Julegaver: Royal Copenhagen & Kähler

Nytårs giveaway: CND VinyLux, CND neglepleje & MoYou stamping

Så er bloggens allerførste give away i år 2015 skudt igang. Dette er en såkaldt nytårs give away. Der er lækkerier at vinde og det hele er i samarbejde med Beautypower.dk. Jeg har udvalgt noget af præmien og Mette fra Beautypower har valgt resten. Så en god blandet landhandel. Lad os se lidt nærmere på det.

I puljen er der følgende præmier:

2 x CND VinyLux lakker
– Lakker der holder op til 7 dage
1 x Weekly topcoat
– Topcoat der skal over lakkerne for at gøre dem holdbare
(Der er vedlagt seddel med guide til at lægge lakken korrekt)

1 x Neglepleje sæt
– ScrubFresh: væske der fjerner fedt, fugt og urenheder fra neglepladen. Anvendes før lak
– Solar oil: Negleolie med duft af mandel til at pleje negle og neglebånd
– Buffer: Til at polere og buffe neglene flotte og holdbare

3 x MoYou stamping plates
– Fashionista XL 14 (Se pladens motiver her)

– Princess XL 14 (Se pladens motiver her)
– The Pro XL 01 (Se pladens motiver her)

REGLER FOR DELTAGELSE:

– Følg bloggen på facebook HER 
– Følg Beautypower.dk på facebook HER
– Smid en kommentar herinde på bloggen og fortæl hvad I lavede nytårsaften

OBS
: Husk at skriv navn og email tydeligt i kommentarfeltet, ellers ved jeg ikke hvem I er.
Konkurrencen slutter den 24 januar kl. 20:00
Gælder for danske adresser
God fornøjelse! ?

Konkurrencen er venligst sponsoreret af Beautypower.dk

Jeg har ingen økonomisk interesse i konkurrencerne her på bloggen

VINDEREN AF KONKURRENCEN
Vinderen af konkurrencen er..
Kommentar nr. 54 – Maria G
Stort tillykke Maria. Skynd dig og skriv en besked til mig inde på bloggens facebook side 🙂

124 kommentarer

 • Wauw. lækker pakke du har sammensat. <3Nytårsaften den startede hos mine svigerforældre til spisning med min mand og tvillingerne. Min store prinsesse var desværre hos hendes far i år. Det var tvillingernes første nytårsaften, så vi tog hjem efter vi havde spist, og da vi kom hjem, sad vi med tvillingerne og kiggede ud af vinduerne. De er desværre sensitive, så de kan ikke holde til så meget, så det hele blev hurtigt for meget, Så vi pakkede os godt ind i soveværelset, med slukket lys og trukket gardinerne for, og så sad jeg og sang for dem indtil de faldt til ro. Så blev de lagt i seng, og jeg sang lidt mere for dem, og så gik jeg ind i stuen til manden og fik et lille glas champagne og listede i seng kl. 22. da jeg havde på fornemmelsen at de små ville vågne kl. 24. De vågnede og var bange og vi sad med dem og læste lidt for dem og snakkede roligt med dem, indtil de faldt i søvn. Så lagde vi dem i seng igen og de sov indtil kl. 7 næste morgen. (de er 1 år i dag. d. 24.1, og de har altid været skånet for så meget uro, så det var en hel ny verden for dem)Mange hilsner herfraMariah_thykjaer@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var i Kbh med nogle gamle efterskole-veninder. Vi spiste lækker 3 retters menu, og dansede natten lang 🎉🎊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh lige i sidste øjeblik. :DMin nytårsaften var ikke noget at råbe hurra for. Spiste hjemme stille og roligt, tog ud til min kusine og hendes kæreste som havde inviteret. Desværre var hun møg syg, hendes kæreste også, og de andre også lidt. Så jeg sad for min selv for at undgå at blive smittet, tåler ikke nogen form for sygdom pga. lungesygdom. Så jo, min nytårsaften var alt andet end sjov…Bedre held i år, eller noget. *lol*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hold da op, en lækker give away!Nytårsaften fik jeg en lækker tre-retters med 7 andre piger, med tilhørende lækre drinks og vin. Derefter tog vi til en større fest, hvor alle dog kendte hinanden, og drak champagne og dansede hele natten. Fantastisk aften :-)julie_hnielsen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sindssyg lækker give away 🙂 Nytårsaften var jeg sammen med kæresten, en fælles veninde og hendes kæreste. Det meste af aftenen bestod af madlavning, og i pauserne hyggede vi og snakkede. Kl 12 gik vi en tur, og så gik vi hvert til sidst. Ikke noget vildt ophidsende, men den bedste nytårsaften jeg har haft i rigtig mange år :)Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var sammen med 4 vennepar. Alle medbragte en ret, og vi mødtes 17.30, så forret og velkomstdrink var klar inden dronningens nytårstale. Alle går til yderligheder den aften, så vi spiste fantastisk mad. Og så var det første gang, at der ikke længere var nogen børn med. De yngste på 15 og 16 år skulle være sammen med efterskolekammerater, så … en voksenfest ;-). Og det blev superhyggeligt og altså utrolig velsmagende :-).Gode nytårshilsnerÅse / aaselejboelle@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaya

