Julekalender låge: 20 december

Advents kalender: 4. søndag i advent

Glædelig 4. søndag i advent

Det er lidt vemodigt at åbne op for den sidste advents låge i år. Men jeg slutter selvfølgelig advents kalenderen af med noget som er en all-time favorit herhjemme hos mig. Nemlig en XL YniQ pakke der består af 8 pakker vatrondeller, 2 pakker cosmetics sticks & 2 pakker strong sticks. Så er der da lidt til at holde sig kørende. Man kan altid gøre det lidt mere personligt ved fx selv at dekorere dispensere og beholdere. Once you go YniQ, you never go discount! 
Regler:
– Følg bloggen på facebook HER
– Skriv en kommentar hvor I fortæller om den bedste julegave I har fået (det er ligemeget om det er en I fik for 10 år siden eller 2 år siden)

Held og lykke til alle ?

Om julekalenderen:
I julekalenderen bliver de første 2 advents vindere og 12 julekalender vindere udtrukket den 15 december og de sidste 2 advents låge vindere og 12 julekalender låge vindere bliver udtrukket 27 december. Dette giver rigelig tid til at deltage i julekalenderen. Vinderne bliver udtrukket og skal selv holde øje og kontakte mig. På forhånd tak for deltagelse og fortsat god julekalender! ?

– Lågen er venligst sponsoreret af yniqshop.dk

105 kommentarer

 • Mette E

  I år fik jeg en rigtig dejlig gave af min datter, den blev jeg super glad for… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var en talende gå-dukke, som jeg fik af min mormor i 1980’erne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Intet over ..min første graviditet..ønsket af min mand ved et stjerneskud ! Smukkeste julegave ever <3shannet@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dert er et svært spørgsmål!!! Men jeg tror det er da jeg for år tilbage fik min Georg Jensen Marguerit halskæde….jeg blev så overrasket og glad!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den fik jeg for 3 år siden. Et blåt stort tørklæde af uld – det bliver brugt hver dag!!:)MvhBirna LambaaBirnalambaa@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • min bedste julegave var da jeg som barn fik min første mobiltelefon!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes altid jeg er heldig at få en masse lækre gaver, sidste år fik jeg timberland støvler.. hvilket jeg slet ikke havde regnet med, for min mor havde ikke råd til det, men med lidt hjælp fra min morfar blev de mine <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, har fået så mange fine. Men mit nye kamera må være det bedste, da jeg kan bruge den på min fremtidsdrøm. xx, nina hofdinghoff@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror ikke den gemte min første kommentar. Min bedste julegave er en guldshalskæde med guld hjerte i. Jeg fik det af min eks kæreste for 2 år siden og selvom vi ikke er sammen mere har jeg halskæden på hver dag og tager den aldrig af. Han betød rigtigt meget for mig og vil altid gøre det – derfor værner jeg om mindet om en fantastisk person

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, den var svær… En sommerferie i Italien må være det bedste!! Det var den bedste ferie nogensinde 🙂 Jeg elsker disse rondeller!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min bedste julegave fik jeg for 5 år siden. Jeg fik her lov til at udvælge familiens hund blandt et kuld på 10.En skøn Labrador Formel 1 som fik navnet Dundde. Han er stadig super skøn. Når den sorte springer kommer mig i møde med et kærligt vuf, så smelt mit hjerte totalt.En så lækker, kærlig og dejlig hund, som man kun kan have som en bedste ven.Knuz Cillececilie@mipex.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kruse

  I min familie giver vi ikke for en formue, men de få gaver, som jeg får, er altid gode. Den bedste er dog, da min kæreste kom hjem og overraskede mig til jul (og tilmed havde han en drømmetaske med hjem til mig, fordi han vidste, at jeg havde kigget på den længe!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni K.d.N

