EBAY TIPS

eBay tips #18: My watch list

25. januar 2015
1. Lyskæde // 2. Concealer palette // 3. Øreringe // 4. Vase  // 5. Roser // 6.  Lanterne // 7. Øreringe .
Endelig var det tid til lidt eBay tips igen. Denne gang har jeg lavet tips med de ting som jeg har på min watch list. Jeg kunne godt tænke mig blomster lyskæden til at have hængende fra mit tøjstativ. Concealer paletten har jeg hørt rigtig godt om og set gode resultater ved brug af den. Øreringe kan man aldrig få nok af og disse to slags er så fine. Roserne er rimelig lange udfra beskrivelsen i annoncen, og de ser meget troværdige/ægte ud, så det kunne være fint at have i en vase, så man ikke hele tiden skal ud og købe nye. Lys lanternen ville være fine til min terrasse og vasen er bare super fed og ville være fin i stuen.

Udover det kunne jeg rigtig godt tænke mig at høre lidt om hvad I kunne tænke jer af eBay tips. Tøj, smykker, sko, indretning, what so ever, og gerne mere specifikt. Skal nok huske på også at lave indlæg med de ting jeg modtager fra eBay, så I kan få en tilbagemelding på om det er værd at samle på. Hvad synes I om disse tips? Hvilke eBay indlæg ønsker I fremover? 

 • Svar
  Amy Dyrholm
  25. januar 2015 den

  Ej den lyskæde er fin! Min kæreste ville nok hade den 😉 haha

 • Svar
  Cathrine "tiiner" Autzen
  25. januar 2015 den

  Åhhh ebay indlæg, elsker dem! Elsker især dem med bolig tilbehør 😀

 • Svar
  Frederikke S
  25. januar 2015 den

  Lækre sager!www.frederikkes.com

 • Svar
  Maria Hoffbeck
  25. januar 2015 den

  Det nogle rigtig fine ting du har fundet og til gode priser 🙂 Jeg er lidt små forelsket i de der elpærer vaser 🙂 Når min no-buy er slut skal jeg have så nogle til min nye lejlighed 🙂 God weekend søde Mia, jeg glæder mig til at høre mere om din uddannelse 🙂 Kram Maria

 • Svar
  Katrine Bjarnhof
  25. januar 2015 den

  Ej, hvor er de dér roser og de små pæreformede vaser bare alt for fine! Tror, jeg er nødt til at klikke i hvert fald én af dem hjem! Katrine Bjarnhofhttp://sincerely-k.dk

 • Svar
  Satina Wandel
  25. januar 2015 den

  Lyskæden er virkelig fin! Og super flotte lanterner <3Nogle indretnings tips, f.eks. sådan bare dekorationsgenstande o.l ville være cool burger <3http://satinawandel.dk

 • Svar
  Anonymous
  26. januar 2015 den

  Jeg har øreringene på billede nr. 7…. Låsen, den store runde er virkelig FOR stor… De er slet ikke særlige fine i virkeligheden 🙂

Skriv svar