Negle stamping | How-to guide

Tester: Depend 7 dags hybrid neglelak

7002 Naturally French – 7005 Pure White – 7013 Goth Black – 7016 Sand Storm – 7018 Flickering Star
7022 Hide The Silver – 7033 Local Grapevin! – 7037 Poetry In Motion – 7038 Girly Joy
Jeg tippede for noget tid siden om, at Depend snart ville lancere en ny hybrid neglelak. Den er på markedet nu og hedder Depend 7day hybrid polish. Lakkerne skal kunne holde op til en uge, de giver glans og gel feeling og det kræver ikke nogen lampe. Det eneste man har brug for er et startkit bestående af: cleanser, basecoat & topcoat. Det koster 99.95 kroner.

Jeg viste igår, et billede på instagram af mine negle, efter at have lagt fire forskellige farver på neglene. Der var der spørgsmål om hvorfor der stod step 3 på lakken, og hvad var de andre steps så?

Step 1. Rens neglene med cleanser. Vent lige 30 sekunder med næste step. Step 2. Kom basecoat på alle neglene. Step 3. Påfør den farve lak du vil have på og vent igen 30 sekunder før du lægger andet lag lak. Step 4. Vent igen 30 sekunder og kom så topcoat på. Vent cirka 3 minutter inden andet lag påføres.

OBS: Brug gerne en lille skrå pensel og fjern rester ved neglebånd og ude i siderne. Husk endelig at forsegle neglene med topcoat. Det vil sige, at man lige skal køre med topcoaten ude på neglespidsen, så der bliver lukket af for lakken og den dermed er mere beskyttet for at chippe. 

Jeg har valgt at teste disse fire skønne farver i 7 dage. Jeg vil løbende opdatere på min instagram og selvfølgelig lave et endeligt resultat herinde på bloggen efter de syv dage er gået. Da jeg skulle påføre lakkerne blev jeg meget overrasket over penslen. Den er bred og rigtig god at arbejde med, så indtil videre er det et stort thumbs up. Resten af lakkerne regner jeg med at vise enkeltvis i et indlæg, når testen er færdig.

Hvis I forresten lige scroller op til lakkerne øverst i indlægget, kan I se det nye Depend er begyndt på med deres lakker. Der er nemlig dæknings cirkler, som viser hvor dækkende ens lak er. Så behøver man ikke stå og tvivle i forretningen på, hvorvidt ens lak er gennemsigtig, halv gennemsigtig eller heldækkende. Smart ikke? Alle 7 dags lakkerne koster 49,- kroner pr stk og der er 39 forskellige farver. Se udvalget lige her.  Hvad synes I? Har I selv prøvet disse lakker?

Lakkerne er modtaget til test

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Negle stamping | How-to guide