JULEKALENDER

Julekalender låge: 6 december

6. december 2014

Glædelig 6. december

Vi er allerede godt inde i december og i dag er det tid til at åbne låge 6 i julekalenderen. I dag skal vi have fat i lækre accessories i form af smykker fra danske Stine A. De fleste af jer kender nok til hendes smukke smykker og i dag er der altså en af jer der kan være så heldig at rende afsted med et par Petit Creol with Feathers øreringe.

Regler:
– Følg bloggen på facebook HER
– Følg Stine A på facebook HER
– Skriv en kommentar med hvilke smykker I går med til hverdag

Held og lykke til alle 

Om julekalenderen:
I julekalenderen bliver de første 2 advents vindere og 12 julekalender vindere udtrukket den 15 december og de sidste 2 advents låge vindere og 12 julekalender låge vindere bliver udtrukket 27 december. Dette giver rigelig tid til at deltage i julekalenderen. Vinderne bliver udtrukket og skal selv holde øje og kontakte mig. På forhånd tak for deltagelse og fortsat god julekalender! 

– Lågen er venligst sponsoreret af Stinea.dk
 • Svar
  Mia Fabricius
  6. december 2014 den

  Ringe, øreringe og armbånd! Jeg elsker smykker <3 <3

 • Svar
  Karina schrøder
  6. december 2014 den

  Går med min forlovelsesring. har ikke fået styr på mine smykker efter flytning 🙁

 • Svar
  Line Olesen
  6. december 2014 den

  Jeg går med mine Pernille Corydon guld øreringe, halskæde og ring som jeg har fået af min kæreste da vi skulle til Berlin sammen og i studentergave 🙂

 • Svar
  mette
  6. december 2014 den

  Øreringe, læderarmbånd med charms, min vielsesring💖💖

 • Svar
  Monica
  6. december 2014 den

  Halskæder for det meste. Min vielsesring har jeg ikke kunnet passe siden graviditeten, men jeg håber, at når jeg får smidt graviditetskiloene, at jeg kan passe den igen :)Monicavolcanokitten@outlook.com

 • Svar
  Helene
  6. december 2014 den

  Altid øreringe – nogen gange ringe, armånd og halskæde 🙂

 • Svar
  Lene
  6. december 2014 den

  Øreringe, ringe og armbånd 🙂

 • Svar
  Sine Olsen
  6. december 2014 den

  Jeg går altid med øreringe, nogle gange halskæde og mine fingre ringe og årmbånds ur. 🙂

 • Svar
  Miatilda A
  6. december 2014 den

  Jeg har altid min halsring på. Den er faktisk aldrig af. Og så går jeg ofte med mine mantrabands. Glædelig 6. December. Miatilda A

 • Svar
  Natasha Nimb
  6. december 2014 den

  Jeg ELSKER bare de der øreringe! har kigget på dem såååååå mange gange! – pt går jeg ikke med smykker, da jeg ikke har nogen pæne øreringe :p

 • Svar
  Anonymous
  6. december 2014 den

  Min vielses- og forlovelsesring <3Kh Mai / maiodgaard@gmail.com

 • Svar
  NudeNailsNever
  6. december 2014 den

  jeg går med øreringe (4 stk) og halskæde med name tag

 • Svar
  Krummes Krummelurer / Christina
  6. december 2014 den

  Hold da wauw – hvor lækkert er det lige <3 – Til hverdag går jeg altid med øreringe – aldrig uden- forskellige slags, som regel nogle hjemmelavede :p Altid min vielsesring (som også er min forlovelsesring), og de to ringe jeg har fået i forbindelse med mine fødsler 😀 Når jeg husker det (og ikke bruger tørklæde) smækker jeg lige en halskæde på 😀

 • Svar
  freja lyno hansen
  6. december 2014 den

  Går altid med min navnehalskæde og gerne lidt sølvringe og et ur 🙂

 • Svar
  Maja
  6. december 2014 den

  jeg går med ur, halskæde, øreringe og 1-2 ringe…! Men alle ret små/enkle smykker, så det ikke ser for voldsomt ud….

 • Svar
  Trine :)
  6. december 2014 den

  Fint ur, små øreringe samt et stort smykke – er fantastisk “dilledims” når man arbejde i vuggestue!

