Julekalender låge: 13 december

Advents kalender: 3. søndag i advent

Glædelig 3. søndag i advent

I dagens låge er der Nivea lækkerier på spil. Nivea kender de fleste og de har lavet så mange lækre produkter. I dagens præmie kan der vindes: 4 x lip butters: Blueberry blush (den nyeste på marked), Vanilla macadamia, Raspberry rose, Original samt Nourishing milk body lotion og Smooth caring body lotion. Jeg har selv alle Lip butters og de er så lækre. Varianterne med duft bruger jeg til at pleje mine læber og den originale bruger jeg til at smøre neglebånd med. Body lotion har jeg ikke disse varianter, men jeg har dem man anvender i badet. De er også rigtig lækre! 
Regler
– Følg bloggen på facebook HER
– Skriv en kommentar hvor I fortæller hvad jeres yndlings produkt(er) fra Nivea er


Held og lykke til alle ?

Om julekalenderen:
I julekalenderen bliver de første 2 advents vindere og 12 julekalender vindere udtrukket den 15 december og de sidste 2 advents låge vindere og 12 julekalender låge vindere bliver udtrukket 27 december. Dette giver rigelig tid til at deltage i julekalenderen. Vinderne bliver udtrukket og skal selv holde øje og kontakte mig. På forhånd tak for deltagelse og fortsat god julekalender! ?

– Lågen er venligst sponsoreret af Connect Communication


95 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender låge: 13 december