Julekalender låge: 9 december

Julekalender låge: 10 december

Glædelig 10. december

Igen i dag er det Billigvoks.dk der har været så søde at hjælpe med lågen. Dagens låge består af en blandet landhandel til rigtig at forkæle sig selv. Det har man brug for en gang imellem og især her i december måned som virkelig kan være stressende. En heldig vinder kan få fingrene i 4 x Body butters, Essie glitter lak og  Raspberry lip butter fra Nivea. Jeg elsker body butter i de kolde tider. De dufter lækkert og hjælper den tørstige, tørre hud med at få den fugt den mangler. Læberne sprækker som aldrig før, og disse lip butters er fantastiske! Ikke mindst en flot glitter lak til enten juleaften eller nytårsaften.
Regler
– Følg bloggen på facebook HER
– Følg billigvoks på facebook HER
– Skriv en kommentar hvor I fortæller om jeres seneste skønheds køb (hvad købte I? hvorfor?)
Held og lykke til alle ?

Om julekalenderen:
I julekalenderen bliver de første 2 advents vindere og 12 julekalender vindere udtrukket den 15 december og de sidste 2 advents låge vindere og 12 julekalender låge vindere bliver udtrukket 27 december. Dette giver rigelig tid til at deltage i julekalenderen. Vinderne bliver udtrukket og skal selv holde øje og kontakte mig. På forhånd tak for deltagelse og fortsat god julekalender! ?

– Lågen er venligst sponsoreret af billigvoks.dk

119 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender låge: 9 december