Julekalender låge: 3 december

Julekalender låge: 4 december

Glædelig 4. december

I dagens låge skal vi kigge nærmere på makeup fra mærket La Roche Posay. Et mærke som jeg indtil videre kun er bekendt med når det gælder renseprodukter, men til gengæld også møg lækkert det jeg har prøvet, så kan kun forestille mig, at makeuppen også er rigtig god! En heldig vinder kan få fingrene i en ombre øjenskygge palette, en blush samt en eyeliner.

Regler: 

– Synes godt om bloggens facebook side HER
– Skriv en kommentar med hvilket makeup I bruger til hverdag
Held og lykke til alle ?

Om julekalenderen:
I julekalenderen bliver de første 2 advents vindere og 12 julekalender vindere udtrukket den 15 december og de sidste 2 advents låge vindere og 12 julekalender låge vindere bliver udtrukket 27 december. Dette giver rigelig tid til at deltage i julekalenderen. Vinderne bliver udtrukket og skal selv holde øje og kontakte mig. På forhånd tak for deltagelse og fortsat god julekalender! ?

– Lågen er venligst sponsoreret af Mildh Beauty Press

121 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender låge: 3 december