Babyliss Curl Secret | + vind et til dig selv!

Julekalender låge: 13 december

Glædelig 13. december

I dagens låge er der hudpleje fra det danske hudplejebrand Rønsbøl på spil. En heldig vinder kan vinde en dag – og natcreme fra Rønsbøl. Jeg har selv en ansigts – og håndcreme fra mærket, og det er vi glade for herhjemme. Produkterne er uden parfume, farvestoffer og parabener. Produkterne blødgør, giver fugt og er nærende for huden. Værdi 590,- kroner vejl. 
Regler:
– Følg bloggen på facebook HER
– Skriv en kommentar hvor I fortæller hvad jeres absolut yndlings julefilm er

Held og lykke til alle ?

Om julekalenderen:
I julekalenderen bliver de første 2 advents vindere og 12 julekalender vindere udtrukket den 15 december og de sidste 2 advents låge vindere og 12 julekalender låge vindere bliver udtrukket 27 december. Dette giver rigelig tid til at deltage i julekalenderen. Vinderne bliver udtrukket og skal selv holde øje og kontakte mig. På forhånd tak for deltagelse og fortsat god julekalender! ?

– Lågen er venligst sponsoreret af Mildh Beauty Press

133 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babyliss Curl Secret | + vind et til dig selv!