eBay tips #18: My watch list

Give away: Embryolisse Lait-Créme Edition Gold

Embryolisse er et hypet mærke som mange er svært glade for. Især deres Lait-Créme Concentré. I kender den måske i hvid og blå “indpakning”. Denne udgave er den helt samme, bare forklædt i guld. Den er forklædt i guld, da mærket fylder intet mindre end 65 år. Det fejrer de med denne udgave i et begrænset antal, som er tilgængelig fra 1 februar, på min fødselsdag, i Magasin. Prisen er 199 kroner.

Cremen kan anvendes til mange ting:

  • Dag/nat creme
  • Makeupfjerner
  • Fugtmaske
  • Soleksem
  • Småsår og rifter
  • Efter barbering
Jeg er helt vild med den og bruger den hver dag til ansigtet og især til mine hænder. “Ande huden” mellem mine fingre har stor tendens til at blive meget tør, så især her, har cremen gjort underværker. Det er en fed creme, men alligevel på den ikke-fede måde. Selvom den er tyk, føler jeg mig ikke kvalt i den. Kæmpe, kæmpe plus. Så jeg hopper med på hypen om denne creme.

Nu er det jeres tur til at få fornøjelsen af denne special edition. En af jer kan nemlig være heldig og løbe afsted med en guld-version af denne Embryolisse creme. For at være med skal der gøres følgende:

REGLER:

  • Følg bloggen på facebook HER
  • Følg Wega Beauty på facebook HER
  • Skriv en kommentar med jeres navn og et gæt på hvor ung(!) jeg bliver den 1 februar
OBS! Der er også mulighed for at deltage på min instagram. Hvis I gør det, så husk og skriv det, så jeg ved om I deltager med ekstra lod.

Held og lykke til alle!
Konkurrencen gælder for bosatte i Danmark
Gildet slutter den 1 februar kl. 20:00

Konkurrencen er venligst sponsoreret af Wega Beauty

53 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

eBay tips #18: My watch list