Julekalender låge: 20 december

Julekalender låge: 21 december

Glædelig 21. december

Kun 3 dage til juleaften! Men som altid holder vi jo julen lidt på forskud her på bloggen. Vi åbner op for endnu en låge og i dagens låge er der lækkerier til håret fra John Frieda. En heldig vinder kan stikke af med en Frizz-ease Intensive Masque, Frizz-ease Hairspray & Frizz-ease Hair Serum. Allesammen produkter der på hver sin måde skal hjælpe trist og skadet hår. Kan både bruges til glat og krøllet hår. Jeg har ikke den vilde erfaring med mærket, men jeg har prøvet så nogen medium prøver med shampoo og balsam derfra og det var helt vildt så blødt og skinnende mit hår blev. Jeg mener endda det var fra denne Frizz-ease serie. Præmien har en værdi på cirka 307,- kroner vejl. 
Regler:
– Følg bloggen på facebook HER
– Skriv en kommentar hvor I fortæller om noget sjovt I har oplevet ved juletid (enten denne jul eller andre år – sjov gave, fuld onkel, sjovt uheld, en hændelse, osv)

Held og lykke til alle ?

Om julekalenderen:
I julekalenderen bliver de første 2 advents vindere og 12 julekalender vindere udtrukket den 15 december og de sidste 2 advents låge vindere og 12 julekalender låge vindere bliver udtrukket 27 december. Dette giver rigelig tid til at deltage i julekalenderen. Vinderne bliver udtrukket og skal selv holde øje og kontakte mig. På forhånd tak for deltagelse og fortsat god julekalender! ?

– Lågen er venligst sponsoreret af Mildh Beauty Press

63 kommentarer

 • Mette E

  Det år hvor min mor blev små beruset af rødvin og først gav mig min julegave og to timer efter sagde hun, at hun forresten havde en julegave til mig… Haha… Ja mor, den gav du mig for to timer siden… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den 24 december 2005 fødte jeg min dejlige søn Noah – den største julegave man kunne tænke sig – på så mange måder 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da mine 4 unger var små, var de vant til at julemanden besøgte dem. Et år var det således at eneste mulighed var at min lillebror kom ud til os, fra sin egen juleaften, ved 18.30 tiden. Desværre er vi en meget larmende familie, og derfor hørte vi ham ikke ringe på døren. Mens vi sad og spiste lagde jeg mærke til en underlig lyd. Og langt om længe,gik jeg hen til vores vindue og så at det var min lillebror der stod og kastede sten op 😉 Han var helt stivfrossen af at står derude i julemandskostume og gamle træsko. Vi griner stadig over det idag, og jeg vil altid synes han er den perfekte onkel, siden han ikke bar tog hjem igen, i varmen og til sin egen juleaftensfest ;)Shannet@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I år var det rigtig sjovt, fordi min skøre datter tog alt det tøj på hun fik, efterhånden som hun pakkede gaverne ud, så hun til sidst havde 4 ekstra bluser på og en snorkel 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julefrokost med pigerne sidste år – nogen mistede en sko, en anden nogle negle (falske!) og det var bare en god aften hele vejen igennem :)MvhBirnaBirnalambaa@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skriver altid Til: Eks. Bror Fra: Din dejlige søster! Problemet er bare at min bror har 2 søstre – mig og min lille søster – og han siger ALTID: Tusind tak dejlige Katja (som er min søster) Ah – han er SÅ sjov og alle griner, undtaget mig selvfølgelig (eller 😉 )hahaha Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • At vi (for langtid siden) pustede kæmpe baderinge op og kælkede på dem. Det gik satme skærkt og var skide sjovt. Indtil de gik i stykker. xx, nina hofdinghoff@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan ikke lige huske nogle sjove julehistorier – men det er altid sjovt og hyggeligt at se min datters umiddelbare glæde over især nogle gaver – og ikke altid dem man forventer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For 3 år siden væltede den ene af min bror tvillinger juletræet på lillejuleaftens eftermiddag.Lille Christian var der 1½ år gammel. Flot stod træet med sin pynt, men pludselig var en lillespirevip kravlet ind under træet. Han rejste sig op, og så lagde det smukke træ sig ellers ned.Nøjh, hvor blev han forskrækket. Heldigvis skete der ikke noget, andet end nogle få ting påtræet gik itu. Da for forskrækkelsen havde lagt sig, kunne den lille mand grine, og resten af julesagde han: Vaaaaaaaaang, hver gang han gik forbi træet. Han kravlede da ej heller ind under det igen.Måden han så på træet på og udbruddet Vaaaaaaaaaang har været til meget morskab siden da.Knuz Cille Maicecilie@mipex.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kruse

