Julekalender låge: 11 december

Julekalender låge: 12 december

Glædelig 12. december

Dagens låge byder på en forkælelses/wellness pakke til kvinden der vil forkæle sig selv. Den er nemlig proppet med lækkerier til både at pleje og se knald godt ud! Hvem vil ikke have lidt af det? Søde Karen fra Skinstyle.dk har været den gavmilde julemand bag dagens låge. En heldig vinder kan løbe afsted med: Brightening Vitamin C ansigtsmaske, May Chang Body oil, Lavera Butterfly Effect mascara & Munkholm Jordbær ansigtsmaske. Pakken har en cirka værdi på 396,- kroner. 
Regler
– Følg bloggen på facebook HER
– Følg Skinstyle på facebook HER 
– Skriv en kommentar hvor du fortæller hvilke af disse ting du ville glæde dig mest til at prøve

Held og lykke til alle ?

Om julekalenderen:
I julekalenderen bliver de første 2 advents vindere og 12 julekalender vindere udtrukket den 15 december og de sidste 2 advents låge vindere og 12 julekalender låge vindere bliver udtrukket 27 december. Dette giver rigelig tid til at deltage i julekalenderen. Vinderne bliver udtrukket og skal selv holde øje og kontakte mig. På forhånd tak for deltagelse og fortsat god julekalender! ?

– Lågen er venligst sponsoreret af skinstyle.dk

95 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender låge: 11 december