Nytårs giveaway: CND VinyLux, CND neglepleje & MoYou stamping

Batiste | Tørshampoo

Batiste tørshampooMange kender de typiske hårproblemer: Fedtet efter en hårvask, fedter hurtigt, sammenklasket hår, fladt hår. Ikke-særlig-samarbejdsvillig-hår. For meget hårvask kan sagtens være skyld i fedtet hår. Håret danner mere talg af det og det skal man altså lade være med. Men de færreste har lyst til at rende rundt med fedtet hår og vænne håret til mange dages venten imellem vaskene. Men det er der altså en god løsning på! Smart, hurtigt og ikke mindst billig løsning på: Tørshampoo!

Jeg blev selv introduceret for tørshampoo rigtig sent og forstod faktisk ikke til at starte med, hvad det egentlig var, på trods af det rimelig tydelige navn. Jeg var dog uheldig, at min første tørshampoo simpelthen var det værste jeg har prøvet. Den lugtede forfærdeligt og gjorde intet godt udover at gøre mig gråhåret.

Men herefter fik jeg fingrene i Batiste. Jeg læste om det overalt og hvor vidunderligt det var og nu måtte jeg prøve. Tak skæbne for det! Batiste ER en lifesaver og en vildt fed to-go løsning, de morgener man liiiige vågner lidt senere end beregnet og ikke har tid til at gøre noget ved den fedtede manke, eller de dage hvor man bliver nødt til at lade det være fedtet, for ikke at vaske det for meget. Man kan også anvende den de dage hvor ens hår er klasket sammen. Sprøjt sprøjt, arbejd arbejd, og skab god volumen.

Fordele:
 – Man kan med god samvittighed springe en hårvask over
– Skab volumen i håret med produktet
– God to-go løsning til festival, overnatning ude, osv.
– Der er varianter til både blond/medium/mørkt hår
– Billigt og drøj i brug
– Fås endelig i Danmark (i fysisk forretning)

Ulemper:
– Ikke nogen jeg umiddelbart kan komme i tanke om

Der er nogen der måske vil sige “Ej det virker ikke – hvorfor bliver mit hår helt hvidt?”. Men der kan man være for hurtig til at konkludere. Sørg nu for at arbejd godt med produktet. Tørshampooen skal sprøjtes ind i “baner” ved hovedbunden. Spray en lille smule, cirka 30 cm fra. Herefter skal man massere produktet ind og sørge for at gøre det ordentligt, og så vil man kunne se en betydelig forskel. Jeg har en til mørkt hår, som er rigtig rigtig god, og så har jeg disse to varianter I ser på billedet som er med duft. Den ene hedder Clean & Classic og dufter sådan frisk, lidt mint agtig og den anden Fruity & Cheeky Cherry dufter vildt lækkert uden at være kvalmende, af kirsebær. De kan købes i fysiske forretninger nu. I matas til 69,95 og 79,95. Se udvalget her. Har I prøvet Batiste? 

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårs giveaway: CND VinyLux, CND neglepleje & MoYou stamping