  Jeg rendte rundt og pyntede op sammen med min lillesøster på fem, og da klokken nærmede sig spisetid, fik vi en tre-retters menu, og da maden havde lagt sig, smuttede jeg til en episk fest med mine bedste venner. Kaya – kayaving@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var sammen med 6 veninder og vi lavede fondue, legede selskabslege og sov alle sammen på madrasser på gulvet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • vi havde inviteret en udsat familie hjem til os.Vi kendte dem ikke i forvejen så det var rigtig spændende og hyggeligt at lærer dem at kende.Og dejligt for vores samt deres børn at lege sammen :-)Kjerstinenaja@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nytårsaften lavede jeg mad til min brødre og deres venner. Derefter fik jeg besøg af mine bedsteveninder, hvor efter vi fejrede nytårsaften med mine brødres venner. Sjov aften, i hvert fald det jeg husker af den. //Christina Stoldtchristinabstoldt@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk giveaway, specielt for et lakhovede som jeg, der stadig kun har de mest basic ting :DI år var min kæreste og jeg atter værter ved årets Nytårsfest – lagde hus til og lavede 3-retters med det hele. Det skal lige siges, at jeg var/er højgravid med termin her i Januar og bækkenløsning der plager mig. Så der er mange ting jeg kunne sidste år, som jeg enten ikke kan i år eller som tager en EVIGHED for mig at udføre. Ikke desto mindre, skulle vi selvfølgelig have hjemmebagt kransekage og en menu med alt lavet fra bunden – det er jo kun Nytår én gang om året ^_^ Det var også okay tænkte jeg, for min kæreste og jeg bliver nærmest et lille kokke-team, når vi går i køkkenet. Normalt. For i år lagde han sig selvfølgelig med influenza weekenden op til Nytårsaften (og er først lige blevet rask nu). Alt det lækre vi havde købt ind til var nu op til mig at få ordnet – det var jo også synd, hvis det bare skulle kyles ud. I 3 dage forberedte jeg lækkerier, ændrede lidt på planer og fik lidt hjælp af svigerforældrene. Gæsterne kom og jeg var stadig ikke helt færdig og samtidig mega træt allerede. Efter forretten, kunne jeg heldigvis slappe af og det endte med at blive en super hyggelig aften med rigtig lækker mad, suveræn fyrværkeri, på det specielle sted, brætspil og hygge!Hårdere end planlagt, men heldigvis lige så hyggelig som jeg havde håbet :)Venlig Nyt Års hilsener Therese Vangsøet-rese@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg havde en dejlig aften sammen med kæresten, og efter et dejligt måltid gik vi ind til søerne i indre Kbh for at se på fyrværkeri kl 12. Vh Kate fugleedderkop@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nytårsaften tilbragte jeg sammen med mine forældre og min mormor. Vi fik lækker mad og spillede partners indtil klokken 12, hvor vi skålede nytåret ind og fik kransekage, derefter vi gik ud og så fyrværkeri. 🙂 kl. 1 kørte jeg hjem til min mand, som havde fanget sig en mandeinfluenza.Jeg har altid holdt nytår med min familie. Da jeg boede hjemme som teenager, spiste jeg altid aftensmad med mine forældre og mormor hvorefter jeg tog til fest. :)Laura BLah09@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg havde en stille og rolig aften sammen med et vennepar, da jeg skulle starte på nyt arbejde d. 1/1 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var sammen med et vennepar, da min nytårsaften skulle være stille og rolig, da jeg skulle starte på nyt arbejde d. 1/1 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi have en meget stille nytårsdag/aften. Kæresten og jeg har 2 dejlige hunde, som desværre var bare en smuuuule bange for al den larm og støj fra krudtet. så jeg lavede lækker 3 retters middag til kæresten og jeg, og vi tilbragte nytår på sofaen med gode film og hygge. En stille og rolig, men helt igennem fantastisk nytår. Regina Jørgensenfam.erdogan89@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben Rose