  Min farfar var så sjov et år, at han havde taget sin egen mandel med og proppet i sin portion risalamande. Da han stolt viste mandlen fik min lillebror en noget lang næse, da han jo også sad med mandlen. Han troede derfor, at han tog fejl, og spiste den “rigtige” mandel. Da der ikke var mere risalamande tilbage og min farfar fik mandelgaven, krøb han til korset og indrømmede, at han havde haft mandlen med hjemmefra. Men da havde min lillebror jo ligesom allerede spist mandlen, så hans bevis på at have den, var der ikke længere. Hold op det var sjovt, og hamrende forvirrende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nok det år min far gav min datter en lille Harley D til at køre på.. Juletræet røg et par gange rundt i stuen i samme anledning…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min ting er mest en skøn hændelse. I julen 2009, efter maden der gik mit vand og en time efter havde jeg født min skønne datter,- en måned før tid, men dejlig gave og minde.Ditte Marie – mtm101103@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nok da der var 2 hele mandler i risalamanden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min far plejer altid at lave risalamande og han er dælme god til det! – det er helt sikkert min yndlingsdessert, men et år fik min kusine tjansen for at medbringe den. Hun havde ikke helt forstået konceptet at hakke mandler, så de havde fået 1 eller 2 hak. Det vil sige at mandelstykkerne var så store at vi alle måtte sidde og pille stykkerne ud for at finde ud af om det var en hel mandel :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Til stor morskab smed jeg for nogle år siden resten af rødkålen i skålen op af døren, da der skulle tages af julebordet. På vejen fra bordet til køkkenet snubler jeg i den løber, der ligger foran døren. Ud af skålen fløj rødkålen m. saft og landede nok så flot op af den lyse dør, hvorfra den nok så flot trak ned og landede på måtten. – Sikke noget grisseri – Men ingen kom jo til skade. Selv løberen klarede sig uden at lide overlast. 🙂 Der er blevet grinet meget af denne episode, og jeg må klart indrømme, at det både så hamrende sjovt og godt ud:Julehilsner Tinatina@mipex.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min far har ofte fundet mandlen i ris ala manden og pludselig skulle på toilettet, ud efter drikkevarer, lukke katten ind eller noget, blot for at få mandlen ud og gemme den, mens vi allesammen var vilde efter at finde den og måske tog en portion for meget, hæhæ :-)I år fik han den dog ikke :-)louise.jakobsen@hotmail.com – Louise Jakobsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det var det år, der var små børn og de to voksne mænd klædte sig ud som rensdyr. Det var hunden slet ikke med på og nøj, hvor fik rensdyret sagt grimme ord, mens det flygtede ud igen :-)Lis – svalen7900@live.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En sjov gave, hvor jeg fik et par for små drenge bukser i julegave. :’)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er sjovt at mængden af julegaver aldrig bliver mindre i vores familie, selvom vi nu er så store. Den yngste ud af 4 børn er 17,5 😀 så det er ren pakkeregn til os alle altid 😀 Det er da sjovt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ren romantik; et frieri. <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Da jeg var barn købte jeg nogle glas til mine forældre. Ikke langt fra butikken skvatter jeg lige så lang jeg var og glassene går i stykker. Et par dage senere går jeg ned og bytter glassene fordi “de er vist i stykker”. Tror godt butikken vidste jeg selv havde ødelagt dem, men mon ikke de havde lidt ondt af mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der var et år hvor min far fik slukket for fryseren så både and og flæskesteg endte i skraldespanden. Det var ikke så sjovt da det skete, men vi griner meget af det nu.God jullinefugl09@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi prøvede et år, hvor naboens forældre som var fra Holland kom over, fordi deres datter ikke var hjemme. Så de kom ind og spiste risalamande med os, og de fik mandelgaven. Det var en lidt speciel og anderledes jul både for os og for dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg spiste engang risalamande, hvor hele 7 personer var nød at dele mandelgaven! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Hansen