 • Svar
  Chanelle
  6. december 2014 den

  Rhodinerede sølv øreringe og en sølv ring fra Julie sandlauChristina Buhl – vonbandit@hotmail.com

 • Svar
  Cathrine "tiiner" Autzen
  6. december 2014 den

  Mine 2 ringe går jeg altid med :D// Cathrinetiiner.dk

 • Svar
  himmelstrutz
  6. december 2014 den

  De eneste smykker jeg altid altid bruger, er mine øreringe og et halsbånd med min datters navn på <3

 • Svar
  Katja Jensen
  6. december 2014 den

  Jeg går altid med øreringe og ringe fra bl.a. Pernille Corydon og Skagen smykker. 🙂

 • Svar
  Pia Rotbøl
  6. december 2014 den

  Jeg går med øreringe, ur og en gang imellem 2 fingerringe :)Piapiarotbl@yahoo.dk

 • Svar
  Cecilie
  6. december 2014 den

  Jeg går altid med den ring jeg fik af min kæreste med han navn og vores dato, til min konfirmation i 2010 og mine pilgrim øreringene.

 • Svar
  Sofie Marland
  6. december 2014 den

  Faktisk kun øreringe og/eller halskæde. Jeg læser til sygeplejerske og er præget af mine tre praktikker og studiejob, så selv når jeg har fri eller er i skole, glemmer jeg ofte andet. Prøver dog at huske det. Til hverdag har jeg ofte enten Georg Jensen marguerit-øreringe + min navnehalskæde eller perleøreringe og Georg Jensen marguerit-halskæde

 • Svar
  Camilla Brinch
  6. december 2014 den

  Til hverdag går jeg kun med øreringe

 • Svar
  Sara
  6. december 2014 den

  Jeg går altid med nogle faste ringe fra Spinning samt mit armbånd fra Bybiehl. Men jeg håber sørme på at kunne få en ny favorit til samlingen <3- Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

 • Svar
  Frederikke S
  6. december 2014 den

  Jeg har altid øreringe i og en gammel halskæde med et dykker-vedhæng:)

 • Svar
  Trine Rasmussen
  6. december 2014 den

  Jeg går med øreringe og armbånd til hverdag. Jeg er glad for at skifte meget mellem mine øreringe, så jeg er altid på udkig efter nye (:

 • Svar
  Anna Hansen
  6. december 2014 den

  Jeg går faktisk næsten aldrig med smykker 🙂

 • Svar
  Annette Aarre Dalsgaard
  6. december 2014 den

  min vielsesring og en ring jeg fik, da jeg fødte vores førstefødte

 • Svar
  Annesofie Larsen
  6. december 2014 den

  Øreringe og ringe 🙂

 • Svar
  Julia
  6. december 2014 den

  Hvor er de fine!Til hverdag har jeg lidt forskellige øreringe i mine 5 huller og gerne mine fine halskæder fra Jane Kønig og Pico. Disse ville virkelig passe godt ind i min smykkesamling 🙂

 • Svar
  Tina
  6. december 2014 den

  Jeg går med øreringe og halskæde 🙂

 • Svar
  Maria Ørum
  6. december 2014 den

  Ringe, øreringe og ur :)marialundpedersen@gmail.com

 • Svar
  Maja Holmgren
  6. december 2014 den

  Stine A laver bare de smukkeste smykker!Jeg går normalt med øreringe og også meget ofte et par ringe og en halskæde 🙂

 • Svar
  Rikke Bisgård
  6. december 2014 den

  Jeg er en “øreringe-pige” 🙂 Jeg elsker øreringe, og har gerne et par på hver dag :)Kh Rikkeriksen@orumnet.dk

 • Svar
  jenny clausen
  6. december 2014 den

  går primært kun med øreringe, skal jeg noget også armbånd, men har lidt svært ved at få brugt halskæder..smukke øreringe jeg krydser fingre !/jennyjennyclausen0809@gmail.com

 • Svar
  Louise
  6. december 2014 den

  Mine vielses- og forlovelsesringe. Oftest også nogle mindre øreringe, disse ville selvfølgelig være helt perfekte!

