GOODIEBOX

Goodiebox #26 // November

14. december 2014
INDHOLD:

Max Factor False Lash Effect – Vejl. pris 139 kroner
Mascara der giver volumen og fyldige vipper

So Susan Wonderlight – Est. pris i Danmark 129.95 kroner
Øjenprimer og highlighter med mange muligheder

Gosh Intense Lip Colour – Vejl. pris 89,95 kroner
Flydende læbestift der giver læberne smuk glans
Matas Natur Fugtmaske – 50 ml vejl. pris 89,95 kroner
Fugtmaske fyldt med fugtgivende ingredienser

Body Nordic Makeup Buds – Vejl. pris 12 stk 29 kroner
Vat pinde med makeupfjerner på til lige at fjerne mascara klatten under øjet

A-derma Exomega D.E.F.I Creme – Vejl. pris for 200 ml 169,50 kroner
Body creme der indeholder plejende ingredienser og uden parfume

Gucci Flora Eau Fraiche – Vejl. pris for 30 ml 435 kroner

Sprudlende, magisk, let og elegant duft

Denne måneds goodiebox har temaet Winter Wonderland. Jeg er glad for den, da den endelig indeholder lidt makeup, som jeg har savnet lidt i de sidste bokse. Men alligevel er den ikke helt mig. Men man kan ikke få opfyldt sine ønsker hver gang og det er fuldt ud forståeligt. Men jeg glæder mig alligevel til at prøve mascaraen. Gucci duften er super lækker. Vat pindene med makeupfjerner på, var (desværre) udløbet. Så dem har jeg ikke tænkt mig at prøve da. Men så lovede goodie-pigerne at give os en ekstra ting med i næste boks, som et plaster på såret. Så det glæder jeg mig da til. (Jeg har været lidt sent ude med at udgive denne boks, så det er altså den fra november I ser her og ikke fra december)Hvad synes I om denne måneds goodiebox? 
 • Svar
  Lissen
  14. december 2014 den

  Min så en lille smule anderledes ud, men det ville være skønt at kunne give en videre til min datter!!

 • Svar
  Anonymous
  14. december 2014 den

  Jeg synes det er en super lækker box. Dog er jeg ikke så jeg et til øko/allergi produkterne. Får dem ikke prøvet, når de dufter af ingenting. Men jeg synes det er bedst når der er lidt af hvert i boxen. Glæder mig allerede til den næste box, der skulle blive afsendt på tirsdag, har jeg hørt :-)Hilsen Susanne S.

 • Svar
  Sarah
  14. december 2014 den

  Herlig giveaway 🙂 Det er dejligt med nogle forskellige produkter i goddieboxen <3

 • Svar
  Julie / It's My Passions
  14. december 2014 den

  Nej det er jo svært at blive helt tilfreds hver gang 🙂 Men den der a-derma creme ser nu lækker nok ud 🙂

 • Svar
  kaffehörnan
  15. december 2014 den

  Ser dejligt ut

 • Svar
  Camilla Duus
  15. december 2014 den

  Den ser nu ret god ud! 🙂

 • Svar
  Tina Irene Povlsen
  15. december 2014 den

  Hvad var din pris for denne goodiebox ??? – Jeg overvejer seriøst at prøve dem :)Kærligst Tina

 • Svar
  Maria Hoffbeck
  16. december 2014 den

  Jeg synes det var en fin box med mange produkter, der var nu også mange jeg ikke vil få brugt 🙂 Mascaren er også min favorit 🙂 Elsker at modtage min goodiebox hver gang og de er nogle super flinke piger og gode til at løse problemer når de opstår 🙂 Jeg håber du har det godt og nyder julen <3Kram

Skriv svar