Fælles Fredag #5: Inspireret af julepynt

Julekalender låge: 6 december

Glædelig 6. december

Vi er allerede godt inde i december og i dag er det tid til at åbne låge 6 i julekalenderen. I dag skal vi have fat i lækre accessories i form af smykker fra danske Stine A. De fleste af jer kender nok til hendes smukke smykker og i dag er der altså en af jer der kan være så heldig at rende afsted med et par Petit Creol with Feathers øreringe.

Regler:
– Følg bloggen på facebook HER
– Følg Stine A på facebook HER
– Skriv en kommentar med hvilke smykker I går med til hverdag

Held og lykke til alle ?

Om julekalenderen:
I julekalenderen bliver de første 2 advents vindere og 12 julekalender vindere udtrukket den 15 december og de sidste 2 advents låge vindere og 12 julekalender låge vindere bliver udtrukket 27 december. Dette giver rigelig tid til at deltage i julekalenderen. Vinderne bliver udtrukket og skal selv holde øje og kontakte mig. På forhånd tak for deltagelse og fortsat god julekalender! ?

– Lågen er venligst sponsoreret af Stinea.dk

112 kommentarer

 • Altid øreringe! Og fingerring(e) og ur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har altid øreringe, ur og typisk også en kort, simpel halskæde på. Særligt glad er jeg for min Jane Kønig Love Tag halskæde pg mine perleøreringe fra Pilgrim 🙂 Jeg ville elske at vinde noget fra Stine A, vil så gerne prøve smykkerne derfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har mit sølv marc Jacobs ur. Min vielse Ring og en sølv Ring jeg har av et fra min mor. Det har jeg fast på alle dage. Så skifter det med de.andre smykker.MvhSisseSizze86@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går altid med en halskæde, som jeg har fået af min mand. Altid øreringe, som er forskellige alt efter humør. Julehilsen fra Birthe Rostgaard Nygaard // birthe.gug@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg gå altid med min mors gamle ring på min højre ringefinger og så har jeg det sidste år gået med en ring jeg fik af min bror i julegave sidste år på venstre lange finger 🙂 Jeg skifter dem aldrig ud, med mindre jeg får en “seriøs” ring af min kæreste 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger min forlovelses ring og min kæreste ring… Altid øreringe men hvilke varierer. Til tider en kæde også :)Mvh. Jeanne – jeanneart@hotmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • freja lh

  sølv smykker 🙂 frejalynoh@gmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette L.

