg aldrig har prøvet det før. Og det er med sikkerhed ikke noget jeg nogensinde vil prøve igen, skal jeg hilse og sige! Det er da det værste jeg har prøvet, haha.

Overordnet handler det om at dryppe lak ned på våd lak. Læg en base lak på neglene, og imens det er vådt tager du en anden farve og drypper rundt på neglen. Jeg lavede mit om en milliard gange, før jeg kunne acceptere det. Men dette er resultatet, og bedre bliver det ikke. Husk og tjek hvad de andre piger har fundet på. Hvad synes I om metoden?

 

1 kommentar

  • Ihh så fine farver du har lavet dine boble negle i :-)Jeg tror også jeg snart vil prøve dette. Fik lavet negle vinduer.God weekend herfra.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give away: Embryolisse Lait-Créme Edition Gold