Goodiebox #26 // November

Julekalender låge: 15 december

Glædelig 15. december

Så er vi snart ved at nå juleaften, er det ikke vildt hvor hurtigt måneden er gået? Nå, men igen i dag byder der sig en lækker præmie bag lågen. I dag er der et sæt Real Techniques børster på spil. Det har jeg selvfølgelig valgt til jer, fordi det var de første børster jeg sådan rigtigt fik, da makeup begyndte at interessere mig. Jeg er vild med dem og synes de gør jobbet godt! Mine fornemmelser blandt andre beauty freaks, er at dette sæt er det der er mest eftertragtet, så det er selvfølgelig det en af jer skal have muligheden for at vinde. Så hvis I har lyst til at vinde et Core Collection Brush set som makeup-online.dk har været søde at hjælpe med, så hæng på! 
Regler:
– Følg bloggen på facebook HER

– Følg makeup-online.dk på facebook HER
– Skriv en kommentar hvor I fortæller hvordan I skal holde juleaften i år (med hvem og hvor)

Held og lykke til alle ?

Om julekalenderen:
I julekalenderen bliver de første 2 advents vindere og 12 julekalender vindere udtrukket den 15 december og de sidste 2 advents låge vindere og 12 julekalender låge vindere bliver udtrukket 27 december. Dette giver rigelig tid til at deltage i julekalenderen. Vinderne bliver udtrukket og skal selv holde øje og kontakte mig. På forhånd tak for deltagelse og fortsat god julekalender! ?

– Lågen er venligst sponsoreret af makeup-online.dk

116 kommentarer

 • Jeg holdte juleaften med min kæreste, min søn på 9 år, min bror, hans kone og 2 børn samt med min far. Vi manglede og savnede dog min mor, der døde for 2 år siden…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi fejrede julen her i vort hus sammen med min mands forældre, min svigerinde,hendes 2 teens og så vores egen 4 teens <3 Vi havde en skøn aften og med overnatninger og hygge dagen efter ;)shannet@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meningen var, at den skulle holdes sammen med mine 3 veninder og den enes baby, men jeg blev syg og blev hjemme, hvor min muslimske kæreste kom og holdt mig ved selskab :)MvhBirna LambaaBirnalambaa@hotmail.vom

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jul hos svigerfar og konen og hendes børn og børnebørn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julen blev fejret sammen med mine forældre, min bror og hans kone, mine 2 onkler og tanter, samt mine 3 kusiner og min elskede mormor, som desværre er alvorligt syg. En smuk aften som jeg håber der vil komme endnu flere af. Mormor skal klare sig i gennemsin sygdom, for jeg er slet ikke klar til at sige farvel til hende. Der er så meget vi sammen skal nå endnu.Knuz Cille Maicecilie@mipex.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kruse

  Jeg holdte jul med mine forældre, søskende og bedsteforældre. Det var virkelig hyggeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni K.d.N

  Sammen med mine børn, men bror og hans familie og mine forældre. Vi havde en fantastisk aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sammen med børn ,svigerdatter og barnebarn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • holdt juleaften med kæresten.. i år med hele kalkun-balladen, hvilket indebærer at jeg har mad til en evighed i mit køleskab. men ok, to firbenede hjælpere til at gøre et seriøst indhug i det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juleaften hos min søster og svoger sammen med mine 2 børn, mine nevøer og mormor og morfar <3succes@mail-mig.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  med nevøen .hans kæreste ,nyfødte , søster og svorger. Ny tradition ? mor døde i år så jeg er ved at finde en ny måde at holde jul på /med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg holder jul hjemme hos mine forældre sammen med min kæreste, vores datter, min lillebror, min svigerfar og min kærestes farmor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal til min fødeby Korsør og holde jul med alle mine søskende – for første gang i mange år <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi skal holde jul her, med min datter, mine forældre og min storesøster. Vi hjælpes alle ad med at købe det vi skal bruge og lave maden. En rigtig hyggelig dagGod jullinefugl09@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Sibast

