JULEKALENDER

Julekalender låge: 15 december

15. december 2014
Glædelig 15. december

Så er vi snart ved at nå juleaften, er det ikke vildt hvor hurtigt måneden er gået? Nå, men igen i dag byder der sig en lækker præmie bag lågen. I dag er der et sæt Real Techniques børster på spil. Det har jeg selvfølgelig valgt til jer, fordi det var de første børster jeg sådan rigtigt fik, da makeup begyndte at interessere mig. Jeg er vild med dem og synes de gør jobbet godt! Mine fornemmelser blandt andre beauty freaks, er at dette sæt er det der er mest eftertragtet, så det er selvfølgelig det en af jer skal have muligheden for at vinde. Så hvis I har lyst til at vinde et Core Collection Brush set som makeup-online.dk har været søde at hjælpe med, så hæng på! 
Regler:
– Følg bloggen på facebook HER

– Følg makeup-online.dk på facebook HER
– Skriv en kommentar hvor I fortæller hvordan I skal holde juleaften i år (med hvem og hvor)

Held og lykke til alle 

Om julekalenderen:
I julekalenderen bliver de første 2 advents vindere og 12 julekalender vindere udtrukket den 15 december og de sidste 2 advents låge vindere og 12 julekalender låge vindere bliver udtrukket 27 december. Dette giver rigelig tid til at deltage i julekalenderen. Vinderne bliver udtrukket og skal selv holde øje og kontakte mig. På forhånd tak for deltagelse og fortsat god julekalender! 

– Lågen er venligst sponsoreret af makeup-online.dk
 • Svar
  Anonymous
  15. december 2014 den

  Jeg skal holde jul med min kæreste, søskende, nevø, mor og hendes kæreste, hos dem :)Lisbeth Karlshøj Madsen, liv.lisser@hotmail.com

 • Svar
  Naja Pedersen
  15. december 2014 den

  Jeg skal selvfølgelig holde jul med min far, min storebror og min skønne storesøster! Traditionen tro så bliver det ved vores far 🙂

 • Svar
  Maja Holmgren
  15. december 2014 den

  Jeg er flyttet hjemmefra her for 4 måneder siden og skal herefter hjem til min mor og hendes kæreste og holde jul med dem og mine to søskende 😀

 • Svar
  Emillia
  15. december 2014 den

  Hos min far.Bare ham, mig, og to af mine tre søstre.Natashanm1993@hotmail.com

 • Svar
  Anonymous
  15. december 2014 den

  For første gang skal vi holde jul uden hele den pukkelryggede familie. Bare min kæreste og mine 3 store drenge og det skal holdes i vores hjemJulehilsner fra Susanne S.susanneskov@live.dk

 • Svar
  karinasunivers
  15. december 2014 den

  Den 24 skal min kæreste og jeg ud til hans mor hvor vi bliver nogle stykker. Når aftenen går på hæld, kører vi hjem til mine forældre hvor vi skal holde engelsk jul med dem og min søster den 25

 • Svar
  Lissen
  15. december 2014 den

  Jeg holder altid julen herhjemme, hvor mine børn kommer hjem og min mor hvert andet år. I år kommer også min mand søn. Vi hygger os hele dagen, spiser julemad, spiller pakkespil og pakkelotteri, og så spiser vi ris a la mande og så kommer der guf på bordet, og vi starter på at pakke gaver op, hvor vi pakker en gave op ad gangen, så alle ser hvad man har fået og vi siger tak og knuser!! det slutter som regel rigtig sent og når vi ikke kan holde os vågne går vi i seng, sover står op og leve af konfekt hele næste dag!!!lissen1966@gmail.com

 • Svar
  worldofkathrine
  15. december 2014 den

  Uuuh, det er den bedste giveaway du har opmønstret endnu 😁Jeg er så heldig at jeg skal holde jul hos min far og hans kone, hendes søde datter og hendes kæreste, samt min egen. Det er første gang det er lykkedes os at holde jul sammen, alle sammen, i de 20 år vi har været en familie. Glæder mig utrolig meget til en voksen jul, kun os seks.

