HÅRPLEJE & STYLING

Babyliss Curl Secret | + vind et til dig selv!

12. december 2014
Forleden dag fik jeg dette Babyliss Curl Secret krøllejern ind af døren. Jeg har set reklamerne der er for det, og altid været så fascineret og gerne selv ville prøve det. Men alligevel skræmte det mig lidt, at det skal suge håret op i cylinderen. For hvad hvis nu ens hår sidder fast og brænder af, og andre skrækkelige tanker man kan få. De tanker er nu afkræftet for alvor. Det er så rocker sejt, det her krøllejern!
Som I ser er der et cylinder hoved hvor ens hårtot bliver suget op i, og midt på er der indstillinger for hvor varmt jernet skal være og hvilken slags krøller man vil have.
 
Krølletype:

8 = bølger.
10 = bløde krøller
12 = spændstige krøller. (denne valgte jeg)

Temperatur:
I = 210°C – beregnet til fint, afbleget og/eller beskadiget hår.

II = 230°C – Beregnet til normalt hår, tykt hår, kruset hår, bølget hår og/eller farvet hår. (denne valgte jeg)
Selve fremgangsmåden er egentlig enkelt og ligetil, og man får lyn hurtigt lavet flotte krøller. Dog skal man selvfølgelig følge anvisningerne så man ikke gør det besværligt for sig selv. Det skal lige siges, at jeg har altså hår helt ned til numsen og næsten længere end det + det er en tyk manke jeg render rundt med. Så jeg skulle have haft hjælp fra en veninde, da jeg aldrig har prøvet at krølle hår før, på mig selv. Men min veninde blev syg, og jeg måtte derfor selv springe ud i det. (På billede 1 og 3 har jeg håret i hestehale og billede 2 er det løst).

Fremgangsmåde:
1. Jeg valgte at glatte hele mit hår. Netop fordi mit hår er så langt og tykt, så bliver det hurtigt en stor portion at have med at gøre. Efterfølgende skal man sørge for at håret er tørt, rent og helt redt ud.
2. Nu skal håret deles op. Sæt den øverste del af håret op i en klemme, så det ikke er i vejen, og start med at tage en tot fra det nederste. Totten må maks være 3 cm, så den kan gøre arbejdet ordentligt og håret ikke sætter sig fast.
3. Sæt totten ind i den bane der er i cylinderen, luk sammen, og vent til den bipper det antal gange du har valgt. Jeg havde som sagt valgt indstilling 12, som giver spændstige krøller og jeg skal derfor vente på 5 bip. Herefter følger jeg krøllejernet ud af håret. Man skal ikke hive og flå.
4. Fortsæt indtil hele dit hår er krøllet. Voila! Nemt og hurtigt får man lækkert hår!

OBS: Hvis man kommer til at sætte håret forkert i eller man har en for tyk tot, så bipper jernet, så man kan rette op på det – Så man skal altså ikke frygte for at få håret brændt af eller noget. Og den første gang man anvender krøllejernet kan det godt ryge og lugte lidt, men det er kun første gang, så hellere ingen frygt der.

Billigvoks.dk har netop fået dette skønne krøllejern i deres webshop og de har derfor tilbud på det lige nu til 1199,- kroner. (normalpris 1499,- kroner) Køb det lige her. Måske et godt ønske til ønskelisten? Ydermere har I muligheden for at vinde krøllejernet på Billigvoks’ facebook side. Find konkurrencen HERHvad synes I om krøllerne? Er det ikke et smart krøllejern? (krøllejernet er modtaget som gave)Husk at deltage i min julekalender
Der er låger fyldt med præmier  
fra billigvoks.dk blandt andet
De første 14 låger kan der deltages i indtil den 15 december.
Deltag lige her 
 • Svar
  Natasha Nimb
  12. december 2014 den

  Et af mine største ønsker er dette 😀 så kan det bare ikke blive nemmere 😀

 • Svar
  Rikke Bisgård
  12. december 2014 den

  Det ser rigtig flot ud 🙂

 • Svar
  Maria Ørum
  12. december 2014 den

  Jeg er helt vild med dit hår, håber mit kan blive lige så lækkert, tror nu også at jeg vil være lidt nervæs første gang :)Glædelig julmarialundpedersen@gmail.com