  Var sammen med kæresten til en stille og rolig nytårsaften, hvor vi fik god mad – og sluttede af med en særdeles sur champagne *Adr*Iben Rosespip69[at]hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Var hjemme sammen med mand, børn og svigerforældre. Havde bestilt mad udefra, så det var nemt for os alle. Ungerne var ude at lave “ballade” sammen med bedstemor og far, men jeg ryddede op efter maden.Den yngste på 4 år formåede at holde sig vågen til kl 24, men havde også fået en eftermiddagslur på værelset på et par timer :)Sanne Terpsan_sol@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Jeg var til fest med venner og vores børn 🙂 første gang med børn og uden alkohol! Det var anderledes..trineborup@stofanet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg var hjemme med min mand og to børn på 2 og 4 år. En aften på børnenes præmisser. Vi fik lækker mad, hyggede og skød knaldperler af 😊 ungerne fik lov til at være længere oppe…Da de kom i seng indtog manden og jeg sofaen. Jeg fik shoppet 4 lækre lakker som jeg manglede i samlingen… En stille og rolig aften, men rigtig hyggeligt… Lige som vi gerne ville 😊Stina W. Tolstrup (Som sukker over stempelpladerne)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tilbragte eeeendelig nytårsaften sammen med mine nærmeste venner, igen. De sidste par år har vi været lidt splittet pga. jeg har arbejdet i udlandet og diverse fik kærester osv. Vi var hos et af parrene, som havde sørget for oksemørbrad (han er slagter) og vores ene veninde er konditor chef, så hun stod for desserten – blødende hjerter. Alt i alt en lækker aften i godt selskab, og vi har alle vores 10 fingre endnu 😀 !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For dælen en lækker præmie! Nytårsaften holdte jeg med min dejlige familie bestående af mand, 2 døtre, mine svigerforældre, min svoger og hans kæreste, vores niece og hendes dreng samt min lillebror. Det var stille og roligt med god mad og dejligt selskab. Vi sluttede af med fyrværkeri og bagefter gik jeg med mine piger ind til naboen for at ønske godt nytår, for det havde vores piger aftalt med naboens børn, at vi ville 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tilbragte nytårsaften først til spisning ved en sødt veninde og derefter videre til fest hos hendes fætter. Og til sidst afsluttede vi en fed aften i byen med en masse vi kender 😁. – Tascha Petersen Bettetaas_xp@hotmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var sammen med min kæreste og en masse venner. Vi brugte hele natten på at danse rundt med sjove hatte! Min favorit var et ko hoved! 😀 -Cecilie Pedersen Cecilieholtmann94@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mega fed konkurrence!! Jeg havde en skøn aften sammen med veninder og kæreste på Østerbro. Vi fik god mad, lækker hjemmelavet is og god vin og champagne. Stille og rolig aften med en masse snak om rejser, studier og what not! Vi gik ud til søerne da klokken havde slået tolv og så en masse fulde mennesker fyre krudt af! Lidt skræmmende men også ret smukt. Jeg havde selfølgelig lagt særlig mani med masser af guld (guldlak med guldglimmer/flager)! Krydser alt!! 😀 amarillamirilo@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig lækker giveaway du har fået skrabet sammen :-)Nytårsaften tilbragte jeg sammen med mine børn, min kæreste, mine forældre, min moster og onkel og min kusine og hendes kæreste.Vi havde den hyggeligste aften med lækker mad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma VL.

  Var bare hjemme med mine forældre og mine brødre og hyggede stille og roligt uden noget alt for fancy. :)Emma emmavl@hotmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej 🙂 Jeg var sammen med min veninde hos hendes kæreste- og deres venner og noget familie på Vesterbro – Rigtig hyggeligt. Som et ægte lakhovede var jeg iført (udover selvfølgelig sort kjole) OPI Gwen Stefanie Collection – Unfrost my heart – med (fra samme collection) I’ll tinsel you in. Og på pegefingre samme collection “So elegant”. Lækker mad, lækre mennesker, fantastisk fyrværkeri og gode drinks – super start på 2015 – og afslutning på 2014 (der bød på udfordringer, unikke oplevelser, 3 dødsfald tæt på og meget mere..- Et levende år – som jeg er sikker på 2015 kan slå). Manisha Petersenmanisha_petersen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Hansen

