Julekalender låge: 7. december

Julekalender låge: 8 december

Glædelig 8. december

Dagens låge er åbnet og i dag skal vi pleje håret. En heldig vinder kan rende afsted med en lækker Moroccanoil treatment olie. Jeg har den selv og den er et must efter badet eller hvis håret lige kruser lidt ekstra. Den giver glans og shine og gør håret dejlig blødt – ikke mindst dufter den fantastisk! Det er igen hair247.dk der har været så søde at hjælpe med en låge. 
Regler:
– Følg bloggen på facebook HER
– Skriv en kommentar med hvilken olie I anvender lige for tiden

Held og lykke til alle ?

Om julekalenderen:
I julekalenderen bliver de første 2 advents vindere og 12 julekalender vindere udtrukket den 15 december og de sidste 2 advents låge vindere og 12 julekalender låge vindere bliver udtrukket 27 december. Dette giver rigelig tid til at deltage i julekalenderen. Vinderne bliver udtrukket og skal selv holde øje og kontakte mig. På forhånd tak for deltagelse og fortsat god julekalender! ?

– Lågen er venligst sponsoreret af hair247.dk

130 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender låge: 7. december