  Den bedste gave, som jeg har fået til jul, er billeder af mine børn (eller for den sags skyld de ting, som de selv har lavet).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er svært lige at udvælge én bestemt gave… Alle de gaver jeg får er mine favoritter…. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er svært kun at vælge en, men jeg har nogen favoritter.Sidste år fik jeg en skøn Burberry parfume af min kæresten. Og sidste år fik jeg en DKNY taske af min søster som en ekstra julegave.Og det første år hvor jeg og min kæreste holdt jul sammen, der havde han fået lavet en speciel halskæde til mig, hvor der stod mit mellemnavn(:minsodeskat@yahoo.dkwww.dyreglad-pige.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et foto af familien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan huske, at jeg blev så glad, da jeg for et par år siden fik min allerførste smartphone i julegaver. Det var så uventet, og jeg var derefter meget, meget glad!!Malene Matzenmalenematzen@outlook.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • den bedste julegave jeg har fået er da jeg fik min første mobil telefon ihh kan huske at jeg var over lykkeligWauw deltager med det vums i håb om jeg er den kanon heldige marcipangris!Julesne, glimmer risalamande og konfekt smiddes viatuelt i jeres retning i håb om at der kan klemmes mere ned, hvis ikke så gem det til næste år og spis rigeligtXXX’er alt for at jeg er den heldigeregnbuens@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har to gaver der skiller sig ud – den ene er da jeg som studerende fik en pakke med den flotteste grønne silkesatinstof med besked om at få syet en flot kjole. .. jeg fik det af min mormor, der selv havde købt det ude i østen. Det var den sidste jul inden hun døde 🙁 – den anden er den flotte halskæde min datter har givet mig i år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fik for nogle år siden en rejse til Tyrkiet af mine forældre i julegave. Vi skulle alle afsted….mig, mine børn, min søster + familie og så naturligvis mine forlældre 🙂 Det var den mest fantastiske ferie og den mest fantastiske julegave ever <3succes@mail-mig.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh, så lækre produkter – Den bedste julegave jeg nogensinde har fået, var for nogle år siden. Jeg nåede til gaven fra min elskede mand, hvori der lå 2 vielsesringe (model lånt hos guldsmeden). I det jeg åbner æsken og mine øjne ser indholdet, falder han på knæ for øjnene af hele familien og spørger: Vil du gifte dig med mig ? – Svaret blev ja, og vi giftede os 4 måneder senere på en smuk dag i april – den samme dag, som vores dejlige og elskede datter fyldte 2. – Kærligheden er stadig lige stor, og jeg tror på, at denne smukke gave vil være et smukt minde mange år frem i tiden. Gavehilsner Tinatina@mipex.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  en Hund man kunne sidde på med lyd i , som barn er den gave der står mest levende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For mange år siden da mine søskende og jeg fik en Wii. Vi havde godt nok meget sjov med den! :-)louise.jakobsen@hotmail.com – Louise Jakobsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Da jeg fandt ud, min datter ventede en pigeLis – svalen7900@live.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Sunde

  En af de bedste julegaver jeg har fået må helt klart havde været en 1 times make over inde hos M.A.C som jeg fik sidste år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min bedste julegave har været et barbie hus da jeg var lille 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sharon kamprad

  Den bedste gave jeg har fået har været en tur i det kongelige teater og se ballet! Den fik jeg af min kæreste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min bedste julegave er klart min OnePiece. Intet kan erstatte den. Den er godt nok fra en nu ekskæreste – men den er stadig elsket højt, jeg behøver jo ikke tænke på ham når jeg har den på! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En forlovelsesring 😉 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  En Barbie hest. Jamen jeg var lykkelig 🙂 Og ja, det var da jeg var barn 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Hansen