  Nytårsaften var jeg sammen med min kæreste, hans mor, morfar, søster og søsters kæreste. En rigtig dejlig, stille og rolig aften med hygge og lækker mad😊christina_hansen87@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg spiste ved en veninde sammen med min kæreste og nogle venner. Vi fik mørbrad til hovedret og is til dessert. Vi så fyrværkeri klokken 12, dog stod vi det laveste sted i byen, så det var begrænset, hvad vi kunne se.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flot giveaway ! Jeg var sammen med min veninde og hendes børn, fik utrolig lækker mad og hyggede :)Mette ØrumMetteoerum1@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min datter, kæreste og jeg hyggede med at pynte en hel masse op om eftermiddagen 😊 derefter tog vi ud til min bedste veninde hvor vi skød hundepropper lige foran deres dør (det gør man oppe på Grønland, hvor man så får en slags “belønning” fx slik, hjemmebag og små fyrværkeri 😊) derefter hyggede vi med musik, dans, brætspil, skove drinks (uden alkohol til datteren Self 😋)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tilbragte nytårsaften med min skønne veninde. Vi spiste og festede hos nogle af hendes venner. Det var super hyggeligt!Camilla MikkelsenCamillamikkelsen@live.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  johnsen.louise@hotmail.comLouise Johnsen Jeg var sammen med min mor, far, 2 små brødre, den enes kæreste, hendes far, min mormor og morfar.. Vi hyggede med en masse lækkert mad og meget snak:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var sammen med min kæreste, hans storebror og storebror’s kæreste, hvor vi fik vildt lækkert mad. Bare stille og roligt :-)Vinnie Kirkegaardfinnie_93@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Var sammen med min bedste veninde. Vi spiste sushi og pyntede op til en kæmpe fest! Det var en rigtig dejlig aften ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi holdt en stille og rolig nytårsaften med vores bedste venner, med masser af hygge og Munchkin Quest! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Holdt nytår sammen med 10 voksne og 10 børn med masser af god mad, vin, drinks og champagne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Holdt den hjemme hos os selv,kæresten,vores børn,og 3 gode venner,det var stille roligt,og hyggeligt.piastulle@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Porsborg hp@henrietteporsborg.dkNytårsaften var jeg sammen med min veninde. Vi sad i jacuzzi og så på fyrværkeri. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  var på arbejde til 15 derefter sammen med familien.Stephanie_siebert@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Vi havde en hjemmeaften med god mad, tv og champagne med naboerne til midnatLis / svalen7900@live.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da lå jeg på stranden på Tenerife<3 trine229 – trinesoppskrifter@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi sad to, alene herhjemme, Nytårsaften. Det var helt overlagt, da vi begge trængte til at slappe helt af, og tanken om en 1 januar, uden hangover eller træthed, var tiltalende. Vi havde dog købt champagne til kl 24.Men vi opdagede først at den var over 24, da krudtetraketterne fra byen, ikke kunne skjules mere, helt herude ;). Godt nytår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var sammen med mine tre bedste veninder og havde den bedste aften. :-)Godt nytår til dig!arenkild@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fejrede nytår sammen med min søde veninde og en række andre piger, som jeg ikke kendte i forvejen. Det var smadder hyggeligt 🙂 folk havde lavet super lækker mad og medbragt det gode humør. Det klokken blev 23.00 tog vi en taxa om til en lejlighed, hvor en fest fandt sted 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fyrede den af til Regelbaus nytårsfest. For fedt!Musninamus@hotmail.com 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Min familie og jeg var hos gode venner – det er vel 21. år (eller sådan nogen), at Odensebanden mødes – ikke at jeg har været med alle årene – og festerne har også udviklet sig til at være hyggelige selskaber i stedet for vilde fester ;)Louise Tvebrolt@acp.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår!Jeg fejrede nytåret sammen med min kæreste og de to yngste – Stille og rolig aften, idet jeg havde været på arbejde 7-15 og skulle møde igen 7-15 den 1. januar. Vi hyggede med god mad, chips og knaldperler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var sammen med min familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg havde en stille og rolig aften med med min familie. Vi var 10 mennesker, der nød maden, spillede bingo (en tradition), og så hoppede vi børn ind i det nye år :)Anna Hansenoffentliganna@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var ude ved nogle af mine forældres venner sammen med min familie self, og det var super hyggeligt. 🙂 Vi fik god mad og sad bare og snakkede og hyggede os, præcis sådan en aften som jeg elsker. :)knus Nicoline. Nicoline_praus@hotmail.dkwww.nicolinepraus.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Først spiste jeg aftensmad hos en veninde, der desværre blev akut syg, så jeg måtte panisk ringe rundt og endte heldigvis med at kunne crashe festen hos en god ven fra gymnasiet og havde en sjov aften med kransekage, barnlige lege (truth or dare) og stjernekastere 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var hjemme sammen med min papfar :)Vi fik rigtig god mad. Fik taget en masse billeder, som ligger på min blog.Det var en rigtig dejlig aften.Knuswww.angiedavidsen.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig godt nytår 🙂 Jeg følger begge sider.Vi holdte en stille og rolig nytårsaften da min gamle hund på 12 år er meget ked af fyrværkeri. Det blev fejret med min søster og vores to dejlige tøser og vi GROV hyggede med rigtig god mad, spil og børne fyrværkeri <3 Virkelig en dejlig aften som sluttede af med 2 dejlige tøser som lagde og skraldgrinede i min seng til kl 03.30 om morgenen 🙂 Gad godt at vide hvad der var i den flaske børne champpagne :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nytårsaften var jeg sammen med min kæreste. Vi lavede noget lækkert mad, snakkede og hyggede med lidt god musik. Klokken tolv stod vi på altanen og nød synes af alle rakketterne med et glas champagne. En stille og hyggelig aften!linefugl09@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi havde en lidt anstrengende, men hyggelig jul med en masse gæster, så vi valgte, at holde en stille og rolig nytåraften. Min mand og jeg havde i julegave givet hinanden et Sherlock Holmes spil til PS, som vi så sad og hygge os med, og da kl slog 12 fik vi et glas boblevand, alt i mens vi kunne se naboens fyrværkeri ud af vinduet. Så ikke noget vildt, men det var super hyggeligt ( nå ja og lidt uhyggeligt pga mordmysteriet vi skulle opklare 😉 )Ida Sjöströmsherlock@pc.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker giveaway :)Jeg tog med min kæreste hen til nogle venner, hvor vi blev 11 personer. Vi havde en hyggelig aften med god mad og afslapning 🙂 og selvfølgelig dronningens nytårstale og klokken slå tolv 😉 Så tog vi champagnen og gik ud på altanen for at se fyrværkeri 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meget stille og rolig nytårsaften her….spiste hos mine forældre og tog derefter hjem. Planen var så at jeg skulle ud til en god ven senere og vi bare skulle hygge stille og roligt. Men jeg nåede aldrig længere end hjem til mig selv og måtte så bruge nogle timer på toilettet….ja sorry ikke så lækkert, men sådan var det. Så ikke den mest sindsoprivende fantastiske nytårsaften… :-O

