Tester: Depend 7 dags hybrid neglelak

Clean Home Collection: Room spray & duftpinde

Jeg lærte CLEAN mærket at kende rigtig sent i forhold til da alle andre snakkede om mærket. Jeg havde ikke duftet til deres parfumer og da jeg endelig duftede til en, var det slet ikke mig. Men så fik jeg jo duftet til alle de andre varianter og dem er jeg helt pjattet med. Har også en del af dem i samlingen nu og mere friske dufte findes ikke!

Da der så i 2014 kom nyt CLEAN på markedet til boligen, blev det jo straks mere spændende. Der kom nemlig room spray, duftpinde og duftlys. Jeg har så fået room spray og duftpinde hjem i min absolut favorit duft: Rain.

Room sprayen er til at sprøjte frisk duft ud i rummet, eller til at spraye på tøj, sengetøj, tæpper, mm. Den er vidunderlig og dufter faktisk præcis på samme måde som selve parfumen. Jeg sprøjter lette sprøjt ud i soveværelset og over sengetøjet, åbner vinduerne på klem og lukker døren. Så er der altid så frisk og rart. Virkelig en lækker fornemmelse. Den koster 275 kroner hos Magasin.

Duftpindene er ligeledes til at sprede lækker atmosfære i rummet. Den er bare mere intens og lækker hvis man kan sige det sådan. Den spredes på en sensuel, hyggelig måde og kan hele tiden anes. Duftnoterne er åkander, violblade og margueritter, melon, påskeliljer, vandmynte, samt en bund af flydende musk og træ. Jeg har min stående i stuen, på hylden lige ved indgangen til stuen. Lige så snart man træder ind, møder duften én. Det er så lækkert. Den bliver ved at have en vedvarende, sensuel duft, og den spreder sig godt ud i rummet. Duftpindene står til at skulle holde i 90 dage. Den koster 325 kroner hos Magasin.

Jeg har også været et smut forbi Magasin og dufte til de andre varianter, selvom jeg gik udfra de duftede som parfumerne. Skin er også en favorit duft hos mig, så duftpindene med den duft, tror jeg er det næste jeg kunne tænke mig at springe ud i. Kender I til Clean Home Collection produkterne? (Produkterne er modtaget som gave)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tester: Depend 7 dags hybrid neglelak