  Jeg har værtinde tjansen (som jeg elsker) – vi holder med hele min mors familie. Vi bliver 10 🙂 Glæder mig så meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde jul og fødselsdag med med mine forældre, lillebror og to plejesøstre. Bare stille og rolig med lækker mad, kirke, juledans osv som jeg plejer hvert år. Cecilie Laura Olsencilllerol@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde jul med min mand, papsøn, vores lille søn, mine forældre, min søster og hendes 3 børn, hendes kæreste og hans 2 børn.volcanokitten@outlook.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde jul hjemme sammen med mand og børn – vi får en håndfuld gæster nemlig min storebror, mine forældre samt mine svigerforældre.MvhSanne Terpsan_sol@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi holder hos os selv i pr. Min mand, jeg og vores to børn. Så kommer mine forældre og min søster 😊Kjerstinenaja@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde jul i USA med mine forældre, søskende og bedsteforældre. Vi holder en dansk jul, selvom min familie er bosat i USA 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal i år holde jul med to af mine søstre, og min lillebror + alles kærester, og jeg glæder mig SÅ meget! Vi splejset sammen om alt hvad der skal købes, skal spille pakkespil, og så kan det kun blive en dejlig aften! ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde jul med min eksmand og hans familie i år. Det er ret utraditionelt, men til gengæld så har vores fælles søn begge sine forældre hos sig den aften <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde jul sammen med min søde mand og vores to drenge. Vi skal op til min mor, så vi kan være sammen med min søster og hendes familie. Vi bliver 9 i alt, så det skal nok blive hyggeligt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde jul med mine tre børn, kæreste, svigerforældre, svoger, svigerinde og deres to børn – Der skal nok blive gang i den og masser af gaver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde sammen med min egen familie (mor, far, søster, svoger, min mand, en masse børn og mig) og det er herhjemme – jeg glæder mig allerede <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde jul sammen med min kærestes familie 🙂 Jeg glæder mig rigtig meget, det plejer at være super hyggeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min kæreste og jeg skal holde jul alene i år 😘 Ingen af os har nogensinde holdt jul, men kun sin partner, så det bliver rigtig spændende og romantisk og prøve det ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sammen med min mor, min far, min bror og min morfar… en lille hyggelig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sammen med min kæreste, vores datter på 9 mdr, min søster og hendes kæreste og vores far 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde jul hos min kærestes mor i Søborg. Udover værtinden skal jeg være sammen med min kæreste, hans 2 børn, hans søster og hans nevø. Det bliver rigtig hyggeligt.//Helle Dannemandhdl1010(a)hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skal holde jul med min mor, far, lillebror og lillesøster. vi plejer at holde med min storebror også, men han holder jul med sin kæreste og to små børn – første jul uden ham, det er alligevel mærkeligt at tænke på :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse Lejbølle

  Jeg har ikke mine børn i år, så jeg holder jul sammen med min mor, hendes mand, min bror og hans kone og tre børn :-). I Jylland.Gode julehilsnerÅse L / aaselejboelle@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Med min mor og lillebror i Sverige, ser dem kun to gange per år <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh i år står den på intet mindre end juleaften × 3. I lørdags holdt kæresten og jeg med min mor og min søster da de rejser til Spanien. Den 23. skal vi holde med kærestens familie, da hans bror har børnene dér. Og endelig den 24. skal vi hjem til min far og hans kone, hvor min fars kones søster kommer og så min gaaaamle dejlige farmor på 93 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi holder jul herhjemme i år sammen med mine forældre og min bror <3Kh Rikkeriksen@orumnet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Vi skal holde den hjemme for vores datter og svigersønLis / svalen7900@live.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min mand og 2 drenge på 5 og 7 år skal til Billum i jylland og holde Jul med mine forældre, min bror og hans to børn. Vi skal have and, ris ala mande, gå og synge om juletræ og pakke gaver op. Ret så traditionelt faktisk ; )Glædelig Jul fra Rikkerikke_bruunjensen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Med min mor, far og bror 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde jul sammen med min dejlige familie og svigerfamilie, hjemme hos dem :)Piapiarotbl@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hjemme hos min mor i Norge med lillepigen, mine søstre, min bestemor, nevøer, onkel, grandtanter mm!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi holder jul hjemme i år og skal have hele min mands familie på besøgbriananette@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke så meget familie tilbage, så det er blot min forældre, min søster og mig, som holder jul sammen. 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal være sammen med hele min mors familie ved min mormor og morfar. Det bliver så hyggeligt, for det sker ikke så tit, at vi alle er samlet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skal holde jul hos min søn og svigerdatter og vi glæder os for vildt 😀 <3 Lille Cemille på bare 5 md ligner en ægte nissepige <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde jul hos mine forældre, sammen med min lillebror, morfar, faster og kusine 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg holder juleaften her hvor jeg bor med 8 unger 0g svigerdatter og min mor og svigermor og min mand og min mands bror så vi bliver mange 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi holder en lille intim jul herhjemme, min kæreste, min søn, og jeg. Min dreng er ikke så god til store selskaber/andre steder, så vi vælge den hjemlige hygge her. <3Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Med kæreste, søn, bror, bedsteforældre og forældre. Hjemme hos mine forældre. Det bliver hyggeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde juleaften med min fars familie, eller noget af den.Mine søskende, deres kærester og børn, far og mine søskendes mor osv <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine to dejlige teenagere skal til deres far og jeg skal være hjemme og hygge alene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • freja lh

