SMYKKER & ACCESSORIES

Ønskeliste: Elegante smykker

21. december 2014

Jeg ved godt det måske er lidt tosset allerede at gå videre til min ønskeliste til fødselsdag, men som en af de dårligste til at lave ønskeseddel på mere end to ønsker, er det nødvendigt at kigge sig efter noget et stykke tid i forvejen. Der slog det mig samtidig, at jeg sjældent ønsker mig smykker faktisk, på trods af hvor meget jeg elsker smykker. Jeg har mine sædvanlige ringe jeg går med, men øreringe og armbånd ville jeg elske at eje flere af. Så jeg har kigget lidt på Julie Sandlau smykker i oxideret og sølv. Dem er jeg helt vild med.


Julie Sandlau har en super lækker smag for smykker. De er elegante, klassiske og stilrene. Hendes kendemærke er silhouetten af det blad i ser på det første sæt smykker øverst. Det er en heelende kinesisk urt hun opdagede på en rejse, som hun efterfølgende gjorde til sin inspiration, hvilket også gør det en tand mere personligt, med noget historie bag. Det kan jeg smadder godt lide. Og som altid er det jo ikke nogen overraskelse, at jeg godt kan lide lidt bling. Både øreringe og armbånd er så lækre bling bling, uden det bliver vildt, men forbliver i det enkelte og smukke. Dette er også Julie Sandlau’s filosofi – at skabe moderne, luksuriøse smykker på en klassisk og forfinet måde. Se flere af hendes smykker på denne hjemmeside. Hvad synes I om smykkerne? 

 
 
 
 • Svar
  Marlene Høj
  22. december 2014 den

  De er rigtig flotte! Især de små ørestikkere yderst til højre 🙂

 • Svar
  Annette Aarre Dalsgaard
  22. december 2014 den

  Jeg elsker alt, hvad Julie Sandlau laver <3

 • Svar
  Gitte Jensen
  23. december 2014 den

  Jeg er også tosset med Julie Sandlau ❤ Super flotte smykker ❤

 • Svar
  chefens mand
  23. december 2014 den

  Ih så fine kan bruge det hele 😀 <3

 • Svar
  GitteIrene
  23. december 2014 den

  De er sindssygt smukke i al deres spinkle pragt

 • Svar
  Tina Irene Povlsen
  25. december 2014 den

  Meget smukke – At være i god tid og skrive ned hvad man ønsker sig, når man ser eller kommer i tanke om noget, er faktisk en rigtig god ting, da det somme tider kan være rigtig svært at føre emner på ønskesedlen, når man tæt på dagen står for at skulle svare herpå. 🙂

Skriv svar