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  LV. Livv@mail.dk. Jeg var til fest på Peeach Blossom Phuket Det var hyggeligt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæresten og jeg var hjemme. Vi har to dejlige hunde, og de skal ikke være alene. Vi inviterede naboen ind, da hun også har hunde og skulle være hjemme. Så en super hyggelig og rolig aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg spiste med mine forældre og deres venner, og derefter festede jeg med min kæreste og vores venner 🙂 Line Olesenlineadrianna@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min nytårsaften holdte jeg sammen med en masse skønne piger fra klassen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi hyggede os sammen med 2 andre vennepar. Og vi går altid meget op i at lave super god mad. Og igen i år blev det et kulinarisk måltid 👍kh Mette, kmlynghoejen@os.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var i sommerhus med min kæreste og en flok af vores gode venner. Vi spiste lækker 3-retters middag og ellers stod aftenen på sang, dans, spil, fyrværkeri og masser af drinks :)KH Line // nielsen.li88@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi fejrede nytårsaften herhjemme med vores store sammenbragte børneflok på 6 børn: Nicka på 4, Melanie på 7, Naja på 8, Kevin på 9, Patrick på 17 og Mike på 21 år 🙂 Lækker mad, kransekage, champagne og masser af nytårsskyts 🙂 Næste år er vi børnefrie nytårsaften, så der overvejer vi at tage til udlandet og fejrer det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hoppede ind i det nye år med alle vennerne, men god mad, vin, champagne og kransekage. Vi lavede mad sammen, så dronningens nytårs tale, spiste, og hyggede med spil, dans og god musik til ud på natten. Rigtig hyggelig aften.Håber I alle får et lykkebringende 2015!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke da en fantastisk dejlig give away 😀 Jeg, min mand og vores drenge sad herhjemme og hyggede. Fik skøn mad, chips, og lækker vin 😀 (kun de voksne…) Og så fyrede vi et par raketter af kl. 24. Derudover så jeg koncert med Burhan G inden midnat, og koncert med Rasmus Seebach lige efter midnat. Det er forøvrigt fra koncerten i Horsens, hvor jeg selv var med 😀 Det er lidt sjovt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg spiste chips i enorme mængder og så tv med min mor og min kat. Det lyder lidt sørgeligt, kan jeg godt se, men jeg er ikke så meget til nytårshypen, og det er de heller ikke (i særdeleshed katten!), så det har vi gjort de sidste par år, og det er awesome! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle fantastiske gaver. Jeg holdt nytår hjemme med min familie og så kom min højgravid søster, hendes kæreste og min skønne nevø på 4 år. Så det hele var stille og roligt. og hyggeligt. Og min nevø fik lov til at svine hele vores hjem til, men han hyggede sig ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg var til middag hos min datter og derefter sad jeg barnepige for mine børnørn så min datter kunne komme ud og hygge med sine venner, så nu må det snart være min tur til at tage en sjov tur i byen med mine veninder hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg hyggede sammen med min datter og fik fondue. (de andre 3 vi skulle holde nytår sammen med var desværre blevet syg :-(HilsenBente K.bentekepp@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Manden og jeg hyggede med go mad og masser af film på fjernsyn. Har en bette hund der er bange for fyrværkeri. Så vi vælger altid at være hjemme.Yvonne.h.ipsen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  nytårs aften sad jeg og manden alene for første gang da alle vores 4 voksne børn var ude i byer rundt omkring og holde nytår <3 vi havde en dejlig stille og rolig aften hvor vi hyggede <3 <3 kom godt ind i det nye år <3Jane@team-tvede.eu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Havde besøg af gode venner, – til lækker mad, god vin og hygge. Stille og roligt 🙂 Dorte Slouborg dortes918@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg var sammen med min familie,og nogle gode venner.piastulle@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var hjemme med en flok gæster på besøg til et brag af en nytårsfest! 😀 … Seriøst, på trods af en hovedrenggøring d. 1. kan jeg stadig finde glitter-flims rundt omkring ^^” Vi fik lækker mad lavet af mig og kæresten, spillede spil, pjattede, så nytårstale, 90 års fødselsdagen og nytårsfyrværkeri og alt det der nu ellers høre til sådan en aften/nat :)// Janni aka Gulde <>< Gulde.dkjanni.iversen @ gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg spiste sushi hjemme sammen med min dejlige kæreste og beagtefter tog vi ned til nogle venner og holdte coctailaften med masser af drinks og dans :Dmaibritt jeppesen maibrittj_@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Ullehus