  derhjemme med min familie 🙂 frejalynohmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde jul med mine unger og min kæreste, stille og roligt der hjemme.kristina742003@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I år skal jeg holde jul derhjemme sammen med mine forældre, mine fire små søskende, og min onkel og hans kæreste <3 Vi skal hygge os og lege pakkeleg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I år skal jeg ligesom sidste år hjem til min kærestes forældre, med hundene og have en hygge og dejlig jul <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi holder i år ovre ved min storesøster og hendes kæreste. De købte hus sidste januar, så det skal indviges med en rigtig juleaften 😀 Dog er det kun mine forældre, min lillesøster, min kæreste og jeg selv der kommer. Så det bliver hyggeligt og intimt, med lækker lækker mad, pakkeleg, ris a la mande, dansen om juletræer og hyggelige gaver 😀 Jeg glæææææder mig! 😀 Luisa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Med mine unger og mand og svoger hos svigerforældrene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette L.

  Min datter og hendes faster.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg skal holde jul med mine søskende og forældre hos min ældste søster. tror vi holder den ret traditionelt med and, dans om juletræ gaver og risalamande :-)//jenny clausenjennyclausen0809@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min jul er lidt indviklet.. Den 23. holder jeg jul med min mor og hendes side af familien, og d. 24. holder jeg med min far og hans side af familien – og sådan skifter det hvert år :)cecilie.krolykke@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skal holde det nede hos min morfar og bedste, sammen med min mor, far, bror, moster+tilbehøre :DMvh Trine moi_246@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Jeg holder jul sammen med min mand, min søn og min mor, hendes kæreste, hans søn og min søster og bror hjemme hos os. 1. juledag kommer min far og papmor og juler med os :-)birgittedawson@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde jul hos mine forældre, hvor min lillebror og min mormor også kommer! <3. Jeg glæder mig virkelig og det bliver hyggeligt at i ikke er så mange. D. 26 december kommer min kæreste over til os og så skal vi i tivoli og holde julefrokost 🙂 – Pernille I <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skal holde jul med min mand, mine forældre og faster <3Hexia3@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi skal holde jul herhjemme..Min mand og jeg, vores 4 drenge og bedsteforældreGlædelig julmarialundpedersen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde helt som jeg plejer, med mine brødre og forældre. Vi holder det på Fyn hos de gamle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde juleaften ved min mor, så det er med mine forældre, min morfar, mine søskende, deres påhæng og børn 😀 Det glæder jeg mig bare så meget til 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde juleaftens sammen med min mors familie hos min mormor & morfar, hvor vi selvfølgelig skal spise god mad, danse om juletræet og udveksle gaver. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg skal holde juleaften hjemme,sammen med min kæreste,vores 4 børn,og min svigermor,og så vores 4 katte,og hunden Prinsessca på 6 mdr,det skal nok blive hyggeligt. <3piastulle@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Ullehus

  I år skal jeg holde jul hjemme ved mine forældre sammen med min kæreste, hans søn og min bror. Sidste år holdte jeg jul ved svigerfamilien, og selvom det var super hyggeligt glæder jeg mig nu alligevel til at skulle være hjemme ved de gamle i år :)lullehus@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde jul med min søster og mor. Vi har en lille familie, men vi hygger os alligvel rigtig meget os tre. Vi skal være hos min mor, hvor vi altid laver julehygge i løbet af dagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sammen med mine børn og mine forældre, ligesom vi plejer :).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde jul sammen med min mand, vores 2 børn, min mor, samt min bror og svigerinde og deres 3 børn, samt min anden bror. Vi er alle sammen samlet i år, hvor vi ellers plejer at holde lidt på skift med den øvrige familie, og så i stedet ses i juledagene. Vores mor er desværre alvorligt syg, og har pt fået en plads på hospice, hvor de håber at kunne bidrage hende med lidt ekstra kræfter og energi til en god jul med familien. – Vi glæder os til at være sammen, og tror på, at vi får en dejlig juleaften.Mandaghilsner Tinatina@mipex.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde jul med min familie og farmor og farfar og mine 2 dejlige katte self. 🙂 Det bliver så hyggeligt! Nicoline_praus@hotmail.dkwww.nicolinepraus.blogspot.dkMange jule hilsner Nicoline.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde jul hos min far og hans kone, min lillebror og min mand og vores 4 børn det bliver så hyggeligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Hansen