 • Svar
  tullepia
  6. december 2014 den

  Ringe,øreringe,armbånd og halskæde. piastulle@hotmail.com

 • Svar
  Maria Seidelin
  6. december 2014 den

  Jeg går med øreringe og min vielsesring (når jeg ikke er på job – arbejder som sygeplejerske). Jeg elsker StineA’s smykker – og har efterhånden en del af dem. Det er sådan et lækkert look, mix af råt og feminint <3Kh Maria Seidelin

 • Svar
  Satina Wandel
  6. december 2014 den

  Jeg går som regel altid med mine 3 ringe i oxideret sølv fra Carré på pege-, ring- og langefinger. Udover det, har jeg altid en eller anden halskæde på, det veksler hvilken og så har jeg altid min stretches i ørerne. Når jeg husker det, går jeg også med ørenringe i mine resterende 4 huller, men det er ikke altid, jeg lige får sat nogle i. Og så går jeg også med armbånd, når jeg lige får gravet dem frem. <3

 • Svar
  Stinna Nagel
  6. december 2014 den

  Halskæder, ringe og mit skagen-ur. Halskæder er lige fra pandora til pilgrim og pieces. Ringene er fra Gina tricot, spinnings ringe, stine A og mere 🙂

 • Svar
  Marlene Høj
  6. december 2014 den

  Øreringe 🙂 Jeg har endelig fået huller i ørerne igen efter at de har været lukket i ca. 15 år. Mit arbejde gør at armbånd og fingerringe er forbudte. Ofte har jeg også en halskæde på til hverdag.m_hoej20(at)yahoo.dk

 • Svar
  yvonne.i
  6. december 2014 den

  Altid med øreringe, ur, halskæde og giftering med brilliant.Glædelig december

 • Svar
  Susan Dalgas
  6. december 2014 den

  Følger i forvejen begge blogge på facebook :-)Jeg går altid med øreringe og ur. Sommetider halskæde og ringe.

 • Svar
  Vanessa
  6. december 2014 den

  Jeg går med mine Stine A petit feather øreringe, og så har jeg to ringe jeg fik da jeg blev konfirmand, som jeg ikke kan gå ud af døren uden at have på! Plus mit Marc by Marc Jacobs ur 🙂

 • Svar
  Daisy Olsen
  6. december 2014 den

  Jeg går med en halskæde. Tabte desværre min vielsesring for et år siden :(Men inden da gik jeg også med den 😜

 • Svar
  Anne-Mette Sandberg
  6. december 2014 den

  Årh lækkert med en StineA giveaway! Hendes smykker er to die for! – jeg følger alle steder og til hverdag går jeg faktisk meget kedeligt kun med min eneste ring, som jeg fik sidste år i fødselsdasgave. Ville være fedt at kunne få de fine blade i mine øreflipper 🙂 Glædelig jul <3

 • Svar
  Nanna Christensen
  6. december 2014 den

  Jeg går fast med 4 ringe. Aldrig uden!

 • Svar
  Lissen
  6. december 2014 den

  Ur, ørestikker fra Pilgrim, og nogle gange mit armbånd fra story og halskæden der passer til ørstikkerne!!

 • Svar
  Stine
  6. december 2014 den

  Jeg går næsten altid med øreringe og så enten et armbånd eller ringe Stine0610@gmail.com

 • Svar
  Frederikke Skov
  6. december 2014 den

  Normalt går jeg med et par perle øreringe og oxideret sølv ringe 🙂

 • Svar
  Anonymous
  6. december 2014 den

  følger dig alle stederne <3 går altid med øreringe-ringe-kæder-ur-armbåndvil føle mig nøgen uden da min stil er sådanne <3 knus JaneJane@team-tvede.eu

 • Svar
  Jytte Takahashi
  6. december 2014 den

  en isbjørneklo med fatning af bardehval og læddersnor <3

 • Svar
  Mie Hansen
  7. december 2014 den

  Jeg er afhængig af smykker og tager dem kun af når jeg spiller fordbold, fordi man skal. Jeg går til hverdag med øreringe, mine spinningsringe eller en anden sølvring jeg har, og så en fin halskæde med en sten som vedhæng. Jeg kan godt lide at variere dem, og så synes jeg at smykker giver lige lidt ekstra 🙂 -Følgler allerede begge blogge på facebook.

