Julekalender låge: 24 december

Fælles Fredag #7: Yndlings design 2014

Glædelig jul til jer allesammen! Jeg håber I havde en dejlig juleaften med lækker mad, hygge og gode gaver. Det er fredag og dermed tid til fælles fredag. Denne gang handler det om yndlings designs i 2014, nu hvor året snart har nået sin ende. Men jeg har jo ikke været medlem af fælles fredag så længe, så mit udvalg var begrænset. Jeg har valgt 3 forskellige designs ud som jeg er lidt pjattet med. 
Fan brush mani – Denne teknik kom belt bag på mig, da jeg først sprang ud i det. Min mening om denne metode har aldrig været særlig positiv, men udfaldet af mit design ændrede det nu alligevel. Jeg er så vild med resultatet og synes det blev smadder fint. Så det er klart blandt favoritterne!

Watercolor mani – Denne var jeg mildest talt ved at opgive da jeg bare læste ordet watercolor. Men ak, efter noget søgen på youtube, begav jeg mig ud i at prøve, og resultatet blev igen super fint. En farverig marmorering vil jeg sige det ligner. Marmor i pastel version!

Yndlings design/gradient – Uhada, denne mani er og bliver jeg altid helt vild med. Jeg elsker textur lakker og jeg elsker gradienter, nu hvor jeg rent faktisk har lært fidusen. Og ikke mindst farveblandingen i denne mani er bare så smuk.

Et kort, men godt indlæg. Jeg glæder mig selvfølgelig til at kunne vælge mange, mange flere ud næste år, når jeg er med fra årets begyndelse. Så vi ses i Fælles Fredag til næste år. Hvad synes I om netop disse designs? 

Husk og tjek ud hvad de andre søde blogger damer har lavet.       

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender låge: 24 december