  Jeg holder jul med mine forældre og lillebror – det bliver rigtigt dejligt :)offentliganna@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hos min mor, hendes kæreste og med min mormor og morfar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Hansen

  Skal holde jul med mine forældre, bror og faster, hjemme hos mine forældre. Det bliver skønt!Freja_1994@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde jul i Jylland – juelsminde, med børn mand og hele svigerfamilien. Det er fast tradition:)Ditte Marie – mtm101103@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Udbrød lige ‘Omg’, da jeg så at dagens præmie var pensler fra Real Techniques! Har ønsket mig den i evigheder <3Desværre har jeg ikke lige nogle planer om juleaften i år. Jeg er boligløs og flytter sådan lidt rundt mellem venner og bekendte, fordi jeg jo ikke selv har et hjem og stadig kæmper med at finde noget 🙁 Sååé, ingen planer om hvor eller hvordan, indtil videre ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg skal holde jul med mine forældre, 3 brødre og mormor og morfar hjemme hos os selv. Glæder mig rigtig meget til en hyggelig aften 🙂 Frederikke S.Innocentcherryblog@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Hansen

  Jeg skal fejre jul med min kæreste og svigermekanikken i Sæby, for første gang ! :)Jeg glæder mig så utrolig meget til at opleve en anderledes jul, og med mennesker som står mit hjerte nært.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde juleaften med min søsters familie 😀 Det glæder jeg mig meget til!Vh Cathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi skal holde hjemme hos os selv for første gang. Vi bliver min kæreste, mig selv, vores datter på 2 mdr, vores forældre, min farmor og svoger. Det bliver så hyggeligt!daniellalind@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er sammen med min familie: Mand, søn, Mor, moster & onkel og deres to unger, søster og ikke mindst mormor <3Kh Maira Seidelin (mariaseidelin@hotmail.dk)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde jul med min mor, mormor, lillesøster, storesøster, hendes mand, deres 2 børn, min storebror, hans kæreste og deres barn – og det er hos min mor. Det er 3 år siden vi sidst var samlet, så jeg glæder mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde med familien hjemme hos mine bedsteforælder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde jul hos mine bedsteforældre sammen med min mor, så en stille og rolig juleaften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For første gang skal jeg holde jul med svigerfamilien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde jul med mine forældre og mine 4 søskende hos mine forældre i Jylland (vi bor i Kbh). Min kæreste tager selv hjem til sine forældre og holder jul, men han kommer dog til frokost hos mine forældre juleaftensdag og følger traditionen med tarteletter og frugtsalat. – Vi har været sammen i 3 år, så det er ved at være en tradition må man sige 😛 Vi tager det hele meget stille og roligt, har ikke travlt og er ikke kede af at vi ikke er mange til jul. Det foregår uden stress og jag og det er sådan jeg allerbedst kan lide det.Jeg krydser fingre for at blive den heldige vinder, – der er så mange lækre konkurrencer her på bloggen, så det er slet ikke til at vælge hvilken man håber mest på at vinde. Jeg synes hvert fald, du har gjort et rigtig godt stykke arbejde for at forkæle dine læsere, og jeg er spændt på at se hvad de næste låger indeholder.Glædelig jul :-)louise.jakobsen@hotmail.com – Louise J

