Julekalenderen 2014: Første 14 vindere

Julekalender låge: 16 december

Glædelig 16. december

Så er det tid til en omgang lækkerier fra Nilens Jord igen. Denne gang kan heldig vinder slippe afsted med to lakker: Matt Beige og Glitter Rose samt en top & basecoat. Jeg har selv en lak fra Nilens Jord og jeg synes det er gode lakker. De har flotte farver og er nemme at lægge på. Top og basecoaten har jeg også – den er rigtig fin og nem at have med. Jeg har den som regel med hvis jeg skal rode med neglelak uden for hjemmet. 

Regler:
– Følg bloggen på facebook HER
– Skriv en kommentar hvor I fortæller hvilken neglelak I sidst købte (mærke, farve – evt navn på lakken)

Held og lykke til alle ?

Om julekalenderen:
I julekalenderen bliver de første 2 advents vindere og 12 julekalender vindere udtrukket den 15 december og de sidste 2 advents låge vindere og 12 julekalender låge vindere bliver udtrukket 27 december. Dette giver rigelig tid til at deltage i julekalenderen. Vinderne bliver udtrukket og skal selv holde øje og kontakte mig. På forhånd tak for deltagelse og fortsat god julekalender! ?

– Lågen er venligst sponsoreret af Mildh Beauty Press

125 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalenderen 2014: Første 14 vindere