 • Svar
  Sasha Kamprad
  7. december 2014 den

  Jeg går altid med en margueritring som min kæreste har givet mig, skiftevis en halskæde han har givet mig – og en navnehalskæde fra mine søstre, og så altid øreringe for at dække en tidligere stretch 🙂

 • Svar
  Gitte
  7. december 2014 den

  jeg har et par lækre pandora øreringe som jeg har fået af min mand i julegaver for snart 5 år siden og dem holder jeg bare så meget af dem går jeg mest med, er ikke til ringe armbånd eller halskæder, så øreringe er den perfekte gave til mig rigtig glædelig jul

 • Svar
  Emma Sloth
  7. december 2014 den

  Jeg går altid med perleøreringe, de er så dejlige.emmakathrinesloth@live.dk

 • Svar
  chefens mand
  7. december 2014 den

  Har altid ørenringe på og giver den gas til fester med ringe og armbånd der matcher tøjstilen lige fra designede smykker til billige bling bling 😀 God jul til alle

 • Svar
  Camilla
  7. december 2014 den

  Jeg går all in på øreringe og tætsiddende halskæder – andet kan jeg ikke gå med pga. sikkerhed 😉

 • Svar
  Lulle
  7. december 2014 den

  Til daglig går jeg med 3 spinningringe på samme finger, samt en flettet ring fra Jane Kønig på en anden finger. Så har jeg altid min halskæde på med et hjerteformet vedhæng og en ørering i min Helix piercing. Jeg krydser fingre for at blive den heldige! louise.jakobsen@hotmail.com

 • Svar
  Pernille Iuel
  7. december 2014 den

  Til dagligt går jeg med et sort læderarmbånd, min hvide keramik skagen ur, 3 skagen ringe, hvor jeg har fået den ene af en skøn veninde ved navn Mia 😉 <3. Forskellige øreringe og for det meste min halskæde fra Zizzi :-)- Pernille I <3

 • Svar
  Luisa Gozun
  7. december 2014 den

  Det er meget forskelligt. skifter tit øreringe og har også perioder hvor jeg intet har på. Men enkelthed er helt bestemt nøgleordet for mine smykkevalg 😀 Luisa

 • Svar
  Laila Dupont
  7. december 2014 den

  Går med mine halskæder altid, nogle gange ringe :)lailadupontholdt@gmail.com

 • Svar
  Katrine Guldbæk
  7. december 2014 den

  Jeg går altid med øreringe og ur grundet mit arbejde som pædagog er det ikke til at have ringe eller halskæde på 🙂

 • Svar
  Trine Juhl
  7. december 2014 den

  går med øreringe, et skagen ur og 7 forskellige fingerringe.

 • Svar
  Line Ullehus
  7. december 2014 den

  Til hverdag går jeg for det meste med en af mine lange halskæder og mit læderarmbånd. Har ikke så mange smykker for tiden, da jeg desværre havde indbrud for et års tid siden, så ville være helt perfekt at vinde dette 🙂

 • Svar
  Christine Thomassen
  7. december 2014 den

  Jeg går næsten altid med smykker fra Zara Voigt som jeg har fået af min dejlige kæreste :-)(christinethomassen93@hotmail.com)

 • Svar
  Frederikke Sunde
  7. december 2014 den

  Til dagligt går jeg næsten altid med min hjerte ring fra aveny fra min søde kæreste, ellers så går jeg med min lille feather ring i guld fra Stine A.

 • Svar
  SelineTemiz
  7. december 2014 den

  selinedam@hotmail.comSimple ringe 🙂

 • Svar
  isa larsen
  7. december 2014 den

  Jeg går ikke en dag uden min stjerne ring fra stine A på!

