BOLIG & INDRETNING

Julegaver: Royal Copenhagen & Kähler

3. januar 2015

Her kommer andet indlæg med mine julegaver. Denne gang er det i bolig afdelingen. Jeg ønskede mig nogen forskellige ting fra Royal Copenhagens blå mega serie samt lysestager og bladskål fra Kähler.

Af min kæreste fik jeg Royal Copenhagen blå mega vase 15 cm og et sæt blå mega kaffekopper. Noget af det jeg ønskede mig allermest. Både fordi jeg drikker kaffe hver dag, og fordi jeg elsker blomster – med denne vase har jeg i tankerne at smide en fin orkidé i. Jeg gav ham GTA 5 til PS4 og en ekstra Dual Shock controller. Det blev han super glad for, og sammen kan vi sidde og hygge med at spille. Jeg elsker selv GTA og spillede det meget som barn. Tror jeg ikke jeg er alene om, hva?

Af min mor fik jeg to Kähler cono lysestager og en Kähler cono bladskål i lysegrå. Jeg havde kun set dette sæt på nettet og ikke i virkeligheden. Da jeg så fik det, var det bare endnu smukkere. Jeg er så vild med det og det har fast plads på mit sofabord. Skålen er der mange muligheder med. Jeg har fx haft grankogler i og lidt slik. Fantasien sætter ingen grænser. I lysestagerne har jeg lange hvide stearinlys i. Så fint. Jeg gav også min mor Kähler i julegave, så det var det rene Kähler gave ræs. Hvad synes I? Hvad fik I i julegave? 

 • Svar
  Katrine Guldbæk
  3. januar 2015 den

  Sikke nogle smukke sager. Har selv vasen højt på ønskelisten 🙂

 • Svar
  Tine
  3. januar 2015 den

  Sikke nogle fine gaver <3Jeg fik forskellige cremer fra Vichy af mine forældre og svigerforældre – af min mand og børn fik jeg nogle super fine øreringe og en lækker taske fra Erbs.

 • Svar
  Stine
  3. januar 2015 den

  Sikke nogle skønne gaver du har fået søde 🙂

 • Svar
  Sanne
  3. januar 2015 den

  Sikke nogle lækre gaver du har fået! 🙂 http://www.sannenoerbjerg.dk

 • Svar
  Vanessa
  4. januar 2015 den

  Åh nogle fine gaver søde. Især vasen, den er fin. Jeg var heldig at få en iPhone 😀

 • Svar
  Sara
  4. januar 2015 den

  Boligsager er altså bare et hit i julegave, og du har virkelig fået nogle fine ting! 🙂 God bagjul og et endnu bedre nytår :)- Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

Skriv svar