Julekalender låge: 12 december

Fælles Fredag #6: Inspireret af julemad

Dagens tema i Fælles Fredag er inspireret af julemad. Jeg sad og grublede og vidste ikke rigtig hvad jeg skulle lave. Mine frihånds skills er ikke lige de bedste når det kommer til småtterier. Men når man selv må fortolke, valgte jeg at bruge farver. Simpelt og enkelt. Pegefingeren står for flæskesteg: gylden og sprød. Langefingeren står for kartofler. Dog kunne den godt have været en mere knækket råhvid farve. Ringfingeren står for rødkål som er farve blanding af en rød/brun/lilla. Sidst lillefingeren som står for brun sovs. Dog troede jeg min lak var mere brun, men lad os sige at sovsen er lidt tynd i denne omgang, haha! Husk og se hvad de andre piger har lavet. God fredag!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender låge: 12 december