Julekalender låge: 18 december

Julekalender låge: 19 december

Glædelig 19. december

Dagens præmie i dag, er igen en jeg er død misundelig over. Når det kommer til makeup, så elsker jeg produkter til øjnene. Mine øjne er det jeg bedst kan lide ved mig selv og at tilføje lidt glam til øjenlåg og vipper gør det bestemt kun bedre. I dag kan en heldig vinder rende afsted med lækre produkter fra serien Rimmel Idol Eyes by Kate Moss. Der kan vindes 3 x Shadow Sticks og  2 x Mascara. Hvor sejt er det ikke lige at der er en farvet mascara imellem? Det minder mig om da jeg var barn og min mor altid gik med farvede mascara – det er jo så kommet stille og roligt på mode igen. 
Regler:
– Følg bloggen på facebook HER
– Skriv en kommentar hvor I fortæller hvad jeres favorit produkt(er) fra Rimmel er
Held og lykke til alle ?

Om julekalenderen:
I julekalenderen bliver de første 2 advents vindere og 12 julekalender vindere udtrukket den 15 december og de sidste 2 advents låge vindere og 12 julekalender låge vindere bliver udtrukket 27 december. Dette giver rigelig tid til at deltage i julekalenderen. Vinderne bliver udtrukket og skal selv holde øje og kontakte mig. På forhånd tak for deltagelse og fortsat god julekalender! ?

– Lågen er venligst sponsoreret af Mildh Beauty Press

107 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender låge: 18 december