Julekalenderen 2014: Sidste 14 vindere

Julegaver #1

Jeg håber I har haft en god jul, med hygge og gode gaver. Jeg vil over nogen indlæg vise mine julegaver her på bloggen. Disse er egentlig gaver jeg fik et stykke tid før juleaften. Men jeg fandt to gode tilbud i streg, og besluttede at give mig selv det i julegave. Det er selvfølgelig lakker. Surprise! 

Jeg fik mine første lakker fra piCture pOlish. Lækre farver med fede navne. Jeg synes simpelthen flaskerne er så fine. Fra højre: 
Honeymoon: Pistacie grøn farve med shimmer i. Rigtig yndig og fin. Tror den kommer til at rocke neglene til sommer når hænderne er brune. 
Eyre: Dyb (halvkonge) blå farve med bitte små sølv stykker/glitter i som giver en slags galakse effekt. Det ligner virkelig en hel galakse når man får den på neglene. Jeg er så forelsket i den. Jeg gav den også til min bedste veninde i julegave. 
Antique: Kobber/rusten/støvet rosa farve. Igen med sølv glitter stykker i, som gør den så yndig på neglene. Dog lidt tyk i konsistens i forhold til de andre, så kræver lidt mere arbejde med at gøre jævn og pæn. 
Pandora: Lilla glitter farve med små sølv stykker i. Jeg elsker lilla, så det var ingen undtagelse at denne skulle hjem. Giver en smuk holografisk effekt på neglene. 
De har kun givet et stort positivt indtryk, disse lakker. Og jeg skal helt sikkert have flere. De er lidt halvdyre, men det kan betale sig at holde øje med tilbud. De er alle pengene værd! Regner også med at komme til at vise jer dem her på bloggen. De kan købes hos Cleanskin.dk.

Udover dem, købte jeg en stak OPI lakker som de havde på tilbud rigtig billigt, på en dansk hjemmeside. Så der røg lidt lækkerier hjem der også. Fra højre:

Blue Chips: En spændende holografisk, blå glitter. Det er en jeg aldrig har set før, fra OPI. Den var vidst også kun ude i et begrænset tidsrum og i forbindelse med et eller andet. Hvad – ved jeg ikke. Men jeg er vild med den!

Honeyryder: Guld lak med sand effekt. Super smuk og samtidig enkel. Den indeholder ikke store sølv stykker som mange andre sand lakker, så den er rigtig dæmpet og fin.

Tiffany Case: Lyseblå sand lak med sølv stykker. Must have i sin “sand samling”!

Stay The Night: Sort lak med dybe mørkerøde glimmer stykker i. Denne er så vild. Den kan se så kedelig ud på flasken, men på neglene bliver den så flot. Det skal ses!

Gargantuan Green Grape: Lyseblå mint farve. Denne blev jeg godt nok lidt ‘Meehh’ over. For den burde jo være grøn, hvilket navnet også antyder rimelig kraftigt. Men jeg fik så af vide at de har lavet en ny formular på den, som så er lyseblå i stedet. Lidt underligt – men ja? Den er faktisk super fin og jeg har allerede brugt den til en voldsom lækker gradient, som I også kommer til at se en af de følgende dage, medmindre I har fulgt med på instagram.
Gone Gonzo: Lyseblå transparent glitter med sølvstykker. Dette er en transparent glitter, hvilket betyder at den ikke dækker ved første lag, så man kan egentlig bruge den over andre lakker, men også bygge op til at dække helt. 

Party In My Cabana: Varm pink farve. Farven minder mig lidt om farven fra en vandmelon. Jeg synes den var fin, og jeg glæder mig til at prøve den.

Divine Swine: Fuschia farvet glitter med sølvstykker i. Igen en transparent glitter der kan bruges over andre farver eller bygges op til at dække helt. Den er rigtig flot.

Jeg håber I kunne hænge på igennem hele indlægget. Jeg er glad for mine julegaver til mig selv, hæhæ. Og igen regner og håber jeg med at kunne vise alle disse OPI lakker frem her på bloggen snarest muligt! De kan købes hos Beautycos.dk. Fik I nogen skønheds relateret julegaver? 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalenderen 2014: Sidste 14 vindere