Julekalender låge: 15 december

Julekalenderen 2014: Første 14 vindere

TAK – TAK fordi I er så pisse seje!!!! Jeg er jer evig taknemmelig for at sætte pris på denne julekalender. Det er hårdt, men det hele værd, når man ved hvor glade I er. Jeg har nu trukket de første 12 vindere af julekalenderen og 2 vindere af de to første adventslåger. PS. I må MEGET gerne sørge for at “underskrive” jer med navn, hvis I skriver en kommentar under “anonym” muligheden. Ellers har jeg ikke en chance for at udtrække vinderen. Her kommer listen..

Vinderen af 1. søndag i advent
– Gavekort på 500 kroner til carriealong.dk
Kommentar nr. 64 – Stinna Lotus Nagel
http://www.carriealong.dk/kufferter/delsey-kuffert-aero-spinner-55-cm-400076801-bla
Kunne godt bruge en ordentlig kuffert, den orange var nu også flot 🙂
/Stinna Lotus NagelVinderen af 1. december
– Gavekort til Gris & Ko kødkasse
Kommentar nr. 20 – Rikke Bisgård
Jeg ville vælge hakket oksekød og nogle lækre bøffer 🙂
Kh Rikke
riksen@orumnet.dk


Vinderen af 2. december
– Appeal4 christmas kollektion 
Kommentar nr. 1 – 1loeg 
Crested Merlot 🙂 nogen har spist min julerøde neglelak – den er i hvert fald væk

Vinderen af 3. december
– HH Simonsen the wet brush
Kommentar nr. 6 – Katrine Bjarnhof

Jeg har skulderlangt, bølget hår! 

Vinderen af 4. december
– La Roche Posay makeup
Kommentar nr. 107 – Camilla K.

Jeg kommer nemt til at lyde så “hellig”, men nu spørger du jo decideret til makeup. Jeg bruger stort set altid mascara, hvis jeg skal noget, og evt. lidt blush eller concealer, men ellers ikke noget. Skal jeg i byen, så får den til gengæld hele armen. 
// Camilla K. Olesen

Vinderen af 5. december
– Vichy ansigtscreme
Kommentar nr. 65 – Frederikke Sunde

Min hud er kombineret, har tør hud på næsen omkring næseryggen, og en smule rødme på kinderne.

Vinderen af 6. december

Stine A feather øreringe
Kommentar nr. 111 – Emilie K. Løvbjerg
Jeg har altid øreringe, ur og typisk også en kort, simpel halskæde på. Særligt glad er jeg for min Jane Kønig Love Tag halskæde pg mine perleøreringe fra Pilgrim 🙂 Jeg ville elske at vinde noget fra Stine A, vil så gerne prøve smykkerne derfra <3

Vinderen af 2. advent
– YniQ gaveæske
Kommentar nr. 60 – Sofie Marland

Fordi de er super til at fjerne glitter og sandneglelak. jeg har ikke prøvet dem, men gad virkelig godt!!

Vinderen af 7. december
– Batiste tørshampoo
Kommentar nr. 32 – Satina Wandel

Mit tip er at vaske håret i omvendt rækkefølge: Start med hårkur, så balsam og så shampoo. Og brug balsammen kun i længden og shampooen kun ved hårbunden. Og brug en hårolie efter badet for at gøre håret lettere at rede ud . <3

Vinderen af 8. december
– Moroccanoil treatment
Kommentar nr. 76 – Nicoline Praus

Bruger en fra frisøren, som virkelig er ved at være tom, så det ville ikke skade at vinde en ny! 🙂 
Nicoline_praus@hotmail.dk
Mvh Nicoline.

Vinderen af 9. december
– Aussie hårplejesæt
Kommentar nr. 79 – Leslie

Jeg ønsker mig bl.a. en vinterjakke 🙂 

//Leslie

Vinderen af 10. december
– Essie/Nivea lip butter/body butter

Kommentar nr. 20 – Annesofie Larsen
Mit seneste køb er faktisk min goodiebox, elsker det koncept! Og ellers er det læbepomade med mentholatium

Vinderen af 11. december
– Nilens jord makeup
Kommentar nr. 98 – Line // Alt & Ingenting

Det bedste ved julen er hygge og samvær! 🙂 Og marcipan….

Vinderen af 12. december
– Wellness pakke fra Skinstyle
Kommentar nr. 46 – HoVejs BLOG
Det må være ansigtsmasken 🙂


STORT TILLYKKE TIL JER! I må meget gerne sende mig en privatbesked hurtigst muligt inde på bloggens facebook side med jeres oplysninger. Husk at skriv hvilken låge I har vundet, så jeg ikke først skal sidde og rode rundt i det. Og til jer andre – Held og lykke med resten af lågerne, der er heldigvis halvdelen tilbage! 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender låge: 15 december