Julekalender låge: 16 december

Julekalender låge: 17 december

Glædelig 17. december
En ny dag, en ny låge med en lækker præmie bag er nu åbnet. I dag kan en heldig vinder rende afsted med en øjenskygge palette fra Sleek. Makeup-online.dk er julemanden bag dagens låge og har før været gavmild på bloggen med sådan en palette her, hvilket I var helt pjattet med. Jeg har selv et par Sleek paletter herhjemme og jeg er rigtig glad for mine og jeg er vild med det udvalg af forskellige farver der er i paletterne. Så der er bestemt til enhver smag! Mine favoritter er Vintage Romance og Bad Girl! Hvilken en er jeres? Det skal I jo så finde ud af som en del af reglerne.. 

Regler:
– Følg bloggen på facebook HER
– Følg makeup-online.dk på facebook HER
– Skriv en kommentar med hvilken en palette I vil vælge hvis I vinder (find dem her)

Held og lykke til alle ?

Om julekalenderen:
I julekalenderen bliver de første 2 advents vindere og 12 julekalender vindere udtrukket den 15 december og de sidste 2 advents låge vindere og 12 julekalender låge vindere bliver udtrukket 27 december. Dette giver rigelig tid til at deltage i julekalenderen. Vinderne bliver udtrukket og skal selv holde øje og kontakte mig. På forhånd tak for deltagelse og fortsat god julekalender! ?

– Lågen er venligst sponsoreret af makeup-online.dk

120 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender låge: 16 december