  Vi prøvede et år hvor tre af os havde snydt og sad med en ekstra manddel ;)//freja_1994@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den sidste jul, inden min elskede farfar døde, fik han to-tre armbåndsure i julegave. Det morede vi os lidt over. Han tog alle urene på og havde også det gamle på. Jeg har et dejligt billede af ham med opsmøgede skjorteærmer og en hulens masse ure 🙂 Han er savnet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der var et år hvor der skete et uheld, da jeg var ude og skøjte 😛 Jeg slog hovedet ned i isen på banen og besvimet, og da jeg vågnede stod der 40 mennesker rundt om mig og kiggede på mig, og så begyndte jeg bare at grine pga. chokket. det var lidt sjovt 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det sjoveste men også tragiske var det år min meget overvægtige onkel havde forspist sig i and og flæskesteg og måtte til udpumpning på hospitalet…. hver år når vi spiser spøger vi ofte med at en af os skal til udpumpning Jenny Cjennyclausen0809@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidste jul gemte jeg mandelen, jeg havde fundet, under bordet, men så kom mine bedsteforældres hund og åd den… Ingen troede på mig;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er ikke som sådan noget specifikt, men vi har det altid rigtig sjovt hele juleaftensdag og juleaften, da alle altid er i så godt humør og det er bare fryd og gammen.Glædelig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  For 3 år siden holdt vi en stor familie jul herhjemme og vi spillede pakkespil, som altid. Min moster vandt så en pakke med en bordbombe, som hun troede, man skulle hive i, for at den sprang. Det gjorde den så også og hun måtte på hospitalet og syes. Det var åbenbart en form for fyrværkeri. Selvom det var lidt voldsomt, griner vi stadig meget af det 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har så ikke så mange *Sjove* juleaftener – det er mere hygge! Så når det sker noget rigtig sjovt, er det som oftest på andres bekostning!Men – det var da en ret fed oplevelse da vi fik nabodrengen til at besøge os som julemand! Børnene kunne virkelig ikke finde ud af vhem det var^^

