Julekalender låge: 19 december

Julekalender låge: 20 december

Glædelig 20. december

I dagens låge kan der vindes lakker fra By-K. Mærket er før set her på bloggen og det er et godt dansk mærke. Mærket var nomineret til Danish Beauty Awards til Årets Nichepris. Lakkerne er allergi venlige og cruelty-free. Bagpå har de desuden The Leaping Bunny mærket som sikre os som forbrugere for, at de holder hvad de lover. Skinstyle.dk leger igen igen igen julemand, og har givet mig lov til at udlodde tre skønne lakker som emmer af jul og nytår – så bliver det ikke bedre! 

Regler:
– Følg bloggen på facebook HER
– Følg Skinstyle på facebook HER
– Skriv en kommentar hvor I fortæller hvilke(n) farver der skal på jeres negle juleaften

Held og lykke til alle ?

Om julekalenderen:
I julekalenderen bliver de første 2 advents vindere og 12 julekalender vindere udtrukket den 15 december og de sidste 2 advents låge vindere og 12 julekalender låge vindere bliver udtrukket 27 december. Dette giver rigelig tid til at deltage i julekalenderen. Vinderne bliver udtrukket og skal selv holde øje og kontakte mig. På forhånd tak for deltagelse og fortsat god julekalender! ?

– Lågen er venligst sponsoreret af skinstyle.dk

75 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender låge: 19 december