  Har nogen ringe på hver dag som jeg har fået af min datter… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min forlovelsesring :-)daniellalind@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går altid med min ring, en lille guldhaskæde med vedhæng og mit urDitte Marie – mtm101103@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har altid mine 8 ørestikker i, 4 i hvert øre. Plus min Tragus i venstre øre og industrial i højre – Så huller er der massere af, smykkerne mangler jeg lidt 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min vielsesring og min kæde med en enkelt perle i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, smykker fra Stine A er total luksus 🙂 Mine “hverdags-smykker” er altid de samme. En guld og hvidguldsring, som jeg fik af min kæreste for 8 år siden. En oxideret 7dots circle ring fra Stine A og ørestikker, har jeg altid på. Hvad angår halskæde og armbånd, der skiftet jeg jævnligt ud.// Camilla K. Olesen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går ikke så tit med smykker i hverdagen. Det bliver højst til et par øreringe hvis jeg husker det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har altid mine ørestikker i 5 stks og en ring i toppen af øret. I oxideret sølv, hvor creol’erne ville passe super flot i de nederste to huller. Så har jeg også næsten altid ringe på fingrene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Halskæde, øreringe og armbånd, nogle gange ringeMatilde2laursen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Til dagligt går jeg med en Halskæde med et ‘L’ vedhæng, øreringe, to guld ringe på den ene hånd og to sølv ringe på den anden hånd og så har jeg et par armbånde på også!//Line P Jensenline_1995@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går med øreringe, halskæde, ringe, armbånd og ur :DMvhBirna Lambaa birnalambaa@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går med et par øreringe, jeg fik i Argentina og en halskæde, der også er fra Argentina (mit hjemland) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går med min Stine A guld Feather ring og så har jeg altid øreringe i, men det skifter lidt hvilke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min een halskæde med guldhjerte som vedhæng, mit story armbånd og øreringe varierer meget fra dag til dag, for tiden er det enden julekugler eller mine rensdyr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går med øreringe til hverdag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går med ringe, armbånd og nogle gange ørestikkere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine ørestikkere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går normalt med halskæde og nogle gange armbånd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tager aldrig min halsring af.. Og så har jeg nogle mantrabands (armringe med budskaber) som jeg ofte har på.. Øreringene ville passe så godt til. Lokke lokke.. ;)Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går ikke med så mange smykker til hverdag pga jobbet, men en halskæde og et par øreringe bliver det til men skal jeg i byen er det også fingerringe armbånd og ur der kommer på.Rigtig fin julekalender du har lavet i år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg går altid med øreringe og ur :-)Hilsen Lauralaurajensen19@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Går altid med min vielsesring og øreringe. Og hvem gad ikke vinde disse skønne øreringe… WOW 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går med min vielsesring og en alliancering, jeg fik da vores ældste søn blev født. Derudover er jeg lige begyndt at bruge øreringe igen efter 13-14 år uden – så den flotte præmie ville jo være fantastisk.Glædelig december 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • øreringe og halskæde har et arbejde hvor jeg ikke må bære smykker på arme og hænder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • til hverdag går jeg kun med min vielsesring og urmarianne.lykke@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har altid øreringe i og min forlovelsesring <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Corydon øreringe og en enkelt fingerring. Også altid et af mine ure 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ALTID mine to Skagen ringe på, en på hver hånd, og som regel også mit armbåndsur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går altid med min halskæde, som jeg fik i morgengave, min vielsesring og så forskellige øreringe, jeg ELSKER øreringe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har et par fine sølvøreringe, som jeg har på til hverdag – og så mit ur, som jeg har arvet efter min svigermor. En halskæde med magnetvedhæng og mit fitbit armbåd – og sidst, men absolut mest betydningsfuldt… Min vielsesring 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går mest med øreringe 🙂 camillard1@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Til daglig går jeg altid med ur og for det meste to hvidguld ringe med diamanter. Nogle gange skifter det lidt eller jeg har flere ringe på, bla. et par lækre ringe fra Stine A. Halskæde enten sølv/oxyderet eller hvidguld går jeg også ofte med. Går sjældent med øreringe til hverdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smykker fra STINE A er et unikt og smukt smykkedesign som selv englene synger om.Kalenderhilsner Tinatina@mipex.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går ikke en dag uden min stjerne ring fra stine A på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Sunde

  Til dagligt går jeg næsten altid med min hjerte ring fra aveny fra min søde kæreste, ellers så går jeg med min lille feather ring i guld fra Stine A.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går næsten altid med smykker fra Zara Voigt som jeg har fået af min dejlige kæreste :-)(christinethomassen93@hotmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Ullehus

  Til hverdag går jeg for det meste med en af mine lange halskæder og mit læderarmbånd. Har ikke så mange smykker for tiden, da jeg desværre havde indbrud for et års tid siden, så ville være helt perfekt at vinde dette 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • går med øreringe, et skagen ur og 7 forskellige fingerringe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går altid med øreringe og ur grundet mit arbejde som pædagog er det ikke til at have ringe eller halskæde på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila Dupont