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal for første gang holde jul med min kæreste og hans familie, så hvad der kommer til at ske bliver spændende! 🙂 camillard1@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde jul hos mine forældre. Det er den første jul hvor min kæreste skal med derud, sidste år var vi hos hans forældre og året før i Kina. Det er derfor også mine forældres første jul sammen med deres børnebørn. Vi har en datter på 2 år og en søn på 4 dage. Derudover kommer min mormor, bedstefar, bror, moster, onkel og fætter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min dejlige svigermor og svigerfar og mine to tøzer er hos os juleaften. Så KAN det ikke blive meget bedre.Yvonne.h.ipsen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg skal holde det hjemme hos min far sammen med min søn, bror og faster <3glædelig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg holder jul to gange, hvert år. I år holder jeg jul ved min far, med min søster og bror den 23. Den 24 holder jeg jul ved min mor og papfar, med min søster, bror og pap bror :)Også bytter vi næste år 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som vi plejer derhjemme sammen med min mor og far og søster og hendes kæreste:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde jul sammen med min fars del af familien i år, og så er det min lille søns første jul 😊 Det glæder jeg mig rigtig meget til 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde jul med svigerfamilien hjemme ved svigerforældrene 😊Det er altid lidt hårdt, når jeg skal undvære min familie.//Leslie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min kæreste, hans forældre, hans mormor og hans fars kæreste. Hans mors kæreste kommer måske forbi senere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal fejre jul ved mine forældre sammen med dem, min søster, mormor samt min onkel, tante og 2 fætre. Senere på aftenen kommer min kæreste så forbi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæresten og jeg skal holde juleaften for ungerne..alså min egen datter og bonussønnen <3 Selv om det kun bliver os 4 er jeg sikker på det bliver rigtig hyggeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er faktisk først lige blevet besluttet, og det er lidt anderledes i år. Vi skal holde jul med min onkel og hjemme hos dem. Det er mange år sidem vi sidst har holdt jul med dem. Min familie kommer og så kommer min farmor, fsrfar og min onkels kones søster. Det skal nok blive hyggeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde hos min mor. 😀 Vi bliver min mor, søster, svoger, deres to børn, min bror, svigerinde og deres lille søn på 6 uger. ;)Om eftermiddagen plejer jeg at se en film eller spille et spil med mine søsters børn indtil vi skal spise, efter vi har spist spiller vi pakkeleg, spiser ris a la mande og til sidst så pakker vi gaver op. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi skal hjem til mine sviger forældre, mig, min mand og vores 3 børn, det er vi hvert år. Hvert 2 år kommer min mands bror og hans 2 børn også med, men jeg tror kun det bliver ham i år. Afhængigt af hvor tidligt på dagen vi kommer tager vi i kirke, hjem og hygger og så maden, risalamande, pakken og så rundt om juletræet, gaver og jule kans lige til vi revner, når vi er trætte nok tager vi hjem igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi, min mand og datter kører til Hørnibg, en by ml Aarhus og Skanderborg hvor vi skal være sammen mine to søstre, mænd og børn samt mine forældre. Normalt er mine nevøer og deres børn der også, men det er et af de år hvor de er hos deres svigerfamilie. Men jeg ELSKER at vi er så mange juleaften så kan man mærke liv, børneglæden ja alt spiller👌😊Den 25 dec fylder min mand år og i år skal vi hygge hjemme og lave intet for vores dec mdr har været presset nok så jeg bliver nødt til at fordele mine ressourcer/kræfter.( jeg har dagligt kroniske smerter). Så jeg glæder mig SÅ meget til jul og at vi skal være sammen👌😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hos min bror og svigerinde med deres 2 tvillinger. Glæder mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det bliver en meget stille og rolig jul i år. Vi skal holde den herhjemme, min mand, mine 2 børn og jeg 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hjemme hos mor og far… Du ved, fordi jeg mentalt er 12. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er pt på akutbesøg i det sønderjyske til imorgen, da bedstemor døde i torsdags – men jeg tager herned igen med min søde kærestd på søndag for at blive her i julen og bruge tid med familien som jeg ikke for set ellers, nu hvor jeg bor hvor jeg gør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uuuh, det er den bedste giveaway du har opmønstret endnu 😁Jeg er så heldig at jeg skal holde jul hos min far og hans kone, hendes søde datter og hendes kæreste, samt min egen. Det er første gang det er lykkedes os at holde jul sammen, alle sammen, i de 20 år vi har været en familie. Glæder mig utrolig meget til en voksen jul, kun os seks.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg holder altid julen herhjemme, hvor mine børn kommer hjem og min mor hvert andet år. I år kommer også min mand søn. Vi hygger os hele dagen, spiser julemad, spiller pakkespil og pakkelotteri, og så spiser vi ris a la mande og så kommer der guf på bordet, og vi starter på at pakke gaver op, hvor vi pakker en gave op ad gangen, så alle ser hvad man har fået og vi siger tak og knuser!! det slutter som regel rigtig sent og når vi ikke kan holde os vågne går vi i seng, sover står op og leve af konfekt hele næste dag!!!lissen1966@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den 24 skal min kæreste og jeg ud til hans mor hvor vi bliver nogle stykker. Når aftenen går på hæld, kører vi hjem til mine forældre hvor vi skal holde engelsk jul med dem og min søster den 25

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  For første gang skal vi holde jul uden hele den pukkelryggede familie. Bare min kæreste og mine 3 store drenge og det skal holdes i vores hjemJulehilsner fra Susanne S.susanneskov@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hos min far.Bare ham, mig, og to af mine tre søstre.Natashanm1993@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er flyttet hjemmefra her for 4 måneder siden og skal herefter hjem til min mor og hendes kæreste og holde jul med dem og mine to søskende 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal selvfølgelig holde jul med min far, min storebror og min skønne storesøster! Traditionen tro så bliver det ved vores far 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg skal holde jul med min kæreste, søskende, nevø, mor og hendes kæreste, hos dem :)Lisbeth Karlshøj Madsen, liv.lisser@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox #26 // November