 • Svar
  Tina Irene Povlsen
  7. december 2014 den

  Smykker fra STINE A er et unikt og smukt smykkedesign som selv englene synger om.Kalenderhilsner Tinatina@mipex.com

 • Svar
  Malene
  8. december 2014 den

  Til daglig går jeg altid med ur og for det meste to hvidguld ringe med diamanter. Nogle gange skifter det lidt eller jeg har flere ringe på, bla. et par lækre ringe fra Stine A. Halskæde enten sølv/oxyderet eller hvidguld går jeg også ofte med. Går sjældent med øreringe til hverdag 🙂

 • Svar
  Malene
  8. december 2014 den

  Hov glemte min mail…sorrymjulemus@hotmail.com

 • Svar
  Camilla Duus
  8. december 2014 den

  Jeg går mest med øreringe 🙂 camillard1@hotmail.com

 • Svar
  MrsBaloui
  8. december 2014 den

  Jeg har et par fine sølvøreringe, som jeg har på til hverdag – og så mit ur, som jeg har arvet efter min svigermor. En halskæde med magnetvedhæng og mit fitbit armbåd – og sidst, men absolut mest betydningsfuldt… Min vielsesring 😀

 • Svar
  Rutsje
  8. december 2014 den

  Jeg går altid med min halskæde, som jeg fik i morgengave, min vielsesring og så forskellige øreringe, jeg ELSKER øreringe 🙂

 • Svar
  Sandra Virkus
  8. december 2014 den

  Jeg har ALTID mine to Skagen ringe på, en på hver hånd, og som regel også mit armbåndsur 🙂

 • Svar
  inge bro sørensen
  9. december 2014 den

  Pernille Corydon øreringe og en enkelt fingerring. Også altid et af mine ure 🙂

 • Svar
  Katrine Binns
  9. december 2014 den

  Jeg har altid øreringe i og min forlovelsesring <3

 • Svar
  marianne lykke nielsen
  9. december 2014 den

  til hverdag går jeg kun med min vielsesring og urmarianne.lykke@gmail.com

 • Svar
  anette dahl povlsen
  9. december 2014 den

  øreringe og halskæde har et arbejde hvor jeg ikke må bære smykker på arme og hænder

 • Svar
  Tine
  10. december 2014 den

  Jeg går med min vielsesring og en alliancering, jeg fik da vores ældste søn blev født. Derudover er jeg lige begyndt at bruge øreringe igen efter 13-14 år uden – så den flotte præmie ville jo være fantastisk.Glædelig december 🙂

 • Svar
  mette
  10. december 2014 den

  Går altid med min vielsesring og øreringe. Og hvem gad ikke vinde disse skønne øreringe… WOW 🙂

 • Svar
  Anonymous
  10. december 2014 den

  Jeg går altid med øreringe og ur :-)Hilsen Lauralaurajensen19@live.dk

 • Svar
  Anette
  10. december 2014 den

  Jeg går ikke med så mange smykker til hverdag pga jobbet, men en halskæde og et par øreringe bliver det til men skal jeg i byen er det også fingerringe armbånd og ur der kommer på.Rigtig fin julekalender du har lavet i år

 • Svar
  Sarah Svinth Clausen
  11. december 2014 den

  Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

 • Svar
  Miatilda A
  11. december 2014 den

  Jeg tager aldrig min halsring af.. Og så har jeg nogle mantrabands (armringe med budskaber) som jeg ofte har på.. Øreringene ville passe så godt til. Lokke lokke.. ;)Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

 • Svar
  Camilla Hovej
  11. december 2014 den

  Jeg går normalt med halskæde og nogle gange armbånd 🙂

 • Svar
  Bettina Søndergaard
  11. december 2014 den

  Mine ørestikkere 😉

 • Svar
  Julie Reich
  12. december 2014 den

  Jeg går med ringe, armbånd og nogle gange ørestikkere 🙂

 • Svar
  Sarah
  12. december 2014 den

  Jeg går med øreringe til hverdag <3

 • Svar
  Rikke Delf-Hansen
  12. december 2014 den

  Min een halskæde med guldhjerte som vedhæng, mit story armbånd og øreringe varierer meget fra dag til dag, for tiden er det enden julekugler eller mine rensdyr 🙂

 • Svar
  Mette
  13. december 2014 den

  Jeg går med min Stine A guld Feather ring og så har jeg altid øreringe i, men det skifter lidt hvilke 🙂

 • Svar
  Linda Christensen
  13. december 2014 den

  Jeg går med et par øreringe, jeg fik i Argentina og en halskæde, der også er fra Argentina (mit hjemland) 🙂