  Går med mine halskæder altid, nogle gange ringe :)lailadupontholdt@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er meget forskelligt. skifter tit øreringe og har også perioder hvor jeg intet har på. Men enkelthed er helt bestemt nøgleordet for mine smykkevalg 😀 Luisa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Til dagligt går jeg med et sort læderarmbånd, min hvide keramik skagen ur, 3 skagen ringe, hvor jeg har fået den ene af en skøn veninde ved navn Mia 😉 <3. Forskellige øreringe og for det meste min halskæde fra Zizzi :-)- Pernille I <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Til daglig går jeg med 3 spinningringe på samme finger, samt en flettet ring fra Jane Kønig på en anden finger. Så har jeg altid min halskæde på med et hjerteformet vedhæng og en ørering i min Helix piercing. Jeg krydser fingre for at blive den heldige! louise.jakobsen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går all in på øreringe og tætsiddende halskæder – andet kan jeg ikke gå med pga. sikkerhed 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har altid ørenringe på og giver den gas til fester med ringe og armbånd der matcher tøjstilen lige fra designede smykker til billige bling bling 😀 God jul til alle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går altid med perleøreringe, de er så dejlige.emmakathrinesloth@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg har et par lækre pandora øreringe som jeg har fået af min mand i julegaver for snart 5 år siden og dem holder jeg bare så meget af dem går jeg mest med, er ikke til ringe armbånd eller halskæder, så øreringe er den perfekte gave til mig rigtig glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går altid med en margueritring som min kæreste har givet mig, skiftevis en halskæde han har givet mig – og en navnehalskæde fra mine søstre, og så altid øreringe for at dække en tidligere stretch 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er afhængig af smykker og tager dem kun af når jeg spiller fordbold, fordi man skal. Jeg går til hverdag med øreringe, mine spinningsringe eller en anden sølvring jeg har, og så en fin halskæde med en sten som vedhæng. Jeg kan godt lide at variere dem, og så synes jeg at smykker giver lige lidt ekstra 🙂 -Følgler allerede begge blogge på facebook.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • en isbjørneklo med fatning af bardehval og læddersnor <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  følger dig alle stederne <3 går altid med øreringe-ringe-kæder-ur-armbåndvil føle mig nøgen uden da min stil er sådanne <3 knus JaneJane@team-tvede.eu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Normalt går jeg med et par perle øreringe og oxideret sølv ringe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg går næsten altid med øreringe og så enten et armbånd eller ringe Stine0610@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ur, ørestikker fra Pilgrim, og nogle gange mit armbånd fra story og halskæden der passer til ørstikkerne!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går fast med 4 ringe. Aldrig uden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh lækkert med en StineA giveaway! Hendes smykker er to die for! – jeg følger alle steder og til hverdag går jeg faktisk meget kedeligt kun med min eneste ring, som jeg fik sidste år i fødselsdasgave. Ville være fedt at kunne få de fine blade i mine øreflipper 🙂 Glædelig jul <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går med en halskæde. Tabte desværre min vielsesring for et år siden :(Men inden da gik jeg også med den 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går med mine Stine A petit feather øreringe, og så har jeg to ringe jeg fik da jeg blev konfirmand, som jeg ikke kan gå ud af døren uden at have på! Plus mit Marc by Marc Jacobs ur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Følger i forvejen begge blogge på facebook :-)Jeg går altid med øreringe og ur. Sommetider halskæde og ringe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altid med øreringe, ur, halskæde og giftering med brilliant.Glædelig december

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øreringe 🙂 Jeg har endelig fået huller i ørerne igen efter at de har været lukket i ca. 15 år. Mit arbejde gør at armbånd og fingerringe er forbudte. Ofte har jeg også en halskæde på til hverdag.m_hoej20(at)yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Halskæder, ringe og mit skagen-ur. Halskæder er lige fra pandora til pilgrim og pieces. Ringene er fra Gina tricot, spinnings ringe, stine A og mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går som regel altid med mine 3 ringe i oxideret sølv fra Carré på pege-, ring- og langefinger. Udover det, har jeg altid en eller anden halskæde på, det veksler hvilken og så har jeg altid min stretches i ørerne. Når jeg husker det, går jeg også med ørenringe i mine resterende 4 huller, men det er ikke altid, jeg lige får sat nogle i. Og så går jeg også med armbånd, når jeg lige får gravet dem frem. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går med øreringe og min vielsesring (når jeg ikke er på job – arbejder som sygeplejerske). Jeg elsker StineA’s smykker – og har efterhånden en del af dem. Det er sådan et lækkert look, mix af råt og feminint <3Kh Maria Seidelin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ringe,øreringe,armbånd og halskæde. piastulle@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine vielses- og forlovelsesringe. Oftest også nogle mindre øreringe, disse ville selvfølgelig være helt perfekte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • går primært kun med øreringe, skal jeg noget også armbånd, men har lidt svært ved at få brugt halskæder..smukke øreringe jeg krydser fingre !/jennyjennyclausen0809@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er en “øreringe-pige” 🙂 Jeg elsker øreringe, og har gerne et par på hver dag :)Kh Rikkeriksen@orumnet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine A laver bare de smukkeste smykker!Jeg går normalt med øreringe og også meget ofte et par ringe og en halskæde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ringe, øreringe og ur :)marialundpedersen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går med øreringe og halskæde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de fine!Til hverdag har jeg lidt forskellige øreringe i mine 5 huller og gerne mine fine halskæder fra Jane Kønig og Pico. Disse ville virkelig passe godt ind i min smykkesamling 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øreringe og ringe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • min vielsesring og en ring jeg fik, da jeg fødte vores førstefødte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Hansen