 • Svar
  Anne-Mette S
  15. december 2014 den

  Jeg er pt på akutbesøg i det sønderjyske til imorgen, da bedstemor døde i torsdags – men jeg tager herned igen med min søde kærestd på søndag for at blive her i julen og bruge tid med familien som jeg ikke for set ellers, nu hvor jeg bor hvor jeg gør.

 • Svar
  Miriam
  15. december 2014 den

  Hjemme hos mor og far… Du ved, fordi jeg mentalt er 12. 😀

 • Svar
  Annette Aarre Dalsgaard
  15. december 2014 den

  Det bliver en meget stille og rolig jul i år. Vi skal holde den herhjemme, min mand, mine 2 børn og jeg 😀

 • Svar
  mette
  15. december 2014 den

  Hos min bror og svigerinde med deres 2 tvillinger. Glæder mig

 • Svar
  Camilla Thisted-Widtfeldt
  15. december 2014 den

  Vi, min mand og datter kører til Hørnibg, en by ml Aarhus og Skanderborg hvor vi skal være sammen mine to søstre, mænd og børn samt mine forældre. Normalt er mine nevøer og deres børn der også, men det er et af de år hvor de er hos deres svigerfamilie. Men jeg ELSKER at vi er så mange juleaften så kan man mærke liv, børneglæden ja alt spiller👌😊Den 25 dec fylder min mand år og i år skal vi hygge hjemme og lave intet for vores dec mdr har været presset nok så jeg bliver nødt til at fordele mine ressourcer/kræfter.( jeg har dagligt kroniske smerter). Så jeg glæder mig SÅ meget til jul og at vi skal være sammen👌😍

 • Svar
  janni79
  15. december 2014 den

  Vi skal hjem til mine sviger forældre, mig, min mand og vores 3 børn, det er vi hvert år. Hvert 2 år kommer min mands bror og hans 2 børn også med, men jeg tror kun det bliver ham i år. Afhængigt af hvor tidligt på dagen vi kommer tager vi i kirke, hjem og hygger og så maden, risalamande, pakken og så rundt om juletræet, gaver og jule kans lige til vi revner, når vi er trætte nok tager vi hjem igen

 • Svar
  Kristensen
  15. december 2014 den

  Jeg skal holde hos min mor. 😀 Vi bliver min mor, søster, svoger, deres to børn, min bror, svigerinde og deres lille søn på 6 uger. ;)Om eftermiddagen plejer jeg at se en film eller spille et spil med mine søsters børn indtil vi skal spise, efter vi har spist spiller vi pakkeleg, spiser ris a la mande og til sidst så pakker vi gaver op. 😀

 • Svar
  Mille Torp
  15. december 2014 den

  Det er faktisk først lige blevet besluttet, og det er lidt anderledes i år. Vi skal holde jul med min onkel og hjemme hos dem. Det er mange år sidem vi sidst har holdt jul med dem. Min familie kommer og så kommer min farmor, fsrfar og min onkels kones søster. Det skal nok blive hyggeligt.

 • Svar
  Karina schrøder
  15. december 2014 den

  Kæresten og jeg skal holde juleaften for ungerne..alså min egen datter og bonussønnen <3 Selv om det kun bliver os 4 er jeg sikker på det bliver rigtig hyggeligt 🙂

 • Svar
  Susan Dalgas
  15. december 2014 den

  Jeg skal fejre jul ved mine forældre sammen med dem, min søster, mormor samt min onkel, tante og 2 fætre. Senere på aftenen kommer min kæreste så forbi 🙂

 • Svar
  Sophie Agger
  15. december 2014 den

  Min kæreste, hans forældre, hans mormor og hans fars kæreste. Hans mors kæreste kommer måske forbi senere 🙂

 • Svar
  Leslie
  15. december 2014 den

  Jeg skal holde jul med svigerfamilien hjemme ved svigerforældrene 😊Det er altid lidt hårdt, når jeg skal undvære min familie.//Leslie

