Julekalender låge: 23 december

Ønsker til hjemmet: Kähler, Lyngby & Hay

Hvis der er noget jeg elsker, så er det at sidde og drømme mig til alle de lækre sager jeg godt kunne tænke mig til hjemmet. Især indretningen, og hvordan tingene harmonere når man sætter dem sammen på sådan en collage. Magasin.dk har så mange lækre bolig og skønhedsting og der kan gå mange timer med at savle derinde.

Jeg har samlet et lille udvalg af de ting jeg super gerne ville have. Kähler stempelkanden har jeg kigget på længe og ville elske at lave min kaffe i den. Lyngby stagerne er så enkle og alligevel super flotte, og ville passe perfekt ind i min indretning. HAY sengetøjet er så super lækkert i de farver og det ville passe super godt ind i min nye indretning i soveværelset. Fadet og puden ville jeg have i stuen. Jeg drømmer om en ny sofa hvor puder som denne ville være fin at have til pynt.

Magasin.dk har tit goodiecard dage, hvor man som goodiecard medlem kan få nogen rabatter på enten alt eller udvalgte mærker. Det er super lækkert, især når det er så tit som det er. Så der kan man få købt nogen af de boligsager hjem, som måske lige er en tand dyrere end hvad budgettet tillader. Man kan enten shoppe i deres fysiske butikker eller her på nettet. Hvis man køber noget på nettet og man skal returnere det, kan man sagtens droppe forbi butikken og bytte hvis det er. Jeg har næsten lige shoppet julegave til min mor på hjemmesiden, hvor jeg fik 20% på mit køb. Men jeg afsløre ikke lige hvad det er, hvis hun læser med, Hvad synes I om sagerne på collagen? 
3 kommentarer

  • Rigtig lækre ting, jeg ville ønske at jeg kunne holde mig til én stil, men mit hjem ender altid op i noget boheme med masser af farver, dimser og dutter 😀 Jeg bliver aldrig stilren i min indretning, kan jeg vist godt se :D/Fridawww.fridaspeach.wordpress.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er nogen super fine ønsker! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super lækre ønsker og interiør der også vinder hos mig. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender låge: 23 december