  Jeg holdt nytår sammen med to gode veninder. Med god mad og hygge. Lidt inden 12 mødtes vi dog med nogle flere 🙂 lullehus@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fejrede nytår sammen med 3 af mine veninder og den fineste baby Lea på 5 måneder 🙂 en dejlig rolig aften, og efter hun var taget hjem med sin mor blev det lidt vildere og med flere folk 🙂 dejlig aften :)MvhBirna LambaaBirnalambaa@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Desværre ikke noget fancy eller overhoved nytårsrelateret. Jeg er stadig boligløs og flytter rundt mellem venner og familie, så havde hverken rigtigt energi eller overskud til at holde jul eller nytår. Lånte min mors hus, da hun ikke var hjemme og brugte så dagen og aftenen på at se TV2 Zulu (de sendte en masse genudsendelser af awardshows) og ellers bare være på computeren. Sorterede ud i nogle af de ting jeg har opbevaret hos min mor, for at sætte dem til salg og kunne spare et indskud op, så jeg engang kan få et sted at kalde ‘hjem’, igen. <3xoxo,Sam Madeleine AthenaSamConradsen@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min aften stod i familiens tegn. Min mor, søster, svoger, deres 2 børn, min bror, svigerinde og deres søn. Vi startede ud med en lækker 3 retters menu, bagefter spillede vi pakkeleg og da vi var færdig så røg madrasserne ind også så vi film indtil der skulle hoppes ind i det nye år og skydes af. Vi sluttede aften med at se endnu en film. 🙂 En dejlig aften med hyggelig selskab. :DMia KristensenMia-kristensen@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fejrede nytår hos min kærestes forældre… Fantastisk mad og rar stemning med masser af gamle røverhistorier… Vi startede med dronningens nytårstale på Fredensborg Slotsplads.. Dejlig aften…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæresten, svoger og jeg var hos svigermor. Synes ikke hun skal sidde alene nytårsaften. Vi havde bestilt lækker 3 retters menu udefra, mums det var lækker mad <3Efter maden gik kæresten og jeg en lang tur for at “slå mave” og kigge på det flotte fyrværkeri. Vi fik skålet nytåret ind, fik set lidt mere fyrværkeri og så så Rasmus Seebach i tv inden vi kørte hjem <3Karina Holse Schrøderkarina@hemmelig.dkHåber du kom godt ind i det nye år <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg spiste hjemme og bagefter var jeg sammen med tre veninder:) desværre rendte deres hund væk senere på aftenen:( vi lavede også nytårsløjer i byen:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg så Harry Potter med min kæreste – hans far døde i december, så vi følte slet ikke for andet end hygge. Vi endte også med at have en hyggelig nytårsaften – jeg kyssede hans tårer væk klokken 00.00, og bagefter smilede vi over den fest hans far sikkert havde. :-)Malene – malenep1991@gmail.com 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Manden skulle ud og spille, så mig og mindstemanden hyggede med slik, sodavand, tv- og fyrværkerikigning. :-):-)Lena T. Mikkelsenlena.trillingsgaard@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Efter at have holdt juleaften, to pigefødselsdage og 2 julefrokoster, trænger vi altid til “bare at være os selv” så vi holder nytårsaften herhjemme – mig, min mand og vores 4 børn. Vi har pakkeleg om eftermiddagen – hygger med noget lækkert mad – fyre lidt fyrværkeri af – og køre en lille tur i løbet af aftenen og kigger på mere fyrværkeri (en løsning der gør, at vores yngste søn kan falde i søvn, hvis han bliver for træt) og ser så en film og lidt tv indtil midnat 🙂 Så er der natmad – og i år Rasmus Seebach koncert for dem der stadig var vågne.Godt nytår derude 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nytårsaften var jeg hos min svigermor – sammen med min kæreste, hans bror, søster og nevø. Der var gang i den indtil nevøen gik i seng, og så var det ellers min første “voksen-nytår”, som var meget stille og rolig. Kl 24 sprang jeg dog ind i det nye år fra en sofa, med min kæreste i hånden.. Det bliver jeg aldrig for gammel til! :)Sasha kamprad,Kamprad93@Gmail.comSå skal der krydses! :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg lå syg og sov allerede kl. 23 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg besøgte nogle venner på Sydfyn (bor i Aarhus) sammen med kæresten og festede stille og roligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg læste til eksamen først på dagen og senere drak jeg champagne og spiste kransekage med familien. Eksamener lægger virkelig en dæmper på nytårsaften 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var sammen med min familie, og vi spiste raclette. Krydser fingre for at vinde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår ! 🙂 Jeg hyggede med min kæreste med spil, verdi, og lækkert mad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hyggede sammen med mine 2 børn, og min datters veninde :). Der var lækker mad, alle vores livretter, så måske en smule spøjs menu, men perfekt for os! Ungerne legede ude og inde, og fik fyret et par børneposer af :). Vi sang højt med til “Vær velkommen herrens år” og det var sjovt at grine med de 11 årige tøser (min 14 årige søn med autisme, synes vi var langt ude 😉 ).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lavet et blog indlæg om min nytårsaften her:http://regnbuemig.blogspot.dk/2015/01/happy-new-year-goodbye-2014.htmlVar i Fredensborg, lavede dessert og ikke den nemme løsning! spiste dejlig middag og nød aftenenLaila Jensenregnbuens@hotmail.comXXX for at jeg er den kanon heldige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi holdt nytår hjemme. Mig, manden, vores 3 børn, svigermor. Masser af god mad, pakkeleg, champagne, ren hygge <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var hjemme med mine to drenge, min mand og hans onkel, stille og roligt med god mad og hygge. Vi har to katte der ikke er glade for raketter, så vi er altid hjemme:o) Dog endte jeg hos naboen indtil kl. 2.45 – GAB, men hyggeligt var det:0) Godt nytår til dig og bloggen.Mange hilsner Diana Kristensendianak@stofanet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • freja hanse

