Negle gradient: Dalende sne

eBay tips #18: My watch list

1. Lyskæde // 2. Concealer palette // 3. Øreringe // 4. Vase  // 5. Roser // 6.  Lanterne // 7. Øreringe .
Endelig var det tid til lidt eBay tips igen. Denne gang har jeg lavet tips med de ting som jeg har på min watch list. Jeg kunne godt tænke mig blomster lyskæden til at have hængende fra mit tøjstativ. Concealer paletten har jeg hørt rigtig godt om og set gode resultater ved brug af den. Øreringe kan man aldrig få nok af og disse to slags er så fine. Roserne er rimelig lange udfra beskrivelsen i annoncen, og de ser meget troværdige/ægte ud, så det kunne være fint at have i en vase, så man ikke hele tiden skal ud og købe nye. Lys lanternen ville være fine til min terrasse og vasen er bare super fed og ville være fin i stuen.

Udover det kunne jeg rigtig godt tænke mig at høre lidt om hvad I kunne tænke jer af eBay tips. Tøj, smykker, sko, indretning, what so ever, og gerne mere specifikt. Skal nok huske på også at lave indlæg med de ting jeg modtager fra eBay, så I kan få en tilbagemelding på om det er værd at samle på. Hvad synes I om disse tips? Hvilke eBay indlæg ønsker I fremover? 

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Negle gradient: Dalende sne