 • Svar
  Line
  15. december 2014 den

  Jeg skal holde jul sammen med min fars del af familien i år, og så er det min lille søns første jul 😊 Det glæder jeg mig rigtig meget til 😊

 • Svar
  Amalie Andreasen
  15. december 2014 den

  Som vi plejer derhjemme sammen med min mor og far og søster og hendes kæreste:)

 • Svar
  Katja Hauken
  15. december 2014 den

  Jeg holder jul to gange, hvert år. I år holder jeg jul ved min far, med min søster og bror den 23. Den 24 holder jeg jul ved min mor og papfar, med min søster, bror og pap bror :)Også bytter vi næste år 😉

 • Svar
  Jeanne Hørdal
  15. december 2014 den

  jeg skal holde det hjemme hos min far sammen med min søn, bror og faster <3glædelig jul 🙂

 • Svar
  yvonne.i
  15. december 2014 den

  Min dejlige svigermor og svigerfar og mine to tøzer er hos os juleaften. Så KAN det ikke blive meget bedre.Yvonne.h.ipsen@hotmail.com

 • Svar
  Mette
  15. december 2014 den

  Jeg skal holde jul hos mine forældre. Det er den første jul hvor min kæreste skal med derud, sidste år var vi hos hans forældre og året før i Kina. Det er derfor også mine forældres første jul sammen med deres børnebørn. Vi har en datter på 2 år og en søn på 4 dage. Derudover kommer min mormor, bedstefar, bror, moster, onkel og fætter.

 • Svar
  Camilla Duus
  15. december 2014 den

  Jeg skal for første gang holde jul med min kæreste og hans familie, så hvad der kommer til at ske bliver spændende! 🙂 camillard1@hotmail.com

 • Svar
  Lulle
  15. december 2014 den

  Jeg skal holde jul med mine forældre og mine 4 søskende hos mine forældre i Jylland (vi bor i Kbh). Min kæreste tager selv hjem til sine forældre og holder jul, men han kommer dog til frokost hos mine forældre juleaftensdag og følger traditionen med tarteletter og frugtsalat. – Vi har været sammen i 3 år, så det er ved at være en tradition må man sige 😛 Vi tager det hele meget stille og roligt, har ikke travlt og er ikke kede af at vi ikke er mange til jul. Det foregår uden stress og jag og det er sådan jeg allerbedst kan lide det.Jeg krydser fingre for at blive den heldige vinder, – der er så mange lækre konkurrencer her på bloggen, så det er slet ikke til at vælge hvilken man håber mest på at vinde. Jeg synes hvert fald, du har gjort et rigtig godt stykke arbejde for at forkæle dine læsere, og jeg er spændt på at se hvad de næste låger indeholder.Glædelig jul :-)louise.jakobsen@hotmail.com – Louise J

 • Svar
  Ülkü Kilic
  15. december 2014 den

  For første gang skal jeg holde jul med svigerfamilien

 • Svar
  Michelle
  15. december 2014 den

  Jeg skal holde jul hos mine bedsteforældre sammen med min mor, så en stille og rolig juleaften 🙂

 • Svar
  laesehestendks
  15. december 2014 den

  Jeg skal holde med familien hjemme hos mine bedsteforælder.

 • Svar
  Helene T
  15. december 2014 den

  Jeg skal holde jul med min mor, mormor, lillesøster, storesøster, hendes mand, deres 2 børn, min storebror, hans kæreste og deres barn – og det er hos min mor. Det er 3 år siden vi sidst var samlet, så jeg glæder mig!

 • Svar
  Maria Seidelin
  15. december 2014 den

  Det er sammen med min familie: Mand, søn, Mor, moster & onkel og deres to unger, søster og ikke mindst mormor <3Kh Maira Seidelin (mariaseidelin@hotmail.dk)

 • Svar
  Daniella Lind
  15. december 2014 den

  Vi skal holde hjemme hos os selv for første gang. Vi bliver min kæreste, mig selv, vores datter på 2 mdr, vores forældre, min farmor og svoger. Det bliver så hyggeligt!daniellalind@live.dk

 • Svar
  Cathrine "tiiner" Autzen
  15. december 2014 den

  Jeg skal holde juleaften med min søsters familie 😀 Det glæder jeg mig meget til!Vh Cathrine

 • Svar
  Christine Hansen
  15. december 2014 den

  Jeg skal fejre jul med min kæreste og svigermekanikken i Sæby, for første gang ! :)Jeg glæder mig så utrolig meget til at opleve en anderledes jul, og med mennesker som står mit hjerte nært.