  Jeg var sammen med en flok kammerater fra min gamle Højskole! Vi lavede lækker mad og festede i min lejlighed hele natten :DMvh. FrejaFreja_1994@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg havde en hyggelig aften med 6 venner! Det var mig der stod for alt maden så jeg stod og arbejdede på min første 3-retters menu nogensinde, heldigvis blev det meste godt 🙂 Dog skal jeg øve mig lidt i at stege entré cotes…. Og så spillede vi kort, drak for meget, fik røget cigar og da vi kun var 4 tilbage kl.6 om morgen sad vi og snakkede marvel bare for at bevise hvor nørdede vi var xD En af de bedste nytårsaftenener jeg har haft, men syns også jeg havde brug for en god start på året her 🙂 Satser på snart at komme ud af min depression og så flytte i ny lejlighed til april 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var i Thorøhuse forsamlingshus (ligger ved Assens) sammen med min bedsteveninde gennem 23 år og vores familier…plus en hel masse andre 😀 Det var sjovt både for børn og voksne 😉 mordalsgaard@live.dk Annette Aarre Dalsgaard

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var på arbejde til kl 16.30, så min mand og jeg valgte at slappe af nytårsaften, med god mad, lidt vin og flimmerkassen :)Godt nytårMarialundpedersen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var i fængsel. Altså på (natte)vagt. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj, et gaveræs :-DNytårsaften blev tilbragt med svigerfamilien på Amager. Ganske hyggeligt, meget low key – som jeg foretrækker det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spiste godt med mor og bror. Roligt og stille.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sharon kamprad

