Fælles Fredag #6: Inspireret af julemad

Babyliss Curl Secret | + vind et til dig selv!

Forleden dag fik jeg dette Babyliss Curl Secret krøllejern ind af døren. Jeg har set reklamerne der er for det, og altid været så fascineret og gerne selv ville prøve det. Men alligevel skræmte det mig lidt, at det skal suge håret op i cylinderen. For hvad hvis nu ens hår sidder fast og brænder af, og andre skrækkelige tanker man kan få. De tanker er nu afkræftet for alvor. Det er så rocker sejt, det her krøllejern!
Som I ser er der et cylinder hoved hvor ens hårtot bliver suget op i, og midt på er der indstillinger for hvor varmt jernet skal være og hvilken slags krøller man vil have.
 
Krølletype:

8 = bølger.
10 = bløde krøller
12 = spændstige krøller. (denne valgte jeg)

Temperatur:
I = 210°C – beregnet til fint, afbleget og/eller beskadiget hår.

II = 230°C – Beregnet til normalt hår, tykt hår, kruset hår, bølget hår og/eller farvet hår. (denne valgte jeg)
Selve fremgangsmåden er egentlig enkelt og ligetil, og man får lyn hurtigt lavet flotte krøller. Dog skal man selvfølgelig følge anvisningerne så man ikke gør det besværligt for sig selv. Det skal lige siges, at jeg har altså hår helt ned til numsen og næsten længere end det + det er en tyk manke jeg render rundt med. Så jeg skulle have haft hjælp fra en veninde, da jeg aldrig har prøvet at krølle hår før, på mig selv. Men min veninde blev syg, og jeg måtte derfor selv springe ud i det. (På billede 1 og 3 har jeg håret i hestehale og billede 2 er det løst).

Fremgangsmåde:
1. Jeg valgte at glatte hele mit hår. Netop fordi mit hår er så langt og tykt, så bliver det hurtigt en stor portion at have med at gøre. Efterfølgende skal man sørge for at håret er tørt, rent og helt redt ud.
2. Nu skal håret deles op. Sæt den øverste del af håret op i en klemme, så det ikke er i vejen, og start med at tage en tot fra det nederste. Totten må maks være 3 cm, så den kan gøre arbejdet ordentligt og håret ikke sætter sig fast.
3. Sæt totten ind i den bane der er i cylinderen, luk sammen, og vent til den bipper det antal gange du har valgt. Jeg havde som sagt valgt indstilling 12, som giver spændstige krøller og jeg skal derfor vente på 5 bip. Herefter følger jeg krøllejernet ud af håret. Man skal ikke hive og flå.
4. Fortsæt indtil hele dit hår er krøllet. Voila! Nemt og hurtigt får man lækkert hår!

OBS: Hvis man kommer til at sætte håret forkert i eller man har en for tyk tot, så bipper jernet, så man kan rette op på det – Så man skal altså ikke frygte for at få håret brændt af eller noget. Og den første gang man anvender krøllejernet kan det godt ryge og lugte lidt, men det er kun første gang, så hellere ingen frygt der.

Billigvoks.dk har netop fået dette skønne krøllejern i deres webshop og de har derfor tilbud på det lige nu til 1199,- kroner. (normalpris 1499,- kroner) Køb det lige her. Måske et godt ønske til ønskelisten? Ydermere har I muligheden for at vinde krøllejernet på Billigvoks’ facebook side. Find konkurrencen HERHvad synes I om krøllerne? Er det ikke et smart krøllejern? (krøllejernet er modtaget som gave)Husk at deltage i min julekalender
Der er låger fyldt med præmier  
fra billigvoks.dk blandt andet
De første 14 låger kan der deltages i indtil den 15 december.
Deltag lige her ?

30 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag #6: Inspireret af julemad