 • Svar
  Anonymous
  15. december 2014 den

  Jeg skal holde jul med mine forældre, 3 brødre og mormor og morfar hjemme hos os selv. Glæder mig rigtig meget til en hyggelig aften 🙂 Frederikke S.Innocentcherryblog@gmail.com

 • Svar
  Sam Conradsen
  15. december 2014 den

  Udbrød lige ‘Omg’, da jeg så at dagens præmie var pensler fra Real Techniques! Har ønsket mig den i evigheder <3Desværre har jeg ikke lige nogle planer om juleaften i år. Jeg er boligløs og flytter sådan lidt rundt mellem venner og bekendte, fordi jeg jo ikke selv har et hjem og stadig kæmper med at finde noget 🙁 Sååé, ingen planer om hvor eller hvordan, indtil videre ..

 • Svar
  Unknown
  15. december 2014 den

  Jeg skal holde jul i Jylland – juelsminde, med børn mand og hele svigerfamilien. Det er fast tradition:)Ditte Marie – mtm101103@hotmail.com

 • Svar
  Freja Hansen
  15. december 2014 den

  Skal holde jul med mine forældre, bror og faster, hjemme hos mine forældre. Det bliver skønt!Freja_1994@hotmail.com

 • Svar
  Sofie Marland
  15. december 2014 den

  hos min mor, hendes kæreste og med min mormor og morfar 🙂

 • Svar
  Anna Hansen
  15. december 2014 den

  Jeg holder jul med mine forældre og lillebror – det bliver rigtigt dejligt :)offentliganna@gmail.com

 • Svar
  jessie holmslykke
  15. december 2014 den

  Jeg skal holde jul hos min far og hans kone, min lillebror og min mand og vores 4 børn det bliver så hyggeligt

 • Svar
  Nicoline Praus
  15. december 2014 den

  Jeg skal holde jul med min familie og farmor og farfar og mine 2 dejlige katte self. 🙂 Det bliver så hyggeligt! Nicoline_praus@hotmail.dkwww.nicolinepraus.blogspot.dkMange jule hilsner Nicoline.

 • Svar
  Tina Irene Povlsen
  15. december 2014 den

  Jeg skal holde jul sammen med min mand, vores 2 børn, min mor, samt min bror og svigerinde og deres 3 børn, samt min anden bror. Vi er alle sammen samlet i år, hvor vi ellers plejer at holde lidt på skift med den øvrige familie, og så i stedet ses i juledagene. Vores mor er desværre alvorligt syg, og har pt fået en plads på hospice, hvor de håber at kunne bidrage hende med lidt ekstra kræfter og energi til en god jul med familien. – Vi glæder os til at være sammen, og tror på, at vi får en dejlig juleaften.Mandaghilsner Tinatina@mipex.com

 • Svar
  Susanne Nørrelykke Petersen
  15. december 2014 den

  Sammen med mine børn og mine forældre, ligesom vi plejer :).

 • Svar
  Ditte mumi
  15. december 2014 den

  Jeg skal holde jul med min søster og mor. Vi har en lille familie, men vi hygger os alligvel rigtig meget os tre. Vi skal være hos min mor, hvor vi altid laver julehygge i løbet af dagen 🙂

 • Svar
  Line Ullehus
  15. december 2014 den

  I år skal jeg holde jul hjemme ved mine forældre sammen med min kæreste, hans søn og min bror. Sidste år holdte jeg jul ved svigerfamilien, og selvom det var super hyggeligt glæder jeg mig nu alligevel til at skulle være hjemme ved de gamle i år :)lullehus@hotmail.com