  Jeg var sammen med min skønne kæreste, en god veninde og hendes kæreste. Og så hyggede vi med lækker mad, god vin og da klokken nærmede sig tolv, gik vi hen til en kirke, hvor man kan se ud over hele Roskilde fjord. Der så vi fyrværkeri og drak champagne. Og kl 24 kyssede jeg min kæreste ind i det nye år. Så gik vi tilbage og hyggede og snakkede! En skøn aften! 😀 <3SharonSharonkamprad@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var sammen med min mand og lille datter hos mine forældre og hyggede! De var dog sløje så det var en stille og rolig aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var sammen med min fantastiske kæreste, og vi hyggede bare med god mad, og film 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg var sammen med hele svigerfamilien, hyggeligt men også lidt hårdt da vi har været sammen siden 20 december :-DMen vi hyggede i sommerhus, spiste skøn mad og lavede tossede selskabslege Ditte Marie – mtm101103@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var hjemme sammen med min dejlige mand og 2 af vores dejlige børn.Det var lige før at vores søn ikke kunne nå hjem, da han havde glemt at tjekke tog planen og se hvornår der kører tog på lille syd banen.Han ville være god og lige nå at gøre rent inde han skulle hjem og holde nytårsaften.Men heldigvis var der en god ven der kunne køre ham til Køge station så han kunne nå hjem.Det hele endte godt og vi havde en dejlig aften.Rigtigt godt nytår til dig og alle dine følger Lis Rye Jensen ryesund@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var sammen med mine 4 børn, deres far et hold naboer en god veninde og hendes børn .. stille og roligt med en masse snak.jessie holmslykke@privat.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg var i Esbjerg, hos mine forældre. Totalt hyggeligt cob-bo@hotmail.com. Lise Friis

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var hjemme med mand og lille søn, da jeg desværre var ramt af maveinfluenza, men vi endte ved vagtlægen, da min lille dreng faldt ned af en stol, så der var blod i hele munden. Han fik en flænge på indersiden af overlæben, rev den streng over der er over fortænderne og fik slået fortænderne op, så jeg skal have ringet til børnetandplejen mandag og høre om det er noget de vil se på eller bare lade få fred.Monica Figgé Jensenvolcanokitten@outlook.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi var sammen med 3 andre par og deres børn længere oppe af vejen, super hyggeligt, og meget nemt da vi skulle hjem ;)Piapiarotbl@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg holdt for første gang nytår med min kæreste gennem fire år. Det var stille, roligt og rigtigt hyggeligt 🙂 Rikke Sundsrikkesunds@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg holdt for første gang nytår med min kæreste gennem fire år, til ‘parmiddag’ med 3 andre par. Stille og roligt, og rigtig hyggeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er temmelig gravid, og var bare hjemme med min mand og vores dreng på tre år. Da sønnen var lagt i seng (han sov fra alle bragene!) hang vi ud i sofaen med Netflix (Orphan. Black, yay!) indtil midnat, og efter vi havde nydt alle naboernes fyrværkeri, gik vi i seng. Ikke særlig vild aften, men hyggelig, og overskuelig.P.s. Virkelig lækker giveaway!Louise MarkussenLouise@markussen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var sammen med min kæreste og vores 2 børn og svigerfamilien 😀 super hyggeligt og god tradition

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hyggede med dejlig mad og drikke med gode venner og kørte min 19-årige datter til fest en halv times kørsels herfra kl. 22.00 og hentede hende igen kl. 5, så ingen alkohol til mig, men med en glad datter er det også i orden :)lone.larsen0@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi var sammen med to andre par og alle ungerne. Lækker mad og godt selskab <3Godt nytår.Kh Maria Seidelin mariaseidelin@hotmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tog hjem til en god kammerat om eftermiddagen, hvor vi lavede resten af maden sammen. Menuen stod på tunmousse m/ flute til forret og ovnbagt mørbrad med pikant ost i og bacon om m/. hasselback kartofler og hjemmelavet paprika sovs. Resten af aftenen blev brugt på en masse gode film, og fyrværkeri fra en sikker afstand til middag, hans lejlighed :)______________________Louise S. Christensenlouiseschristensen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har nu liked begge Facebooksider 🙂 Nytårsaften brugte jeg i selskab med mine forældre herhjemme. Vi fik lækker mad, sad og spillede Trivial Pursuit – og ellers sad vi bare og så film. Det var rigtig hyggeligt! 🙂 Camilla Mille Torpmilletorp@gmail.com // http://WWW.ARTBYMT.DK

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise J

  Jeg vil meget gerne være med! :-)Nytårsaften blev holdt derhjemme sammen med min kæreste og mine 2 kaniner. Stille og rolig aften, hvor vi lavede en masse lækkert mad, spillede Sims, så film og var oppe på øverste etage i lejlighedskomplekset for at se fyrværkeri kl 00.00 og tage billeder af det (vi er begge fotofreaks med spejlreflekskameraer osv.). Alt i alt en rigtig stille og rolig aften som jeg kan lide det. Jeg er ikke til fest og vild druk og mange mennesker :-Plouise.jakobsen@hotmail.com Louise J

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Jeg var sammen med mand og barn hos min mor sammen med familien. Det var stille og roligt, men rigtig hyggeligt 🙂 birgittedawson@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaver: Royal Copenhagen & Kähler