 • Svar
  Birna BirnaL
  14. december 2014 den

  Jeg går med øreringe, halskæde, ringe, armbånd og ur :DMvhBirna Lambaa birnalambaa@hotmail.com

 • Svar
  Line Jensen
  14. december 2014 den

  Til dagligt går jeg med en Halskæde med et ‘L’ vedhæng, øreringe, to guld ringe på den ene hånd og to sølv ringe på den anden hånd og så har jeg et par armbånde på også!//Line P Jensenline_1995@live.dk

 • Svar
  Matilde Laursen
  14. december 2014 den

  Halskæde, øreringe og armbånd, nogle gange ringeMatilde2laursen@gmail.com

 • Svar
  Ditte mumi
  14. december 2014 den

  Har altid mine ørestikker i 5 stks og en ring i toppen af øret. I oxideret sølv, hvor creol’erne ville passe super flot i de nederste to huller. Så har jeg også næsten altid ringe på fingrene

 • Svar
  Charlotte Lang Hansen
  14. december 2014 den

  Jeg går ikke så tit med smykker i hverdagen. Det bliver højst til et par øreringe hvis jeg husker det 🙂

 • Svar
  Camilla K.
  14. december 2014 den

  Åh, smykker fra Stine A er total luksus 🙂 Mine “hverdags-smykker” er altid de samme. En guld og hvidguldsring, som jeg fik af min kæreste for 8 år siden. En oxideret 7dots circle ring fra Stine A og ørestikker, har jeg altid på. Hvad angår halskæde og armbånd, der skiftet jeg jævnligt ud.// Camilla K. Olesen

 • Svar
  Elise Hallgreen
  14. december 2014 den

  Min vielsesring og min kæde med en enkelt perle i 🙂

 • Svar
  Mie Blom Møller
  14. december 2014 den

  Jeg har altid mine 8 ørestikker i, 4 i hvert øre. Plus min Tragus i venstre øre og industrial i højre – Så huller er der massere af, smykkerne mangler jeg lidt 😛

 • Svar
  Unknown
  15. december 2014 den

  Jeg går altid med min ring, en lille guldhaskæde med vedhæng og mit urDitte Marie – mtm101103@hotmail.com

 • Svar
  Daniella Lind
  15. december 2014 den

  Min forlovelsesring :-)daniellalind@live.dk

 • Svar
  Mette L.
  15. december 2014 den

  Har nogen ringe på hver dag som jeg har fået af min datter… 🙂

 • Svar
  freja lh
  15. december 2014 den

  sølv smykker 🙂 frejalynoh@gmail.dk

 • Svar
  Jeanne/Shelle86
  15. december 2014 den

  Jeg bruger min forlovelses ring og min kæreste ring… Altid øreringe men hvilke varierer. Til tider en kæde også :)Mvh. Jeanne – jeanneart@hotmail.dk

 • Svar
  Páten
  15. december 2014 den

  Jeg gå altid med min mors gamle ring på min højre ringefinger og så har jeg det sidste år gået med en ring jeg fik af min bror i julegave sidste år på venstre lange finger 🙂 Jeg skifter dem aldrig ud, med mindre jeg får en “seriøs” ring af min kæreste 😀

 • Svar
  CEZILIA
  15. december 2014 den

  Jeg går altid med en halskæde, som jeg har fået af min mand. Altid øreringe, som er forskellige alt efter humør. Julehilsen fra Birthe Rostgaard Nygaard // birthe.gug@live.dk

 • Svar
  Sizze
  15. december 2014 den

  Jeg har mit sølv marc Jacobs ur. Min vielse Ring og en sølv Ring jeg har av et fra min mor. Det har jeg fast på alle dage. Så skifter det med de.andre smykker.MvhSisseSizze86@gmail.com

 • Svar
  Emilie K. Løvbjerg
  15. december 2014 den

  Jeg har altid øreringe, ur og typisk også en kort, simpel halskæde på. Særligt glad er jeg for min Jane Kønig Love Tag halskæde pg mine perleøreringe fra Pilgrim 🙂 Jeg ville elske at vinde noget fra Stine A, vil så gerne prøve smykkerne derfra <3

 • Svar
  Kenneth Højfeldt Kristensen
  15. december 2014 den

  Altid øreringe! Og fingerring(e) og ur.

Skriv svar