 • Svar
  Karina schrøder
  12. december 2014 den

  Super lækkere krøller du fik 😉

 • Svar
  Satina Wandel
  12. december 2014 den

  Hvad fanden gør man så, når man har fint, kruset hår, haha :b

  • Svar
   Mia // www.blogaboutmia.dk
   13. december 2014 den

   Hæhæ, den ene varme indstilling er jo netop beregnet til det. Men jeg glattede mit fordi det havde jeg det bedst med 😀

 • Svar
  Jytte Takahashi
  12. december 2014 den

  det vil jeg gerne eje <3

 • Svar
  sonja
  12. december 2014 den

  det ser skønt ud:)

 • Svar
  Camilla Hovej
  12. december 2014 den

  Dette krøllejern står rigtig højt på min og min datters ønskeseddel og efter din anmeldelse så må vi bare have det 🙂 Vi har også begge hår ned til numsen og normalt tage det en evighed at krølle det :ODine krøller super flotte på billederne <3

  • Svar
   Mia // www.blogaboutmia.dk
   13. december 2014 den

   Tak for dine søde ord!!! Er glad for anmeldelsen kan bruges :DJeg blev godt nok også overrasket. Det er så nemt og der er intet at frygte med brændt hår eller noget, og man skal ikke bruge en evighed på at krølle! <3

 • Svar
  HoVeJs BLOG
  12. december 2014 den

  Det er mine 4 pigers største ønske at vi skal have sådan et smart krøllejern… de har alle meget langt hår og det tager timer når de skal have krøllet deres hår…. vi er også i den grad spændte på at se om krøllerne virkelig holder i deres hår… erfaringen fra andre har ikke været for god indtil nu :)Dit hår ser super fint ud på billederne 🙂

  • Svar
   Mia // www.blogaboutmia.dk
   13. december 2014 den

   Ja dette krøllejern er et genialt koncept til os med langt hår, som ellers tager en krig med almindelige!! 🙂 Jeg ville nok lige sætte det med en smule hårlak, det synes jeg plejer at hjælpe når jeg har haft lavet bølger efter en fletning!

 • Svar
  Kristina K
  12. december 2014 den

  Hvor er det nogle flotte krøller det laver:-)

 • Svar
  Rikke Delf-Hansen
  12. december 2014 den

  Har kigget på det så længe, men synes lige prisen har været for meget når jeg ikke selv kendte nogen der kunne bekræfte, at det virkelig virkede.

 • Svar
  Stine
  13. december 2014 den

  Jeg er mega fan af det <3

 • Svar
  Michael Heimark
  13. december 2014 den

  Det vil jeg gerne have til min skønne kæreste

  • Svar
   Mia // www.blogaboutmia.dk
   13. december 2014 den

   Forstår jeg godt 🙂 I kan jo deltage inde på Billigvoks’ facebook side om at vinde et 🙂

 • Svar
  chefens mand
  14. december 2014 den

  Ser superskønt ud

 • Svar
  Ditte mumi
  15. december 2014 den

  Wauw, sikke nogle fantastisk krøller det laver! Super flot 😀

 • Svar
  Rikke
  2. februar 2016 den

  Ens hår kan bestemt godt sætte sig fast og sno sig så godt rundt om at der ikke er en anden udvej end at klippe det af der sidder fast.. Jeg har netop lige brugt det og startede heldigvis med den nederste del af håret bag øret så man ser ikke at jeg mangler en tot.. Men bare lige for at sige at det godt kan lade sig gøre.. Kunne slet ikke få mit hår fri.. 🙁

  • Mia // www.blogaboutmia.dk
   Svar
   Mia // www.blogaboutmia.dk
   4. februar 2016 den

   Hej Rikke
   Nu er det noget tid siden jeg skrev dette indlæg, og der var ikke så mange anmeldelser på det, men nu her har jeg også læst nogle stykker der har været uheldige med krøllejernet. Men jeg har som sagt ikke oplevet det. Jeg har tykt hår og været uheldig et par gange, at det har siddet fast, men blot bippet hvor jeg forsigtigt og smertefrit kunne få mit hår fri igen 🙂

Skriv svar