Advents kalender: 3. søndag i advent

Julekalender låge: 14 december

Glædelig 14. december

I dagens låge kan der vindes en produktpakke med produkter fra DesignerMudder. Produktpakken består af: Lille mudder, Collagen Cleanser, Herbal skintonic og Too young too be ugly creme. Det leveres i en grøn gavepose og har en værdi af 249,- kroner. Produkterne er ikke testet på dyr, de er parfumefri og uden parabener. Julemanden bag dagens låge er atter en gang Karen fra Skinstyle.dk.

Regler:
– Følg bloggen på facebook HER
– Følg Skinstyle på facebook HER
– Skriv en kommentar hvor I fortæller hvad jeres yndlings julesang er 


Held og lykke til alle ?

Om julekalenderen:
I julekalenderen bliver de første 2 advents vindere og 12 julekalender vindere udtrukket den 15 december og de sidste 2 advents låge vindere og 12 julekalender låge vindere bliver udtrukket 27 december. Dette giver rigelig tid til at deltage i julekalenderen. Vinderne bliver udtrukket og skal selv holde øje og kontakte mig. På forhånd tak for deltagelse og fortsat god julekalender! ?

– Lågen er venligst sponsoreret af skinstyle.dk

78 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Advents kalender: 3. søndag i advent