 • Svar
  pia sroka
  15. december 2014 den

  Jeg skal holde juleaften hjemme,sammen med min kæreste,vores 4 børn,og min svigermor,og så vores 4 katte,og hunden Prinsessca på 6 mdr,det skal nok blive hyggeligt. <3piastulle@hotmail.com

 • Svar
  Satina Wandel
  15. december 2014 den

  Jeg skal holde juleaftens sammen med min mors familie hos min mormor & morfar, hvor vi selvfølgelig skal spise god mad, danse om juletræet og udveksle gaver. <3

 • Svar
  Trine Juhl
  15. december 2014 den

  Jeg skal holde juleaften ved min mor, så det er med mine forældre, min morfar, mine søskende, deres påhæng og børn 😀 Det glæder jeg mig bare så meget til 😀

 • Svar
  Marianne
  15. december 2014 den

  Jeg skal holde helt som jeg plejer, med mine brødre og forældre. Vi holder det på Fyn hos de gamle 🙂

 • Svar
  Maria Ørum
  15. december 2014 den

  Vi skal holde jul herhjemme..Min mand og jeg, vores 4 drenge og bedsteforældreGlædelig julmarialundpedersen@gmail.com

 • Svar
  ConnieA
  15. december 2014 den

  Skal holde jul med min mand, mine forældre og faster <3Hexia3@yahoo.dk

 • Svar
  Pernille Iuel
  15. december 2014 den

  Jeg skal holde jul hos mine forældre, hvor min lillebror og min mormor også kommer! <3. Jeg glæder mig virkelig og det bliver hyggeligt at i ikke er så mange. D. 26 december kommer min kæreste over til os og så skal vi i tivoli og holde julefrokost 🙂 – Pernille I <3

 • Svar
  Birgitte
  15. december 2014 den

  Jeg holder jul sammen med min mand, min søn og min mor, hendes kæreste, hans søn og min søster og bror hjemme hos os. 1. juledag kommer min far og papmor og juler med os :-)birgittedawson@gmail.com

 • Svar
  Trine Rasmussen
  15. december 2014 den

  Skal holde det nede hos min morfar og bedste, sammen med min mor, far, bror, moster+tilbehøre :DMvh Trine moi_246@hotmail.com

 • Svar
  Cecilie
  15. december 2014 den

  Min jul er lidt indviklet.. Den 23. holder jeg jul med min mor og hendes side af familien, og d. 24. holder jeg med min far og hans side af familien – og sådan skifter det hvert år :)cecilie.krolykke@gmail.com

 • Svar
  jenny clausen
  15. december 2014 den

  jeg skal holde jul med mine søskende og forældre hos min ældste søster. tror vi holder den ret traditionelt med and, dans om juletræ gaver og risalamande :-)//jenny clausenjennyclausen0809@gmail.com

 • Svar
  Mette L.
  15. december 2014 den

  Min datter og hendes faster.. 🙂

 • Svar
  Krummes Krummelurer / Christina
  15. december 2014 den

  Med mine unger og mand og svoger hos svigerforældrene

 • Svar
  Luisa Gozun
  15. december 2014 den

  Vi holder i år ovre ved min storesøster og hendes kæreste. De købte hus sidste januar, så det skal indviges med en rigtig juleaften 😀 Dog er det kun mine forældre, min lillesøster, min kæreste og jeg selv der kommer. Så det bliver hyggeligt og intimt, med lækker lækker mad, pakkeleg, ris a la mande, dansen om juletræer og hyggelige gaver 😀 Jeg glæææææder mig! 😀 Luisa

 • Svar
  Natasha Nimb
  15. december 2014 den

  I år skal jeg ligesom sidste år hjem til min kærestes forældre, med hundene og have en hygge og dejlig jul <3

 • Svar
  Sarah
  15. december 2014 den

  I år skal jeg holde jul derhjemme sammen med mine forældre, mine fire små søskende, og min onkel og hans kæreste <3 Vi skal hygge os og lege pakkeleg 🙂

