Clean Home Collection: Room spray & duftpinde

Test resultat: Depend 7 dage efter.. + Swatches!

For syv dage siden lod jeg testen af Depends 7day lakker begynde. 7 dage med den samme lak er lang tid, ihvertfald for mig, der skifter ofte. Men jeg gjorde det, og her er et billede fra dag et og et fra i dag, nemlig syvende dag. Prøv lige og se og hvor godt det holder. Der er ikke noget der er skallet af. Selvfølgelig kan man godt se at lakken er begyndt at være lidt mat og kedelig, og så er der selvfølgelig udgroningen ved mine neglebånd, hvor man kan se hvor meget mine negle er vokset undervejs. Men ellers er det godt nok thumbs up for det her. Nøglen er at forsegle neglen. Sørg for at både neglelak og topcoat kommer ud på spidsen af neglen også, så du lukker af og neglelakken ikke “løber” nogen steder. Ofte hvis der er blottet for spidsen af neglen, begynder lakken at slide af og mange gange skalle/chippe. Ydermere skal man lige rense med cleanser på dag to og give den et lag topcoat mere. Så kan man altså sagtens få lakken til at holde.

Startsæt med cleanser, base og topcoat koster 99,95 kroner. Det kan ligeledes fås seperat hvis man kun vil have noget af sættet eller løber tør for en af delene Lakkerne koster 49,95 kroner. Det kan købes i fysiske Matas forretninger samt online. Se mere lige her

I skulle selvfølgelig ikke snydes for swatches af de farver jeg har fået hjem. Nogen af dem er gennemsigtige, og andre er både halvdækkende og heldækkende. Jeg har dog bygget hver lak op til at dække, da det giver bedst indtryk af farven på lakken. 
Naturally French: Sart nude/fersken farve. Den er gennemsigtig og vil være rigtig god til at lave en fransk manicure. Jeg har brugt tre tynde lag for at opnå denne dækkeevne. Den er nem at arbejde med og virkelig smuk og klassisk.

Pure White: En hvid farve. Det siger lidt sig selv, ikke? Den var ligeledes nem at arbejde med og har en flot hvid farve. Hvid lak kan nem være træls. Fordi ikke alle hvide er ens. Men denne er heldigvis flot og det synes jeg også man kan se udfra billedet. Den krævede to lag for at opnå denne dækkeevne.

Goth Black: Ren sort farve. Jeg er virkelig ikke gode venner med sorte lakker. Jeg synes de har så nem tendens til at lægge sig ud i siderne af neglen og selvom man laver clean-up er der stadig sort der sidder dybt i hudens små revner. Denne var dog en drøm at arbejde med og er nok min favorit sort fra nu. Den krævede to lag for at opnæ denne dækkeevne.

Sand Storm: Beige farve. En rigtig fin og enkel farve. Den er dæmpet og god til de “stille” dage på neglene. Den krævede tre tynde lag for at opnå denne dækkeevne.

Flickering Star: Sølv glimmer farve. Denne glimmer er så lækker. Den indeholder både store og små sølv stykker hvilket gør den til lidt af en fest på neglene. Den kan bygges op til enten at komme over en farvet lak eller alene til at dække helt som jeg har gjort her. Jeg har brugt to lag til at opnå denne dækkeevne. 

 
Hide The Silver: Sølv chrome lak. Chrome lakker kan være et rent mareridt at lægge på neglene, men da jeg lagde denne blev jeg heldigvis meget positivt overrasket. For det første dækker den ved et lag og for det andet lagde den sig forholdsvis jævnt og flot første gang uden at trække voldsomme streger eller andet. Jeg har brugt et lag for at opnå denne dækkeevne.

Local Grapevin: En.. Vindrue/blomme farve. Jeg kan ikke helt sætte ord på farven, men den minder mig om de rødlige vindruer man kan købe. Det er en perlemors shimmer farve med blå/lilla shimmer i. Den er halvdækkende og krævede derfor to lag for at opnå denne dækkeevne. 

Poetry In Motion: Støvet rosa farve. Absolut favorit af dem alle. Allerede dengang Depend begyndte at lave sneak peak for disse lakker og jeg fik øje på farven, måtte jeg have den. Den er så fantastisk smuk. Jeg ved ikke hvad der er med mig og støvet rosa farver, men vi klinger altså godt! Denne er ingen undtagelse. Den kan faktisk godt dække ved et lag, men jeg brugte to for at opnå denne dækkeevne.

Girly Joy: Lyserød, girly farve. En helt almindelig lyserød som man skal have i sin samling, hvis man er all in på lyserød. Jeg kan rigtig godt lide den, hvilket ikke undre nogen, vel? Den kan også sagtens dække i et lag hvis man vil, men jeg brugte igen to lag for at opnå denne dækkeevne.

Alt i alt nogen smukke farver til enhver smag. Børsten i flasken er i øvrigt en drøm at arbejde med da den har en god bred størrelse. Hvad synes I om resultatet af min test og disse farver? Hvilken farve er jeres favorit? 

Lakkerne er modtaget til test

4 kommentarer

 • Jeg vil super super super gerne se, hvad der sker når du gør alle steppene, på nær at farven skal være en anden neglelak end en fra Depend – bare for at se, om det er rensningen, basecoaten og topcoaten der gør det hele, eller om det også har noget med deres farvede lak at gøre. Det synes jeg kunne være så spændende at se!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, sikke nogen fine farver!www.frederikkes.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er hel vild med den i midten og det to nederste i hjørnerne 🙂 Og hvor er dine negle flotte 🙂 Det lyder rigtig smart at det kan holde så længe uden at skulle under uv lampe og alt muligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Poetry in Motion er jo så smuk!! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clean Home Collection: Room spray & duftpinde