Julekalender låge: 6 december

Advents kalender: 2. søndag i advent

Glædelig 2. søndag i advent

I dag er allerede 2. søndag i advent og endnu en advents låge skal åbnes. Dagens præmie er en lækker gaveæske fra YniQ bestående af vatrondeller (absolut favorit til at fjerne glitter og sand neglelak!!), vatpinde og et makeupbørste sæt med tilhørende beholder til. YniQ er dansk og ejes af Anne-Mette som har været så sød at spæde til denne låge.

Regler:

– Følg bloggen på facebook HER
– Følg YniQ på facebook HER
– Skriv en kommentar og fortæl hvorfor YniQ’s vatrondeller er min favorit. (Hint: kig i teksten ovenover)

Held og lykke til alle ?

Om julekalenderen:
I julekalenderen bliver de første 2 advents vindere og 12 julekalender vindere udtrukket den 15 december og de sidste 2 advents låge vindere og 12 julekalender låge vindere bliver udtrukket 27 december. Dette giver rigelig tid til at deltage i julekalenderen. Vinderne bliver udtrukket og skal selv holde øje og kontakte mig. På forhånd tak for deltagelse og fortsat god julekalender! ?

– Lågen er venligst sponsoreret af yniqshop.dk

105 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender låge: 6 december