  Puha, min bedste julegave. 🙂 Jeg husker tydeligt for 16 år siden, der fik min søster og jeg vores lillebror. Det var meget stort, og vi var pavestolte. Han blev “leveret” lige op til jul, og vi kunne vist sagtens have undværet alle andre julegaver 🙂 Dog var vores daværende hund ikke helt tilfreds, da den skulle hilse på lillebrori liften, og skubbede ham pænt mod døren med snuden 😀 men stolte søstre var vi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min bedste julegave var en min mand og jeg fik for 11 år siden. Vi havde i april måned været i Kina og hentet vores datter og det var hendes første jul sammen med os. Vi sad og hyggede os om eftermiddagen og mine forældre gav os en kuvert og sagde det var vores julegave. Da vi åbnede den lagde der en check i på 45.000 kr og der stod at det var til at vi kunne give vores datter en søster. Det var SÅ stort, at vi begyndte at græde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den bedste julegave nogensinde, må være fra 1999. Den var godt nok et par dage forsinket, men d. 27. december fik jeg så en lillebror og han er stadig idag, noget af det bedste jeg har! (wow, får helt tårer i øjnene, bare af at skrive dette – men jeg elsker ham altså sådan virkeligt mega uendeligt meget!) <3Mvh,Sam Madeleine AthenaSamConradsen@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det må være gaven jeg fik af min kæreste sidste år. Jeg fik et par sko jeg havde ønsket mig, og så den dejligste tur til Berlin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fik et ur af min kæreste sidste år. Det er nok én af de bedste julegaver, jeg har fået :-)Glædelig julMvh. Pernille pillelanng@msn.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ved simpelthen ikke hvad den bedste gave, jeg har fået er…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da jeg lige var blevet 16 år tog min far og min stedmor ud for at købe et juletræ – og kom hjem med en hundehvalp. Jeg blev så glad at jeg græd af glæde.. Han var mit et og alt, indtil han døde alt for tidligt af hjerteproblemer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det må være da min lillesøster havde købt et plyshjerte til mig, for sine egne penge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det må helt sikkert være det år, hvor vi fandt ud af, at jeg var gravid med vores søn <3Kh Rikkeriksen@orumnet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For et par år siden fik min mand og jeg billetter til en Metallica koncert.. Fantastisk gave 🎁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den bedste julegave fik jeg af min søster for et par år siden… En koncertbillet til mit store ungdomsidol Bon Jovi – Skønt at være teenager igen bare for en aften!Glædelig 4. søndag i advent!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er svær. Men det har nok været det år hvor jeg fik nogle sølv smykker af min søster 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fik for et par år siden et par øreringe af min mand lavet af Julie Sandlau. Det var en meget uventet og noget dyrere gave, end hvad jeg havde forventet. Det er min bedste julegave nogensinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glædelig jul og godt nytår 🙂 Min bedste julegave fik jeg af min kæreste for fem år siden. Han overraskede mig med en rejse til Egypten i vinterferien 🙂 blev så glad og rørt. Vi havde i øvrigt en helt fantastisk rejse og 30 graders varme hver dag 😀 Tina Hauris, tina-hauris@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille

  Hver gang der er en bog jeg ønsker mig i en pakke, så er det den bedste gave jeg får 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den første jul med vores søn 🙂 evajj.au@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sådan en beutyboks i hårdplast, med nøgle og fyldt op med make up, jeg var lykkelig, denvar fra min moster, hun er altid så god til at finde på gaver

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Engang fik jeg en rejse til Egypten. Det var vildt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var en dukkevogn som barn…..og jeg blev næsten lige så glad for den store papkasse den var i 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den bedste gave, var for mange år siden, da jeg fik en rødbobslæde, den har sat sine spor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ret begejstret for den sydenturen jeg har fået (lidt på forkant, pga forsikringer etc) i år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den bedste julegave, jeg har fået, var et skanningsbillede af min skønne nevø med beskeden om, at jeg skulle være moster. :-)arenkild@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da jeg i 2008 stod med en en positiv graviditetstest efter fertilitetsbehandling – det bedste gave ever <3Kh Maria Seidelin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fik en medaljon fra et par år siden fra min mormor, den elsker jeg bare 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ååhh den var svær for jeg har fået mange gode jule gaver så det er svært at pege en ud men jeg fik engang guld øreringe af en ex kæreste dem er jeg glad for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  En iPod. Den er snart 7 år gammel og bruger den stadig hver dag ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Hansen

  Jeg husker en tydelig glæde over en kæphest med brunt hår. Den var bare lykken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror det jeg er blevet aller mest glad for var en dukkevugge jeg fik da jeg var omkring 8, fik den af min mormor og morfar og jeg havde ønsket mig den så længe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg fik en levende kanin og den var mit kæreste eje i 8 år briananette@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • min bedste julgave var tilbage i 2004 hvor jeg lige inden jul var ved læge og fik at vide jeg var gravid 😀 jeg havde ellers været ved mange læger der alle havde sagt jeg på ingen måde kunne blive det :/ min søn er i dag 9år og lidt af et julemirakel <3glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Den bedste julegave har været min datters hjemmelavet cover til min mobil :-)Glædelig jul.Bente K.bentekepp@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror helt klart, at det var det år min mand gav mig en koncert billet til Thomas Helmig koncert. Uden jeg vidste det. Jeg har en tendens til, altid at vide hvad jeg får.. Ved ikke hvorfor ? Måske har det noget at gøre med, at jeg altid køber dem selv – så ved man jo at man får noget man gerne vil have. 😀 Derudover – er det gaverne fra mine børn – dem er jeg altid vild med. Et år havde yngste barnet lavet en lygte tilfyrfadslys. med billeder han havde klippet ud – Rasmus Seebach til mor – og en tlf. til far 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da jeg var barn havde vi ikke så mange penge og ja, vi var nok hvad vi i dag kalder fattige og havde ikke råd til så meget, men min mor formåede alligevel at holde en dejlig jul og vi fik altid gode gaver. Den bedste jeg husker var en barbie dukke, der kunne få længere hår og en frisør salon <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Hansen