  Jeg går faktisk næsten aldrig med smykker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går med øreringe og armbånd til hverdag. Jeg er glad for at skifte meget mellem mine øreringe, så jeg er altid på udkig efter nye (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har altid øreringe i og en gammel halskæde med et dykker-vedhæng:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går altid med nogle faste ringe fra Spinning samt mit armbånd fra Bybiehl. Men jeg håber sørme på at kunne få en ny favorit til samlingen <3- Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Til hverdag går jeg kun med øreringe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Faktisk kun øreringe og/eller halskæde. Jeg læser til sygeplejerske og er præget af mine tre praktikker og studiejob, så selv når jeg har fri eller er i skole, glemmer jeg ofte andet. Prøver dog at huske det. Til hverdag har jeg ofte enten Georg Jensen marguerit-øreringe + min navnehalskæde eller perleøreringe og Georg Jensen marguerit-halskæde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går altid med den ring jeg fik af min kæreste med han navn og vores dato, til min konfirmation i 2010 og mine pilgrim øreringene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går med øreringe, ur og en gang imellem 2 fingerringe :)Piapiarotbl@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går altid med øreringe og ringe fra bl.a. Pernille Corydon og Skagen smykker. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De eneste smykker jeg altid altid bruger, er mine øreringe og et halsbånd med min datters navn på <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine 2 ringe går jeg altid med :D// Cathrinetiiner.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rhodinerede sølv øreringe og en sølv ring fra Julie sandlauChristina Buhl – vonbandit@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fint ur, små øreringe samt et stort smykke – er fantastisk “dilledims” når man arbejde i vuggestue!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg går med ur, halskæde, øreringe og 1-2 ringe…! Men alle ret små/enkle smykker, så det ikke ser for voldsomt ud….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • freja lyno hansen

  Går altid med min navnehalskæde og gerne lidt sølvringe og et ur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da wauw – hvor lækkert er det lige <3 – Til hverdag går jeg altid med øreringe – aldrig uden- forskellige slags, som regel nogle hjemmelavede :p Altid min vielsesring (som også er min forlovelsesring), og de to ringe jeg har fået i forbindelse med mine fødsler 😀 Når jeg husker det (og ikke bruger tørklæde) smækker jeg lige en halskæde på 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg går med øreringe (4 stk) og halskæde med name tag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Min vielses- og forlovelsesring <3Kh Mai / maiodgaard@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ELSKER bare de der øreringe! har kigget på dem såååååå mange gange! – pt går jeg ikke med smykker, da jeg ikke har nogen pæne øreringe :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har altid min halsring på. Den er faktisk aldrig af. Og så går jeg ofte med mine mantrabands. Glædelig 6. December. Miatilda A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går altid med øreringe, nogle gange halskæde og mine fingre ringe og årmbånds ur. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Øreringe, ringe og armbånd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altid øreringe – nogen gange ringe, armånd og halskæde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Halskæder for det meste. Min vielsesring har jeg ikke kunnet passe siden graviditeten, men jeg håber, at når jeg får smidt graviditetskiloene, at jeg kan passe den igen :)Monicavolcanokitten@outlook.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øreringe, læderarmbånd med charms, min vielsesring💖💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går med mine Pernille Corydon guld øreringe, halskæde og ring som jeg har fået af min kæreste da vi skulle til Berlin sammen og i studentergave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Går med min forlovelsesring. har ikke fået styr på mine smykker efter flytning 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ringe, øreringe og armbånd! Jeg elsker smykker <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag #5: Inspireret af julepynt