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da jeg var barn holdt vi altid jul på Læsø hos min mormor og morfar – dengang de stadig boede på gården. Vi var 30-40 stykker, det var SÅ hyggeligt og skønt vi var så mange børn. Det var så sjovt det år hvor “julemanden” (min stedfar) havde mødt naboens julemand udenfor – og de blev enige om at bytte plads. Så da julemanden kom var det ikke kun børnene som var rundt på gulvet – det var de voksne også…. men de måtte jo holde masken til de kunne snakke alene 😀 Jeg var teenager dengang – og troede ikke på julemanden mere, så det var simpelthen SÅ sjovt at se. Glædelig jul. Kh Maria Seidelin mariaseidelin@hotmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var en julegave jeg fik fra min farmor, som var en drenge jakke i str 10 år, jeg var altså 14 år på det tidspunkt :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det sjoveste var et år hvor min mand var kommet til at spise mandlen, vi spiste og spiste og ingen fik mandlen, indtil min mand tilstod at han var kommet til at sluge den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Året, hvor mine bedsteforældre var der juleaften, og jeg åbnede en gave med alle American Pie-filmene. På forsiden var der bryster i store mængder. Ja, så blev man lidt rød i kinderne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan ikke lige komme i tanke om noget selv. Men engang var min far til julefrokost – og ville cykle hjem ! Det havde han gjort før – med samme slutning. Han væltede nemlig – og tabte sine briller….. – og fik skrammer i hele hovedet.. :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidste jul, hvor børnene hentede gaverne under træet og delte ud. Min papsøn Jason på 6 år pakkede ivrigt en gave op, men så pludselig meget underlig ud i hovedet. Det var en Monster High dukke og gaven var til min niece Jessica, så en af børnene havde set forkert. Så så han meget sur ud efter, at den blev delt videre, men blev hurtigt glad igen, da der blev fundet en ny pakke til ham.volcanokitten@outlook.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det sjoveste jeg har været ude for, var en gave min lillesøster havde lavet til min mormor med en ring, hvor hun havde hængt en af sine hvide dukkekjoler under.. Det er virkelig en af de mærkeligste, sjoveste, men også vildt skræmmende gaver jeg nogensinde har set! Vi var flade af grin! 😀 (man skulle nok have været der og set det)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har en tradition med en veninde, hvor vi hvert år laver gaver til hinanden. Det startede ud som resultat af en flad pengepung. Men selv efter det ‘blev bedre tider’, er traditionen kørt videre og vi har gjort det i flere år nu. Altid hyggeligt, sjovt og spændende at se, hvad den anden har fundet på. Så går vi hver især i et helt år og hygger om at finde på noget fint, og på den måde får vi hvert år en personlig gave der er myntet og nøje udvalgt 🙂 Altid hyggeligt!Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er svært at vælge en bestemt episode ud.Men hvert år har vi det altid rigtig sjovt, når vi danser rundt om juletræet til ” Nu er det jul igen”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror det sjoveste til vores jul er når vi har pakkespil, hvilket vi skal have i år – vi elsker allesammen pakkespil <3 I år er en af de gaver vi har købt til en ret stor kasse med en opvaskebørste og en flaske opvaskemiddel i haha – den vil jeg ikke selv ha 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har ofte holdt julefrokost den 25. Det går altid op i hat og briller. Vi blev altid fulde hele familien og hyggede. En gang snakkede jeg med en og vi talte om børn og ting vi gør under graviditeten som kan skade børnene. Vi snakker om vandkanten børn og jeg kommer til at sige at det også er frygteligt at man udsætter sine børn for risiko for at få vandskader. Var så flov at jeg bare gik. Den kunne ikke reddes så jeg flygtede haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da min lille nevø havde spist for meget julemad, og mens vi andre stadig sad og spiste, pludselig gled på gulvet, fordi han havde fået tynd mave og var gledet i lortet… Der stoppede vi andre med at spise 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min mor og moster skal altid synge Iron Maiden sange når de fået lidt for meget rødvin juleaften 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For to år siden kom jeg hjem fra et udvekslingsophold i USA den 22. december (tror jeg nok det var). Desværre blev min kuffert med alt mit tøj og alle mine julegaver væk et sted undervejs, så jeg måtte hoppe i noget gammelt tøj jeg ikke rigtig kunne passe og generelt bare være uden mine ting og uden julegaver til familien. Heldigvis fandt de min kuffert og den blev leveret hjemme hos mine forældre, hvor jeg jo var på besøg, den 24. om dagen. Så det var et dejligt ‘jule-mirakel’ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Da vores hund væltede hele juletræet med alt julepynten på,måtte putte alt julepynten på igen.piastulle@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er bare total blank lige nu, måske da min storebror var klædt ud som julemand og min lille fætter ikke kunne kende ham selv om min bror var syg og stadig havde sit tørklæde m.m. på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da jeg var lille var jeg et år så spændt på juleaften at jeg endte med at brække mig af spænding og ligge syg hele juleaften. Hel sikkert ikke noget jeg synes var sjovt dengang, men når jeg ser tilbage nu synes jeg egentlig det er lidt sjovt at jeg var SÅ spændt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altid en interessant jul når de “ældre” begynder at danse sent på aftenen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min farfar, der sniger sig ud til trappestigen op til loftslemmen, for at spise i fred 😀 Det var altså spøjst!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan kun lige komme i tanke om de mange gange, hvor et familiemedlem ville forsvinde og pludselig stod julemandens kæmpe sæk fyldt med gaver uden for hoveddøren, det var nu ret så hyggeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Mm, min mand var på arbejde sidste år til jul. Min svoger mobbede mig hele aftenen med, at han hyggede sig med alle sygeplejerskerne på den der partymåde. Det var ret sjovt. Jeg leder stadig efter en rigtig god grund til en god omgang retur-mobning… :PGod dag :-)kh Mai / maiodgaard(a)gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det må være når mig og min veninde skøjter bede på en af vores marker som ligger ved siden af en branddam så der er altid meget vand som ryger ud på marken og fryser til is😄 det er altid sjovt:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh der sker jo så meget 🙂 kan ik rigtig komme i tanke om en specifik ting 🙂 alt er sjov og hygge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det sjoveste jeg har oplevet ved juletid er vores årlige pakkeleg den 24. december <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Lis Vinter livv@mail.dkJulen er altid hyggelig og sjov i familiens skød 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fik en gang en dukke i julegave, som man skulle made og sætte på potte osv. Den legede min fætter med næsten hele aftenen efter jeg havde åbnet den 😄 hvilket var lidt morsomt og jeg lod ham derfor lege med den ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi er altså på det felt en ret kedelig familie, vi har ingen intriger, ingen ballade, ingen familie dramaer, og ej heller fulde onkler. Men sidste år havde vi dog alligevel et mindre uheld eller drama. Vi havde et bålfad stående på terrassen, hvor Ole havde lagt nogle grene og lidt haveaffald i, samt et smadret fuglehus, og samtidig havde han så også smidt sine cigaretskodder i, i løbet af aftenen. Lige pludselig imens vi sad og snakkede og pakkede gaver op, spørger min datter hvorfor laver I bål på terrassen? Og så røg vi alle ud og må slukkede ildebranden. Nu bruger Ole aldrig mere bålfadet som askebæger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min bror gav engang sin eks kæreste en fin gave. Nogle flotte støvler. Som egentlig var hendes i forvejen. Hun brugte dem bare så sjældent, at han lige ville drille med en “for sjov gave”. Det er vel også lidt som at få noget nyt, når man nærmest aldrig bruger det :D//Leslie B.S.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidste år var julegaven til svigermor væk. Vi ledte og ledte og fandt dem i et skab et par dage efter jul…øv øv 😢

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan ikke helt huske hvilket år, men der var et år min onkel kun fik toiletpapir i gave, fordi han altid er løbet tør når vi besøger ham. Han fik det af os alle sammen hele aftenen, og der blev grint en del. Til sidst, da der ikke var flere gaver tilbage,var han dog lidt skuffet.Vi trak tiden lidt, og så fik han til sidst en ekstra pakke, som vi havde gemt af vejen. Og der havde vi så samlet sammen til et fint ur til ham :-)Hvert år efterfølgende får han dog obligatorisk en pakke toiletpapir :-)Rigtig glædelig jul 🎅🎄🌟

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan ikke lige komme i tanke om en bestemt hændelse, men julen er jo fuld af sjov og hygge… Specielt til julefrokoster bliver der grint meget 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender låge: 20 december