Julekalender låge: 8 december

Julekalender låge: 9 december

Glædelig 9. december

I dagens låge åbner vi op for lækkerier til at gøre vores hår blødt og ikke mindst velduftende. En af jer kan nemlig vinde hårpleje fra et af mine favorit mærker. Billigvoks.dk har været så søde at hjælpe med denne låge, hvor en heldig vinder kan få fingre i Aussie Frizz Miracle Shampoo + Conditioner og en Miracle Recharge Shine Leave-in Spray. Jeg bruger Aussie til daglig og mit hår elsker mig for det, så selvfølgelig var det en oplagt præmie. 

Regler
– Følg bloggen på facebook HER
– Følg Billigvoks på facebook HER
– Skriv en kommentar med hvad der står på jeres ønskeliste i år

Held og lykke til alle ?

Om julekalenderen:
I julekalenderen bliver de første 2 advents vindere og 12 julekalender vindere udtrukket den 15 december og de sidste 2 advents låge vindere og 12 julekalender låge vindere bliver udtrukket 27 december. Dette giver rigelig tid til at deltage i julekalenderen. Vinderne bliver udtrukket og skal selv holde øje og kontakte mig. På forhånd tak for deltagelse og fortsat god julekalender! ?

– Lågen er venligst sponsoreret af billigvoks.dk

123 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender låge: 8 december