Fælles Fredag #10: Inspireret af en fra fælles fredag

OPI: Fifty shades of grey

Jeg er fuldstændig pjattet med Fifty shades of grey serien. Den tog mig med storm fra første øjeblik jeg åbnede bøgerne. Det er en fantastisk serie med en god historie bag og gode karakterer. Selvfølgelig er jeg også en af dem der sidder og tripper og venter på filmen der kommer her i februar. Jeg kan simpelthen ikke vente.

Da jeg så hørte at OPI lavede Fifty shades of grey lakker blev jeg ellevild. Ikke mindst er farverne flotte, men der er også lavet en pakke med mini lakkerne i. Den måtte jeg straks have – først og fremmest pga selve pakken med hovedpersonerne. Den er så fin og flot! Og som I kan se passer farverne til historien og der er så fint givet navne til hver farve. Skal I se filmen? 

2 kommentarer

  • Naarrh, ved ikke. Det kan også være jeg venter med at se dem, når de ude på dvd :)Men tænker lidt at jeg vil læse bøgerne først, hvis det skulle være, for det jo også dejligt at have sine egne tanker, før man ser filmene.knusAngiewww.angiedavidsen.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh de er så fine! Jeg har faktisk siddet og kigget på dem her til aften. Må vist skrive dem på ønskelisten til min fødselsdag midt i Februar og ellers selv skaffe dem efter, hvis jeg ikke er heldig.Jeg er endnu ikke gennem alle tre bøger, selvom de ligger herhjemme, – for meget studielæsning til hyggelæsning.Overvejer om jeg skal se filmen, men muligvis først efter jeg er færdig med bøgerne.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag #10: Inspireret af en fra fælles fredag