 • Svar
  Kristina K
  15. december 2014 den

  Jeg skal holde jul med mine unger og min kæreste, stille og roligt der hjemme.kristina742003@yahoo.dk

 • Svar
  freja lh
  15. december 2014 den

  derhjemme med min familie 🙂 frejalynohmail.dk

 • Svar
  Lone Larsen
  15. december 2014 den

  Mine to dejlige teenagere skal til deres far og jeg skal være hjemme og hygge alene 🙂

 • Svar
  Kathrine Johansen
  15. december 2014 den

  Jeg skal holde juleaften med min fars familie, eller noget af den.Mine søskende, deres kærester og børn, far og mine søskendes mor osv <3

 • Svar
  Trine Borup
  15. december 2014 den

  Med kæreste, søn, bror, bedsteforældre og forældre. Hjemme hos mine forældre. Det bliver hyggeligt 🙂

 • Svar
  Miatilda A
  15. december 2014 den

  Vi holder en lille intim jul herhjemme, min kæreste, min søn, og jeg. Min dreng er ikke så god til store selskaber/andre steder, så vi vælge den hjemlige hygge her. <3Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

 • Svar
  Helle
  15. december 2014 den

  jeg holder juleaften her hvor jeg bor med 8 unger 0g svigerdatter og min mor og svigermor og min mand og min mands bror så vi bliver mange 🙂

 • Svar
  Sandra Virkus
  15. december 2014 den

  Jeg skal holde jul hos mine forældre, sammen med min lillebror, morfar, faster og kusine 😀

 • Svar
  chefens mand
  15. december 2014 den

  Skal holde jul hos min søn og svigerdatter og vi glæder os for vildt 😀 <3 Lille Cemille på bare 5 md ligner en ægte nissepige <3

 • Svar
  Line Olesen
  15. december 2014 den

  Jeg skal være sammen med hele min mors familie ved min mormor og morfar. Det bliver så hyggeligt, for det sker ikke så tit, at vi alle er samlet 🙂

 • Svar
  Sine Olsen
  15. december 2014 den

  Jeg har ikke så meget familie tilbage, så det er blot min forældre, min søster og mig, som holder jul sammen. 🙂 <3

 • Svar
  anette dahl povlsen
  15. december 2014 den

  Vi holder jul hjemme i år og skal have hele min mands familie på besøgbriananette@gmail.com

 • Svar
  Trine :)
  15. december 2014 den

  Hjemme hos min mor i Norge med lillepigen, mine søstre, min bestemor, nevøer, onkel, grandtanter mm!

 • Svar
  Pia Rotbøl
  15. december 2014 den

  Jeg skal holde jul sammen med min dejlige familie og svigerfamilie, hjemme hos dem :)Piapiarotbl@yahoo.dk

 • Svar
  Tina
  15. december 2014 den

  Med min mor, far og bror 🙂

 • Svar
  Rikke Bruun Berthelsen
  15. december 2014 den

  Min mand og 2 drenge på 5 og 7 år skal til Billum i jylland og holde Jul med mine forældre, min bror og hans to børn. Vi skal have and, ris ala mande, gå og synge om juletræ og pakke gaver op. Ret så traditionelt faktisk ; )Glædelig Jul fra Rikkerikke_bruunjensen@hotmail.com

 • Svar
  Anonymous
  15. december 2014 den

  Vi skal holde den hjemme for vores datter og svigersønLis / svalen7900@live.com

 • Svar
  Rikke Bisgård
  15. december 2014 den

  Vi holder jul herhjemme i år sammen med mine forældre og min bror <3Kh Rikkeriksen@orumnet.dk

 • Svar
  Katrine Binns
  15. december 2014 den

  Uhh i år står den på intet mindre end juleaften × 3. I lørdags holdt kæresten og jeg med min mor og min søster da de rejser til Spanien. Den 23. skal vi holde med kærestens familie, da hans bror har børnene dér. Og endelig den 24. skal vi hjem til min far og hans kone, hvor min fars kones søster kommer og så min gaaaamle dejlige farmor på 93 <3

