OPI: Fifty shades of grey

Negle gradient: Dalende sne

Jeg er blevet rigtig glad for at lave gradienter og i forbindelse med vintertiden, skulle der selvfølgelig en sne mani til. Jeg startede ud med at lave en gradient med flotte blå farver. Jeg synes resultatet blev vildt fedt, og jeg var egentlig lidt bange for at ødelægge det, ved at gå et skridt videre. Men det gjorde jeg..

Ovenpå min gradient lagde jeg min effekt lak fra Appeal4 “Coconut pine”. Sammen udgør resultatet det der ligner dalende sne på en vinter himmel. Jeg synes det ser super fedt ud. Jeg kunne så godt tænke mig, at begive mig ud i nogen videoer eller mere detaljerede guides/tutorials til jer, med blandt andet hvordan jeg laver en gradient og “gør rent” rundt om neglene efterfølgende. Hvad synes I? 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPI: Fifty shades of grey