Fælles Fredag #8: Nytårsneglene 2014

Julegaver: Royal Copenhagen & Kähler

Her kommer andet indlæg med mine julegaver. Denne gang er det i bolig afdelingen. Jeg ønskede mig nogen forskellige ting fra Royal Copenhagens blå mega serie samt lysestager og bladskål fra Kähler.

Af min kæreste fik jeg Royal Copenhagen blå mega vase 15 cm og et sæt blå mega kaffekopper. Noget af det jeg ønskede mig allermest. Både fordi jeg drikker kaffe hver dag, og fordi jeg elsker blomster – med denne vase har jeg i tankerne at smide en fin orkidé i. Jeg gav ham GTA 5 til PS4 og en ekstra Dual Shock controller. Det blev han super glad for, og sammen kan vi sidde og hygge med at spille. Jeg elsker selv GTA og spillede det meget som barn. Tror jeg ikke jeg er alene om, hva?

Af min mor fik jeg to Kähler cono lysestager og en Kähler cono bladskål i lysegrå. Jeg havde kun set dette sæt på nettet og ikke i virkeligheden. Da jeg så fik det, var det bare endnu smukkere. Jeg er så vild med det og det har fast plads på mit sofabord. Skålen er der mange muligheder med. Jeg har fx haft grankogler i og lidt slik. Fantasien sætter ingen grænser. I lysestagerne har jeg lange hvide stearinlys i. Så fint. Jeg gav også min mor Kähler i julegave, så det var det rene Kähler gave ræs. Hvad synes I? Hvad fik I i julegave? 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag #8: Nytårsneglene 2014