 • Svar
  himmelstrutz
  15. december 2014 den

  Med min mor og lillebror i Sverige, ser dem kun to gange per år <3

 • Svar
  Åse Lejbølle
  15. december 2014 den

  Jeg har ikke mine børn i år, så jeg holder jul sammen med min mor, hendes mand, min bror og hans kone og tre børn :-). I Jylland.Gode julehilsnerÅse L / aaselejboelle@gmail.com

 • Svar
  MaleneJohannessen
  15. december 2014 den

  Skal holde jul med min mor, far, lillebror og lillesøster. vi plejer at holde med min storebror også, men han holder jul med sin kæreste og to små børn – første jul uden ham, det er alligevel mærkeligt at tænke på :p

 • Svar
  All over the place
  15. december 2014 den

  Jeg skal holde jul hos min kærestes mor i Søborg. Udover værtinden skal jeg være sammen med min kæreste, hans 2 børn, hans søster og hans nevø. Det bliver rigtig hyggeligt.//Helle Dannemandhdl1010(a)hotmail.com

 • Svar
  arasgreb
  15. december 2014 den

  Sammen med min kæreste, vores datter på 9 mdr, min søster og hendes kæreste og vores far 🙂

 • Svar
  Julie Ovesen
  16. december 2014 den

  Sammen med min mor, min far, min bror og min morfar… en lille hyggelig jul 🙂

 • Svar
  Tina L
  16. december 2014 den

  Min kæreste og jeg skal holde jul alene i år 😘 Ingen af os har nogensinde holdt jul, men kun sin partner, så det bliver rigtig spændende og romantisk og prøve det ❤️

 • Svar
  Maria Olesen
  16. december 2014 den

  Jeg skal holde jul sammen med min kærestes familie 🙂 Jeg glæder mig rigtig meget, det plejer at være super hyggeligt 🙂

 • Svar
  Camilla Hovej
  16. december 2014 den

  Jeg skal holde sammen med min egen familie (mor, far, søster, svoger, min mand, en masse børn og mig) og det er herhjemme – jeg glæder mig allerede <3

 • Svar
  Marlene Høj
  16. december 2014 den

  Jeg skal holde jul med mine tre børn, kæreste, svigerforældre, svoger, svigerinde og deres to børn – Der skal nok blive gang i den og masser af gaver 🙂

 • Svar
  MrsBaloui
  16. december 2014 den

  Jeg skal holde jul sammen med min søde mand og vores to drenge. Vi skal op til min mor, så vi kan være sammen med min søster og hendes familie. Vi bliver 9 i alt, så det skal nok blive hyggeligt 😀

 • Svar
  Christina Brehmer Jensen
  17. december 2014 den

  Jeg skal holde jul med min eksmand og hans familie i år. Det er ret utraditionelt, men til gengæld så har vores fælles søn begge sine forældre hos sig den aften <3

 • Svar
  Sasha Kamprad
  18. december 2014 den

  Jeg skal i år holde jul med to af mine søstre, og min lillebror + alles kærester, og jeg glæder mig SÅ meget! Vi splejset sammen om alt hvad der skal købes, skal spille pakkespil, og så kan det kun blive en dejlig aften! ❤

 • Svar
  Vanessa
  19. december 2014 den

  Jeg skal holde jul i USA med mine forældre, søskende og bedsteforældre. Vi holder en dansk jul, selvom min familie er bosat i USA 🙂

 • Svar
  Kjerstine
  20. december 2014 den

  Vi holder hos os selv i pr. Min mand, jeg og vores to børn. Så kommer mine forældre og min søster 😊Kjerstinenaja@gmail.com

 • Svar
  SanneT
  21. december 2014 den

  Jeg skal holde jul hjemme sammen med mand og børn – vi får en håndfuld gæster nemlig min storebror, mine forældre samt mine svigerforældre.MvhSanne Terpsan_sol@hotmail.com

