Julekalender låge: 17 december

Julekalender låge: 18 december

Glædelig 18. december

I dagens låge kan man vinde noget, som for mig er en af de vigtigste accessories at gå rundt med. Nemlig et armbåndsur. Jeg elsker ure. Jeg synes det ser super stilet ud og så er det jo ikke helt dårligt at man hele tiden kan holde sig orienteret med klokken, vel? I dag leger Uretilalt.dk julemanden her på bloggen. En webshop der fører en masse designerure fra forskellige mærker i en bred prisrang til enhver smag. De har altid gratis fragt og de er en e-mærket webshop. En heldig læser kan i dagens låge vinde et Gyldent Casio Dameur. Jeg har selv et casio ur – dog i sort – som jeg er utrolig glad for.

Regler:
– Følg bloggen på facebook HER
– Følg Uretilalt.dk på facebook HER
– Skriv en kommentar hvor I fortæller hvilket ur I går med til daglig 

Held og lykke til alle ?

Om julekalenderen:
I julekalenderen bliver de første 2 advents vindere og 12 julekalender vindere udtrukket den 15 december og de sidste 2 advents låge vindere og 12 julekalender låge vindere bliver udtrukket 27 december. Dette giver rigelig tid til at deltage i julekalenderen. Vinderne bliver udtrukket og skal selv holde øje og kontakte mig. På forhånd tak for deltagelse og fortsat god julekalender! ?

– Lågen er venligst sponsoreret af uretilalt.dk

77 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender låge: 17 december