  Min bedste julegave var en sød lille kattekilling jeg fik for flere år tilbage! Det var en skøn kat og en alt for fed gave! :-)//freja_1994@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • den bedste julegave fik jeg i 2008 af min far – en Carrie halskæde (Hejdi) Grunden til det er den bedste er fordi den er den sidste julegave jeg har fået af min far, året efter tabte han nemlig kampen mod den dumme kræft 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan egentlig ikke komme i tanke om nogle bestemte julegaver, men dem der har gjort størst indtryk på mig de seneste år, er hjemmelavede gaver fra min nevø og niece! Det er virkelig noget der varmer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et rigtig sødt skilt, min søn havde lavet i sløjd <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • min bedste julegave var for 15 år siden da jeg fik min skønne datter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den gave jeg husker aller mest, var dengang min storesøster og jeg (vi har vel været omkring 10-12 år) fik en playstation 1 i julegave, af vores forældre. Det var bare lykken og jeg stortudede af glæde da den blev pakket op. Ja, hvert år bliver jeg faktisk stadig mobbet over, at jeg hylede over den gave :p Luisa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den bedste julegave jeg nogensinde har fået, var nok en dukke og en dukkevogn da jeg var ca. 7-8 år gammel! Tror aldrig jeg har været så fascineret af noget som helst.. haha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Billetter til High School Musical – opført på dansk det var så fedt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fået mange gode gaver, men jeg er sikker på at jeg får den bedste i år. Min søn har nemlig selv lavet en i år i dagplejen, som jeg er spændt på at åbne :)miekrumme(a)hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når min datter gav mig en mug jeg kigget på i lang tid. Havde ikke sagt det til nogen, men hun kender mig bare så sindsygt godt! Tror hun måske var 6 ved det tilfælde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Sidste år da jeg fik en Ipad air.piastulle@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det må være et armbånd fra min kæreste samt det billede min datter lavede i vuggestuen sidste år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min bedste gave var min halskæde fra min kæreste som jeg stadig har på ALTID her 3 år efter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det må nok være da jeg fik mit spejlrefleks kamera – blev SÅ glad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Totalt “teknologiens tidsalder”-svar, men den bedste julegave, jeg har fået, har stadig været mit Prosonic fjernsyn <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min bedste julegave nogensinde var den flotteste kælk i sølv og med håndbremser 😀 jeg var omkring 8 år tror jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror det må have været den notebook jeg fik for et par år siden, fordi min computer var lige ved at gå i stykker og min mor ville sikre sig det ikke skete i nærheden af mine eksamener 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Drømme giveaway :-DMin bedste gave må blive mine smykker fra Sharmanic (som laver nogle vildt smukke smykker), jeg fik af min kæreste til vores første jul sammen. Tanken bag var virkelig smuk. Det var et meget fint peridot armbånd, som stadig er nogle af mine favorit smykker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den bedste gave må have været, da vi d. 23.12. fandt ud af, at vi skulle være forældre for første gang :)Glædelig jul ✨🎄✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  En Estee Lauder makeup kuffert fyldt med makeup. den var fantastisk. Lisbeth K. Madsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må være et par sko jeg fik da jeg var barn af min storebror, det var nogle alle gik i på det tidspunkt som min mor ikke havde råd til at give så det var lykken! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det må være da mig og mine søskende fik en rejse til Gran Canaria, selvom jeg nok var lidt for lille til at forstå det. Vi havde ikke været ude at rejse før og vi fik også hver vores strandhåndklæde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et vi unge abbounoment (staves) ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • en skør fugl til at hænge oppe under loftet:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er efterhånden ved at være 9år siden..min datter læste på universitet , pengene var meget små. Vi havde frabedt os julegaver, da det jo kunne vælte hele budgettet for hende. Men nej, mor fik en neglelak med glimmer og hun var så stolt. Det var jeg sgu også. Neglelakken står stadig i skabet. Kan ikke nænne at smide den ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den bedste gave jeg har fået var min nuværende cykel, idag følger den mig hverdag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glædelig 4. søndag i advent. Min bedste julegave var en rejse til Gran Canaria fra mine bedsteforældre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var da jeg var 12 og fik koncert billetter til spice girls koncert. Det var stort!!MvhSisseDizze86@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det virker så simpelt, men de sidste par år har mine forældre givet mig Sara Blædels nyeste bog og jeg elsker det hvert år 🙂 Sidste år fik jeg også en, men på det tidspunkt havde jeg en 5 mdr. gammel dreng, så tiden gik hurtigt. Den fik jeg først læst her i oktober i år, men det var den bedste af dem alle og nu har jeg siddet og haft kriblen i fingrene efter at købe den nye der kom d. 7. november, men venter fordi hvis jeg nu får den i gave. Det er ulideligt 😉 Jeg er også den første der står klar i boghandlen efter jul, hvis jeg ikke fik den ;)volcanokitten@outlook.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er for maaaange år siden en Barbiedukke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fik som barn en abe af mine bedsteforældre…elskede den abe <3 kunne ingen ting uden den …hihi Den har fulgt mig gennem min ungdom og op til mit voksne liv <3 Sig det ikke til nogen Mia, men har den stadigvæk <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For fire år siden, ventede jeg min søn, og alt handlede om baby. Jeg havde en dag tilfældigt nævnt et par doc martens med Hello Kitty for min kæreste, men havde Ogs å sagt, at de var umulige at få fat i. Alligevel lå der en fin kasse med netop de fabelagtige støvler under træet juleaften, han havde søgt internettet tyndt, og fundet det sidste par i min størrelse i en obskur netshop i Holland. Det var stort!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En dukke som jeg fik da jeg var 6-7 år i julegave. Den kunne lukke øjnene og den havde en sutteflaske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg samler på en gammel hestebogsserie, der er nærmest umuligt at opdrive. Sidste år var der en skidesød læser, der valgte at forære mig fire bøger fra serien, som hun lige havde liggende, og som jeg manglede i min samling. Det var simpelthen så urimeligt sødt, og jeg blev kisteglad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En af mine bedste men også værste julegaver, var da min mor gav mig en ridehjelm. Bedst fordi jeg virkelig havde ønsket mig den og værst fordi jeg havde kigget i pakken, og var ved at brænde op resten af december måned. Jeg var så flov og bange for at min skulle opdage det. Jeg klarede det og formåede at spille tilpas overrasket, måske fordi jeg var så glad for at hun havde køb den til mig!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var min rejse til New York det var virkelig en oplevelse at komme derover. Og nu drømmer jeg hele tiden om at komme derover igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmm virkelig svært, men tror det var, da jeg fik mit første fjernsyn :)Lækker præmie (som altid.) <3//Leslie B.S.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et weekend ophold i Paris fra ham den skønne 💖💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  ÅIJ! Den bedste gave nogensinde var Leopold. En bamse. Det må jeg bare sande. Barnelykke i den pureste form! <3Kh Mai O.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • den bedste julegave jeg har fået, var nok da min dengang kæreste gav mig 2 kattekillinger i julegave. Jeg har altid haft kat hjemme hos mine forældre og havde snakket meget om at jeg gerne ville have en, men han var noget modstræbende da vi boede i lejlighed. Jeg var overbevist om at han havde lavet en “snydepakke” da pakken til mig var KÆMPE, men det var en kradsetræ til kattene han havde pakket ind + en seddel med billede af dem, da de ikke var helt gamle nok til at komme fra deres mor. Nu 9 år senere har vi stadig begge katte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dengang jeg var 12 og fik en sprit ny lyserød cykel.Det var den vildeste gave – ever !!!:-DDe efterfølgende år var forventninger sat højt, så jeg fik ikke helt samme glæde, som ved cyklen <3Glædelig Jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glædelig 4. advent 🙂 Den absolut bedste gave jeg har fået var en kæmpe troldebamse jeg fik som barn 🙂 den fulgte mig overalt i mange år….

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender låge: 20 december