 • Svar
  Monica
  21. december 2014 den

  Jeg skal holde jul med min mand, papsøn, vores lille søn, mine forældre, min søster og hendes 3 børn, hendes kæreste og hans 2 børn.volcanokitten@outlook.com

 • Svar
  Cecilie
  21. december 2014 den

  Jeg skal holde jul og fødselsdag med med mine forældre, lillebror og to plejesøstre. Bare stille og rolig med lækker mad, kirke, juledans osv som jeg plejer hvert år. Cecilie Laura Olsencilllerol@gmail.com

 • Svar
  Kristine Sibast
  22. december 2014 den

  Jeg har værtinde tjansen (som jeg elsker) – vi holder med hele min mors familie. Vi bliver 10 🙂 Glæder mig så meget!

 • Svar
  Linefugl
  23. december 2014 den

  Vi skal holde jul her, med min datter, mine forældre og min storesøster. Vi hjælpes alle ad med at købe det vi skal bruge og lave maden. En rigtig hyggelig dagGod jullinefugl09@gmail.com

 • Svar
  GitteIrene
  23. december 2014 den

  Jeg skal til min fødeby Korsør og holde jul med alle mine søskende – for første gang i mange år <3

 • Svar
  Katrine K
  25. december 2014 den

  Jeg holder jul hjemme hos mine forældre sammen med min kæreste, vores datter, min lillebror, min svigerfar og min kærestes farmor 🙂

 • Svar
  Anonymous
  25. december 2014 den

  med nevøen .hans kæreste ,nyfødte , søster og svorger. Ny tradition ? mor døde i år så jeg er ved at finde en ny måde at holde jul på /med.

 • Svar
  Malene
  26. december 2014 den

  Juleaften hos min søster og svoger sammen med mine 2 børn, mine nevøer og mormor og morfar <3succes@mail-mig.dk

 • Svar
  Anette
  26. december 2014 den

  holdt juleaften med kæresten.. i år med hele kalkun-balladen, hvilket indebærer at jeg har mad til en evighed i mit køleskab. men ok, to firbenede hjælpere til at gøre et seriøst indhug i det.

 • Svar
  Kirsten
  26. december 2014 den

  Sammen med børn ,svigerdatter og barnebarn

 • Svar
  Janni K.d.N
  27. december 2014 den

  Sammen med mine børn, men bror og hans familie og mine forældre. Vi havde en fantastisk aften.

 • Svar
  Camilla Kruse
  27. december 2014 den

  Jeg holdte jul med mine forældre, søskende og bedsteforældre. Det var virkelig hyggeligt.

 • Svar
  Cecilie Mai
  27. december 2014 den

  Julen blev fejret sammen med mine forældre, min bror og hans kone, mine 2 onkler og tanter, samt mine 3 kusiner og min elskede mormor, som desværre er alvorligt syg. En smuk aften som jeg håber der vil komme endnu flere af. Mormor skal klare sig i gennemsin sygdom, for jeg er slet ikke klar til at sige farvel til hende. Der er så meget vi sammen skal nå endnu.Knuz Cille Maicecilie@mipex.com

 • Svar
  Annesofie Larsen
  27. december 2014 den

  Jul hos svigerfar og konen og hendes børn og børnebørn 🙂

 • Svar
  Birna BirnaL
  27. december 2014 den

  Meningen var, at den skulle holdes sammen med mine 3 veninder og den enes baby, men jeg blev syg og blev hjemme, hvor min muslimske kæreste kom og holdt mig ved selskab :)MvhBirna LambaaBirnalambaa@hotmail.vom

 • Svar
  Fru Tyge
  28. december 2014 den

  Vi fejrede julen her i vort hus sammen med min mands forældre, min svigerinde,hendes 2 teens og så vores egen 4 teens <3 Vi havde en skøn aften og med overnatninger og hygge dagen efter ;)shannet@gmail.com

 • Svar
  Tanjas univers
  28. december 2014 den

  Jeg holdte juleaften med min kæreste, min søn på 9 år, min bror, hans kone og 2 børn samt med min far. Vi manglede og savnede dog min mor, der døde for 2 år siden…

Skriv svar