Julekalender låge: 10 december

Julekalender låge: 11 december

Glædelig 11. december

I dagens låge er præmien fra et dansk, lækkert makeup mærke. En heldig vinder kan nemlig vinde Soft Rose lipgloss, Light Bronze lipgloss og en neglelak i farven Light Matt Plum, fra Nilens Jord. Værdi 350 kroner vejl. Jeg har selv en lipgloss derfra som jeg er helt vild med, og lakkerne er rigtig nemme at bruge, da de er udstyret med en rigtig god børste til at lægge lakken med. 
Regler:
Synes godt om bloggens facebook side HER
Skriv en kommentar hvor I fortæller hvad det bedste ved julen er 
?

Held og lykke til alle!

Om julekalenderen:
I julekalenderen bliver de første 2 advents vindere og 12 julekalender vindere udtrukket den 15 december og de sidste 2 advents låge vindere og 12 julekalender låge vindere bliver udtrukket 27 december. Dette giver rigelig tid til at deltage i julekalenderen. Vinderne bliver udtrukket og skal selv holde øje og kontakte mig. På forhånd tak for deltagelse og fortsat god julekalender! ?

– Lågen er venligst sponsoreret af Mildh Beauty Press

109 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender låge: 10 december