Julekalender låge: 4 december

Julekalender låge: 5 december

Glædelig 5. december

I dagens låge skal vi sætte fokus på vores hud. Vinteren gør hurtigt vores hud træt og trist, medmindre vi plejer den ordentligt. Derfor er der selvfølgelig en af jer der skal rende afsted med en lækker creme fra Vichy. Det er Vichy Aqualia Thermal Day Spa. Den opfrisker og giver fugt. Jeg har selv to lækre ansigtscremer fra Vichy, som jeg knuselsker!! Så det kan I den grad anbefales. 
Regler:
– Synes godt om bloggens facebook side HER
– Skriv en kommentar med hvilken hudtype du har


Held og lykke til alle ?

Om julekalenderen:
I julekalenderen bliver de første 2 advents vindere og 12 julekalender vindere udtrukket den 15 december og de sidste 2 advents låge vindere og 12 julekalender låge vindere bliver udtrukket 27 december. Dette giver rigelig tid til at deltage i julekalenderen. Vinderne bliver udtrukket og skal selv holde øje og kontakte mig. På forhånd tak for deltagelse og fortsat god julekalender! ?

– Lågen er venligst sponsoreret af Mildh Beauty Press

114 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender låge: 4 december